קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 12:31
  2. לא מבין למה אנשים קונים שרתים לפרוץ.
    על ידי Orel Abergel בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-11-2006, 00:03
  3. לכל מורידי הקאזה מביננו..|כתבה |
    על ידי daniels בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-07-2006, 09:37
  4. למה אנשים שמים את זה בחתימה?
    על ידי TheCollector בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 16:44
  5. לכל מי שלא מבין.. כתבה נחמדה שמסבירה הכל על חזרות.
    על ידי אור בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:05
נושא נעול
עמוד 6 מתוך 9 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 123

לכל מי שמעוניין הינה כתבה למה אנשים צמחוניים. - עמוד 6

משתמש כבוד
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    582

ציטוט נכתב במקור על ידי MoTkAy צפיה בהודעה
    בשביל הפרווה
    שטיחים/שמיכות/מיטות
    וגם הם אוכלים את הבשר

אתה מוזר/פריק/אימו/מפחיד/פסיכופט/משוגע/פדופיל
    ד"א גם ה*** זה בשר.. תחתוך אותו כמו שתיארת אם אתה גבר :|

ד"א אני אוכל בשר.. פעם הייתי צימחוני אבל נשברתי[כיתה ג' ]
    מה שטיחים??????????????????
    זה אדם הקדמון ידפוק חח עלק מיטות ושמיכות

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של morsavyon
    שם פרטי
    מור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    אפשר להשיג חלבונים בברזל? כבר בתחילת המאמר או הנושא הטיפשי הזה בתולדות ההיסטוריה , נפתח באימרה מטומטמת ששוות ערך ל "אפשר לקבל מנוע דיזל במנוע חשמלי" , מה הקשר? בדיוק הקשר שבין "אפשר להשיג חלבונים בברזל".
    ברזל זה מינרל , חלבון הוא תרכובת אורגנית הבנויה משרשרת מקופלת של חומצות אמינו הקשורות ביניהן בקשרים פפטידים. , אין שום קשר בינהם.
    במזונות עם חלבון יכול להיות מינרל שנקרא ברזל , במזונות שיש את המינרל ברזל יש גם חלבון , השאלה כמה הוא "איכותי" או בעצם כמה חומצות אמינו יש בו (בד"כ יש את כולן אבל יש כאלו שהן ממש מועטות וחשובות לנו לתפקיד היומי , לכן מזונות עשירי חלבון מהצומח לוא דווקא טובים לאוכלסיות מסויימות , כגון נשים בהריון , בעיות הרמונוליות , ילדים בשלב ההתבגרות , המוגלובין נמוך וכו').
    אפשר לשלב דגן וקיטנייה שתביא לנו חלבון מלא , אבל זה לא תמיד פרקטי ביומיום.

בתנ"ך גם אכלו חיות והיה אפשר לשחוט אותן , נכון שהאדם לא נוצר בשביל כך ואלוהים מנע זאת בהתחלה , אבל עם הזמן הוא ראה שזה בלתי נמנע ואיפשר לעשות את זה , ככה שחטא זה לא.
    ונכון שהוא לא עשה כלום והוא יצור , אך זה כמו שתדרוך בטעות על נמלה ברחוב או שתהרוג זבוב , וג'וקים אצלך בבית אתה גם לא הורג ומדביר אותם? אתה חי איתם? כשאתה רואה דבורה אתה אומר לה שלום או שאתה מנסה לדפוק בה איזה נעל? , אבל זה גם יצור חי אז מה ההבדל? , שוב יפי נפש למוות.

לא נכנס לכל מיני מושגים ביולוגים אבל התהליכי הדברה שהירקות והפירות הטעימים והמתוקים שאתה אוכל ביומיום יכולים להיות יותר גרועים פי כמה וכמה מה"עוף" שדחפו לו "זריקות" , אתה אפילו לא יודע מה באמת ובאיזה מינונים דוחפים להם ולמה , אתם הצמחוניים החסרי מוח (לצערי , מצטער אם פגעתי אבל כן הפעם זה היה בכוונה ) , לא מבינים בשיט בתהליכים מטבולים ובגלל זה כולכם נוטלים 232131 כדורים של תוספי תזונה של ברזל , סידן , מגנזיום וכו' כי פשוט חסר לכם.

יש היום "מאמא עוף" ושאר הדברים בין 1 ל3% שומן , הגבינה הצהובה המסריחה שאתה שם על הסנדוויץ שווה פי 2 ואף פי 3 יותר מזה ומכילה צבעי מאכל E _XXX שעושים לך סרטן פי כמה וכמה ממוצרי הבשר המשווקים.

נכון וצמחוניים נידונים למוות

עשירים? חחח , כולה עולה פי 4 לא ממש צריך להיות עשיר בשביל זה , ופתאום תרנגולות שגודלים בתוך חווה , עם אוכל טוב אפשר להרוג וככה אסור? יפי נפש מפגרים עוד יותר ממה שחשבנו.

אני מסכים שצריך להרוג את החיות ולהתייחס אליהם בהתאם ז"א לעשות להם הרג קל בזריקות , שוקר או מה שזה לא יהיה פשוט בום קטן וזהו ולא להתעלל בהם שעות או אפילו שבועות , אבל גם שחיטות כשרות לא בדיוק "ידדותיות" לסביבה , לחתוך לחיה את הצוואר ושהיא תדמם עד מוות זה לא בדיוק יחס "יפה".

נכון וגם תמותו אתם 20 שנה קודם

בקיצור , מוות ליפי נפש , אם אתה גבר ואתה צמחוני , אתה ה-ו-מ-ו

(ומי שיודע אני לא נוהג להתבטא ככה אבל צמחונים זה עם ממש מטומטם , אבל סה"כ אנחנו מדינה דמוקרטית ואפשר לבחור במה שאתה רוצה , אבל להשפיע על אנשים אחרים אתם בדיוק כמו החרדים שמזיינים כל היום את השכל על כל מיני חוקים ובסוף הולכים ומשקרים והורגים ורוצחים ומתעללים בילדים שלהם.)

הריח של הבשר עושה לי בחילות
    כל התגובות שרשמת לכולם פה,
    ועדיין לא הבנתי מה אני עושה בשביל לא להיגעל מבשר
    זה שאתה אוהב בשר הבנתי (וגם כל המשפחה שלי לא יכולים בלי בשר)
    הכתבה ממש לא מעניינת אותי גם לפניי הכתבה הייתי מקיא מבשר
    אם אתה אומר שחייבים לאכול בשר
    בוא שתף אותי מה אני עושה בשביל לאכול בשר בלי להקיא.
    (אגב לא יודע למה קיבלת רושם שאנשים מכריחים אותך להיות צמחוני זאת טעות המחשבה הזאת אחי)

אני לא יהיה כאן בתקופה הקרובה
    לכן אני לא אצליח לענות בפרטי [=
    מקווה לחזור כמה שיותר מהר,

שלכם,
    מור.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מוות למזרחית

ציטוט נכתב במקור על ידי -ערן- צפיה בהודעה
    מה שטיחים??????????????????
    זה אדם הקדמון ידפוק חח עלק מיטות ושמיכות
    לא מיטות [טמבל]
    רצחו את החיה->הוציאו את העור שלך->ניקו וזה ואז ישנו על זה או משהו..

על מה אתה חושב שהם ישנו?

משתמש מכור האוואטר של FallenAvenger
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    when im good im really good but when im bad im better

לא מיטות [טמבל]
    רצחו את החיה->הוציאו את העור שלך->ניקו וזה ואז ישנו על זה או משהו..

על מה אתה חושב שהם ישנו?
    על הרצפה של המערה??? מילא קר שם אז לשים חתיכת עור לא ממש תעזור מקסימום לבגד/להתכסות בהנחה שבאותה תקופה הם ידעו לעשות את זה ואני בספק אבל לך תדע
    נערך לאחרונה על ידי FallenAvenger; 25-09-2008 בשעה 23:03.

קרדיט לexpers ה על החתימה הפצצתית הזאת

ציטוט נכתב במקור על ידי Nestle צפיה בהודעה
    הכנסתי חצי אצבע לתחת.
    אולג תהיה בריא אחי
    ציטוט נכתב במקור על ידי FLASH צפיה בהודעה
    ואווו אחי אפשר ללחוץ לך תזין
    חחחח קורע זה

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מוות למזרחית

ציטוט נכתב במקור על ידי FallenAvenger צפיה בהודעה
    על הרצפה של המערה??? מילא קר שם אז לשים חתיכת עור לא ממש תעזור מקסימום לבגד/להתכסות בהנחה שבאותה תקופה הם ידעו לעשות את זה ואני בספק אבל לך תדע
    שטפו את זה בנהר או משהו בטח..

מאיפה לי?!?! אני לא איש מערות! אני בקושי איש אוהל

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

שטפו את זה בנהר או משהו בטח..

מאיפה לי?!?! אני לא איש מערות! אני בקושי איש אוהל

אתה בדואי שגר במהל

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי זוהרה צפיה בהודעה
    התעלמת מכל התגובות הקודמות: האדם לא אמור לאכול בשר. עובדה שהוא לא מסוגל לעכל בשר חי. ולגבי הפרה: בעזרת מה שקיבלת מהטבע. לא בעזרת כלי נשק שייצרת.

נו אז אני יקח חתיכת עץ שבורה מהיער ויהרוג אותה..זה מהטבע נכון?
    כמו שDave Grohl אמר,כל חיה משתמשת במה שהטבע נתן לה כדי לחיות,הלביאה משתמשת בכוח ובשיניים שלה כדי לצוד והאדם השתמש במוח שלו על מנת ליצור נשקים..

אהה והטיעון "עובדה שהוא לא מסוגל לעכל בשר חי" הוא פשוט עלוב..לא מצאת משהו יותר טוב? את מזכירה ת'מסכנים האלו ששטים לי על רפסודת שלום ואומרים די לכיבוש כאילו הם מבינים משהו
    נערך לאחרונה על ידי LeBron; 25-09-2008 בשעה 23:35.

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

ציטוט נכתב במקור על ידי LeBron צפיה בהודעה
    נו אז אני יקח חתיכת עץ שבורה מהיער ויהרוג אותה..זה מהטבע נכון?
    כמו שDave Grohl אמר,כל חיה משתמשת במה שהטבע נתן לה כדי לחיות,הלביאה משתמשת בכוח ובשיניים שלה כדי לצוד והאדם השתמש במוח שלו על מנת ליצור נשקים..

אהה והטיעון "עובדה שהוא לא מסוגל לעכל בשר חי" הוא פשוט עלוב..לא מצאת משהו יותר טוב? את מזכירה ת'מסכנים האלו ששטים לי על רפסודת שלום ואומרים די לכיבוש כאילו הם מבינים משהו
    אויש, באמת. אדם לא נועד לצוד. אם יש לנו מוח, אנחנו מסוגלים לפתח דרך לא לאכול בשר. ותאמין לי, זה לא קשה.

והעניין של בשר חי: זה לא עלוב, זה נכון.

ציטוט נכתב במקור על ידי Human צפיה בהודעה
    את חייבת לאכול בשר יש בזה דברים שאת צריכה תביני
    אפשר להשיג כל דבר מהצומח. עובדה שיש אנשים שחיים עד גיל מבוגר וצמחוניים.

אפשר להשיג חלבונים בברזל? כבר בתחילת המאמר או הנושא הטיפשי הזה בתולדות ההיסטוריה , נפתח באימרה מטומטמת ששוות ערך ל "אפשר לקבל מנוע דיזל במנוע חשמלי" , מה הקשר? בדיוק הקשר שבין "אפשר להשיג חלבונים בברזל".
    ברזל זה מינרל , חלבון הוא תרכובת אורגנית הבנויה משרשרת מקופלת של חומצות אמינו הקשורות ביניהן בקשרים פפטידים. , אין שום קשר בינהם.
    במזונות עם חלבון יכול להיות מינרל שנקרא ברזל , במזונות שיש את המינרל ברזל יש גם חלבון , השאלה כמה הוא "איכותי" או בעצם כמה חומצות אמינו יש בו (בד"כ יש את כולן אבל יש כאלו שהן ממש מועטות וחשובות לנו לתפקיד היומי , לכן מזונות עשירי חלבון מהצומח לוא דווקא טובים לאוכלסיות מסויימות , כגון נשים בהריון , בעיות הרמונוליות , ילדים בשלב ההתבגרות , המוגלובין נמוך וכו').
    אפשר לשלב דגן וקיטנייה שתביא לנו חלבון מלא , אבל זה לא תמיד פרקטי ביומיום.

בתנ"ך גם אכלו חיות והיה אפשר לשחוט אותן , נכון שהאדם לא נוצר בשביל כך ואלוהים מנע זאת בהתחלה , אבל עם הזמן הוא ראה שזה בלתי נמנע ואיפשר לעשות את זה , ככה שחטא זה לא.
    ונכון שהוא לא עשה כלום והוא יצור , אך זה כמו שתדרוך בטעות על נמלה ברחוב או שתהרוג זבוב , וג'וקים אצלך בבית אתה גם לא הורג ומדביר אותם? אתה חי איתם? כשאתה רואה דבורה אתה אומר לה שלום או שאתה מנסה לדפוק בה איזה נעל? , אבל זה גם יצור חי אז מה ההבדל? , שוב יפי נפש למוות.

לא נכנס לכל מיני מושגים ביולוגים אבל התהליכי הדברה שהירקות והפירות הטעימים והמתוקים שאתה אוכל ביומיום יכולים להיות יותר גרועים פי כמה וכמה מה"עוף" שדחפו לו "זריקות" , אתה אפילו לא יודע מה באמת ובאיזה מינונים דוחפים להם ולמה , אתם הצמחוניים החסרי מוח (לצערי , מצטער אם פגעתי אבל כן הפעם זה היה בכוונה ) , לא מבינים בשיט בתהליכים מטבולים ובגלל זה כולכם נוטלים 232131 כדורים של תוספי תזונה של ברזל , סידן , מגנזיום וכו' כי פשוט חסר לכם.

יש היום "מאמא עוף" ושאר הדברים בין 1 ל3% שומן , הגבינה הצהובה המסריחה שאתה שם על הסנדוויץ שווה פי 2 ואף פי 3 יותר מזה ומכילה צבעי מאכל E _XXX שעושים לך סרטן פי כמה וכמה ממוצרי הבשר המשווקים.

נכון וצמחוניים נידונים למוות

עשירים? חחח , כולה עולה פי 4 לא ממש צריך להיות עשיר בשביל זה , ופתאום תרנגולות שגודלים בתוך חווה , עם אוכל טוב אפשר להרוג וככה אסור? יפי נפש מפגרים עוד יותר ממה שחשבנו.

אני מסכים שצריך להרוג את החיות ולהתייחס אליהם בהתאם ז"א לעשות להם הרג קל בזריקות , שוקר או מה שזה לא יהיה פשוט בום קטן וזהו ולא להתעלל בהם שעות או אפילו שבועות , אבל גם שחיטות כשרות לא בדיוק "ידדותיות" לסביבה , לחתוך לחיה את הצוואר ושהיא תדמם עד מוות זה לא בדיוק יחס "יפה".

נכון וגם תמותו אתם 20 שנה קודם

בקיצור , מוות ליפי נפש , אם אתה גבר ואתה צמחוני , אתה ה-ו-מ-ו

(ומי שיודע אני לא נוהג להתבטא ככה אבל צמחונים זה עם ממש מטומטם , אבל סה"כ אנחנו מדינה דמוקרטית ואפשר לבחור במה שאתה רוצה , אבל להשפיע על אנשים אחרים אתם בדיוק כמו החרדים שמזיינים כל היום את השכל על כל מיני חוקים ובסוף הולכים ומשקרים והורגים ורוצחים ומתעללים בילדים שלהם.)
    האמת היא שאני לא מנסה להרוג כל זבוב שעובר בתמימות לידי. הוא גם ככה לא שם להשאר.

אני לוקחת B12, אבל זה לא קשור לצמחונות. אימא שלי אוכלת בשר כל יום, וגם לוקחת.

אני לא רואה איך צמחוניים נדונו למוות. אגב, אני לא אוכלת גבינות שמנות ולא שותה חלב שמן. זה לא טעים.

לא כל מי שצמחוני הומו. לא כל צמחוני מטומטם. למען האמת, מנס"ה הבריטי עשה סקר, וגילה שהרבה ילדים ילדים מחוננים הופכים לצמחוניים(:

ציטוט נכתב במקור על ידי ThE צפיה בהודעה
    משה, דבר ראשון אתה לא תזריק רעל לחיה שאתה הולך לאכול, לא הבנתי אם התכוונת להזרקת רעל לחיות שצריך להמית או לחיות שאוכלים.
    דבר שני, שחיטה כשרה זאת הדרך בה החיה הכי פחות סובלת, הסכין שמשתמש לשחיטה חדה מאוד והורגת את החיה במכה.
    אם שחיטה כשרה זה כל כך הומניטרי, למה אסרו אותה בחצי מאירופה?

דרך אגב זה לא בריא לא לאכול בשר
    אם אתה לא אוכל בשר אתה צריך לצרוך ויטמינים כדי לקבל מהם את מה שאתה לא מקבל מהבשר
    אין ויטמין שאתה לא יכול לקבל ממשהו אחר ונמצא בבשר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dave Grohl צפיה בהודעה
    את יודעת. הטבע נתן לחיות מסוימות כלים כדי להגן על עצמם (קיפוד למשל?)
    אז המוח האנושי יכול לקחת סוג של קרש עץ שהיה בסביבה או אבן מאוד גדולה ולחבוט בפרה עד שהיא כבר לא יכלה להרוג אותו.
    כמובן שבזמנים מתקדמים יותר האדם הכין לעצמו כלים, איך את לא יכולה להגיד שזה לא משהו שהטבע נתן לנו? מוח?
    ובכללי שכחת את הקטע שמישהו הזכיר מקודם, על חומרי הדברה שנמצאים על פירות וירקות? מה זה לא מזיק לנו?
    אני הייתי עד בעצמי למישהי בכיתה שלנו שישבה עם תפוח וסרגל ופשוט גרדה שכבות של ריסוס משם (נראה כמו אבקה לבנה)
    ובכלליות אנחנו חיים פעם אחת, אז אני מעדיף לחיות אולי (ודגש גדול על אולי) פיזית פחות טוב אבל נפשית אני אחיה יותר טוב.. כי מה לעשות, מזון זה לא רק לבטן זה גם לנשמה.
    מאשר להיות צמחוני שאולי בריא נפשית אבל בלי חשק לאכול, אישית אני לא אוהב ירקות במיוחד, טופו גם לא מהדברים החביבים.
    הדברה זה לא דבר טוב. אני לא רואה איך אתה סותר אותי פה. אני שוטפת את כל הירקות והפירות שאני אוכלת לפני שאני אוכלת אותם.

לאכול בשר לא טוב לא לנשמה ולא לגוף(:

לא חייבים לאכול טופו ומיליון ירקות כדי להיות צמחוני. אני מכירה מישהי צמחונית מגיל שלוש שלא אוהבת ירקות.
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אף אחד לא אמר לך לא להיות צמחונית , תעשי ממש מה שבא לך אבל אל תפרסמו אתרים וסירטונים מפגרים ומטעים כדי להשפיע על אנשים אחרים גם להצטרף ל "אגודה" שלכם כאשר אפילו ביולוגיה בסיסית אין לכם מושג מה זה ברזל ומה זה חלבון

שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אף אחד לא אמר לך לא להיות צמחונית , תעשי ממש מה שבא לך אבל אל תפרסמו אתרים וסירטונים מפגרים ומטעים כדי להשפיע על אנשים אחרים גם להצטרף ל "אגודה" שלכם כאשר אפילו ביולוגיה בסיסית אין לכם מושג מה זה ברזל ומה זה חלבון
    א. לא אני פרסמתי את המאמר הזה.
    ב. תראה, אני לא עומדת בדיזינגוף, עוצרת כל אחד שעובר, ועושה לו הרצאה על צמחונות. אם הנושא עולה, אני מסבירה את היתרונות של צמחונות.
    ג. סירטונים של התעללות בבעלי חיים לא מטעים. רובם אמיתיים.
    ד. דווקא יש לי מושג בחלבונים ומינרלים(:

ThE
    אורח

שחיטה כשרה = שחיטה שבה החיה מתה ישר.
    אם היא לא מתה ישר, כניראה שהבאת מישהו לא מספיק מנוסה) ו/או שהוא לא עשה את זה כמות שצריך,
    אין לי מושג מה אסור באירופה אבל למה בכלל שיהיה לאירופאים אכפת ממנהגים יהודיים.
    ברור שלתת לחיה מכת חשמל בשוקר הרבה יותר נוח/אסתטי/נעים..
    אבל תחשוב על הצד הזה, אם מחייבים שחיטה כשרה, זה אמנם לא אסתטי אבל לפחות יש הקפדה על איך הורגים את החיה.
    באירופה אסור אמנם לשחוט בשחיטה כשרה, אבל מה עם חוק שאוסר על הוצאת האיברים מהבעל חיים בזמן שהוא חי? מה עם חוק שמחייב דרך מסויימת לשחוט בעל חיים בלי לגרום לו כאב? אתה לא יכול לסמוך על אנשים שיהיו הומנים, צריך חוקים.

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    34

הבעיה היא אחרת. כשאוכלים בשר הכל טוב ויפה אבל ברגע שמתייחסים לזה כיותר מרק דרך להשביע את תאבוננו כלומר לכסף אז המוסר נשחט.

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

אני לא יודע מה אתכם אבל בשר זה טוב לכוח ולחוזק אבל הכי טוב זה המבורגר חחחחחחח גם מביא אנרגיה וגם טעים רצח
    ותודה על הכתבה
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 27-09-2008 בשעה 12:20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מת על בשר

אבל שמע הם כבר הרגו אותם אז סתם ליזרוק ולא לאכול?????
    אם לא תוכל בשר עדיין יהרגו אותם

שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שחיטה כשרה = שחיטה שבה החיה מתה ישר.
    אם היא לא מתה ישר, כניראה שהבאת מישהו לא מספיק מנוסה) ו/או שהוא לא עשה את זה כמות שצריך,
    אין לי מושג מה אסור באירופה אבל למה בכלל שיהיה לאירופאים אכפת ממנהגים יהודיים.
    ברור שלתת לחיה מכת חשמל בשוקר הרבה יותר נוח/אסתטי/נעים..
    אבל תחשוב על הצד הזה, אם מחייבים שחיטה כשרה, זה אמנם לא אסתטי אבל לפחות יש הקפדה על איך הורגים את החיה.
    באירופה אסור אמנם לשחוט בשחיטה כשרה, אבל מה עם חוק שאוסר על הוצאת האיברים מהבעל חיים בזמן שהוא חי? מה עם חוק שמחייב דרך מסויימת לשחוט בעל חיים בלי לגרום לו כאב? אתה לא יכול לסמוך על אנשים שיהיו הומנים, צריך חוקים.
    מתוקי, מרוקנים להם את כל הדם מהגוף. זה לא לוקח כמה שניות, וזה כואב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי w910 צפיה בהודעה
    אני מת על בשר

אבל שמע הם כבר הרגו אותם אז סתם ליזרוק ולא לאכול?????
    אם לא תוכל בשר עדיין יהרגו אותם
    כי אתה חושב על ההשפעה לטווח הקצר. אני חושבת על ההשפעה לרחוק.

אם יותר אנשים לא יאכלו בשר, יותר אנשים לא ייקנו בשר. אם יותר אנשים לא ייקנו בשר, האיטלזים יצטרכו פחות בשר למכור, כי הכמות שהם קנו קודם פשוט נרקבת לה. אם האיטלזים ייקנו פחות בשר מהחקלאי, הוא יעשה פחות שחיטות, יהרוג פחות פרות, ולא יזמין להם הזרעה מלאכותית (שאגב, יד זרה שנכנסת לאיזור בהפתעה זה לא ממש כיפי).

נושא נעול
עמוד 6 מתוך 9 << ראשון ... 45678 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,400 | הודעות: 8,173,987 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect