קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לא לצאת הידיד ההומו??"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-01-2012, 00:11
  2. [דיון/שאלה]להפסיק להיות הידיד
    על ידי B1ackSn0w בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 20:11
  3. [דיון]איך אתם מגדירים אגדה?
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 20:33
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 90

דיון|איך לא להיות הידיד ההומו? - עמוד 6

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

וואלה מישהי שאתה מדבר איתה והולך איתה לבית ספר... תגיד מה אתה עושה צחוק?! לזה אתה קורא ידידה? בתקופתך היו לי ידידות אבל בשביל סתם ללכת לבית ספר ולדבר הייתי סתם תופס מישהי מהכיתה שהיתה גרה באיזור לדרך ולא הייתי מגדיר אותה כידידה וגם הינו מדברים המון וצוחקים אבל מכאן ועד להגדיר אותה כידידה זה מרחק גדול.
    בכל מקרה אתה לא מבין מה זה ידידה ולכן אתה מגיב ונלחם אתה ואני מדברים על מושגים שונים לגמרי אתה חושב שכל אחת שאתה מכיר ומדבר איתה מוגדרת אוטומטית כידידה אני מגדיר מישהי כידידה על סמך אינטרס עמוק יותר שזאת באמת ההגדרה האימיתית לידידה ולכן עזוב שטויות אני מניח שלך אין ידידות אלא מכרות סתם כאלה שאתה מכיר ומדבר כמו הרבה חבר'ה שלי שכשאין מה לעשות מדברים איתם ומעבירים את הזמן...
    בקיצור אתה לא מבין מה זה ידידה ואם זאת ידידה אז לי היו הרבה ידידות בחיי כל כך הרבה שאפשר להגיד שכל הכיתה שלי היו ידידות שלי כי דיברתי עם כולם והלכתי עם כולן ויצאתי עם כולן לאכול או סתם למסיבה...
    איזה מן שטויות אתה מחרטט לי?
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    וואלה מישהי שאתה מדבר איתה והולך איתה לבית ספר... תגיד מה אתה עושה צחוק?! לזה אתה קורא ידידה? בתקופתך היו לי ידידות אבל בשביל סתם ללכת לבית ספר ולדבר הייתי סתם תופס מישהי מהכיתה שהיתה גרה באיזור לדרך ולא הייתי מגדיר אותה כידידה וגם הינו מדברים המון וצוחקים אבל מכאן ועד להגדיר אותה כידידה זה מרחק גדול.
    בכל מקרה אתה לא מבין מה זה ידידה ולכן אתה מגיב ונלחם אתה ואני מדברים על מושגים שונים לגמרי אתה חושב שכל אחת שאתה מכיר ומדבר איתה מוגדרת אוטומטית כידידה אני מגדיר מישהי כידידה על סמך אינטרס עמוק יותר שזאת באמת ההגדרה האימיתית לידידה ולכן עזוב שטויות אני מניח שלך אין ידידות אלא מכרות סתם כאלה שאתה מכיר ומדבר כמו הרבה חבר'ה שלי שכשאין מה לעשות מדברים איתם ומעבירים את הזמן...
    בקיצור אתה לא מבין מה זה ידידה ואם זאת ידידה אז לי היו הרבה ידידות בחיי כל כך הרבה שאפשר להגיד שכל הכיתה שלי היו ידידות שלי כי דיברתי עם כולם והלכתי עם כולן ויצאתי עם כולן לאכול או סתם למסיבה...
    איזה מן שטויות אתה מחרטט לי?
    כי ידידה בישבילי היא לא קשר רציני , לא כמו אצלך.
    אם אני אלך על קשר קציני ועמוק יותר אני אלך לכיוון חברה ובגלל זה גם הגדרתי לך מזאת בישבילי ידידה כנראה שלא טרחת לקרוא..
    אז שכל הכיתה שלך תיהיה חברות כי ידידות מהסווג שאתה מחפש לא קיימות-אני לא קורא למישי שאני מחבב ידידה ממש לאאאא ! זאת מיש'ו שנידלקתי עליה ועכשיו אני הולך להשיג אותה...
    או לפחות לנסות (:
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 23-09-2009 בשעה 22:31.
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

Ori
    אורח

טוב שניה לפני שאני הולך (יותר נכון בגלל שהטרמפ שלי מתעקב), זאת בדיוק הסיבה שאמרתי שאתה לא מבין עשירית מהחיים שלך..
    אתה בכלל לא יודע מה ההגדרה של ידידה בגלל זה אתה ממשיך לזיין את השכל כל כך הרבה על משהו שהוא בכלל לא נכון..
    והעיניין העצוב הוא שכבר אמרתי את זה אבל אתה מתמיד במהגך ולא טורח להבין או לקרוא מה שאני כותב לכן..
    תקרא את כל הנושא הזה שוב ואולי אז יפול לך סוף סוף האסימון ותבין את מהות המושג ידידות ואז אולי במקרה בטעות תחכים ותבין שזאת בדיה רצינית!

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

אני נוטה לנסכים עם אורי.
    יש לי ידידה שתכלס רק בשביל זה היא ידידה שלי,
    אבל היא כבר דחתה אותי פעם אחת ונשארנו ידידים.
    למה נשארנו ידידים?
    כי היא עדיין מושכת אותי, ואני עדיין חי באיזשהי מציאות שבה נראה לי שיהיה צ'אנס בעתיד.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אוניל ידידה היא אמורה להיות קשר רציני מסוג כלשהו כזאת שאכפת לך ממנה בצורה כזאת או אחרת שאתה משקיע בה לפעמים ביותר מלהגיד שלום או סתם לשבת לדבר כי כל דבר שפחות מזה בכלל לא נכנס לקטגוריה של ידידה בדיוק כמו שלא כל בן שאתה מכיר בכיתה ואתה מדבר איתו לפעמים נכנס אצלך אוטומטית לקטגוריית החברים אלא יותר לקטגורית החבר'ה שיוצאים מבלים לפעמים ולא יותר כך גם אותן בנות שאתה מדבר עליהן הן חלק מהחבר'ה אבל רחוק מלהיות ידידות.
    כדי להיכנס לקטגורית הידידות צריך שזה יהיה קצת יותר ממה שאתה חושב ולכן כשאתה אומר ידידות אתה מתכוון לסתם בנות בחבר'ה שאתה לפעמים זורם איתן לא יותר מזה כשתהיה לך ידידה אתה כבר תבין שלהחזיק אחת כזאת זה מיותר בדיוק מהסיבות שכבר דיברנו עליהן.
    סתם חבר'ה אין מניעה להחזיק כי זה בכלל לא קשור לעניין שדיברנו עליו אורי ואני.
    אז אני מקווה שעכשיו הכל מובן.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

מה אתה עושה ער בשעות האלו של הלילה לך לישון!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

חח עכשיו קמים משינה

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

חחח שרוטים באמא שלי

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

איזה דיון פורה! כל הכבוד!
    אני חושב שיש לנו מנצחת הלא היא קבוצת הNO FRIENDS THAT ARE GIRLS שבראשה אורי.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אוניל ידידה היא אמורה להיות קשר רציני מסוג כלשהו כזאת שאכפת לך ממנה בצורה כזאת או אחרת שאתה משקיע בה לפעמים ביותר מלהגיד שלום או סתם לשבת לדבר כי כל דבר שפחות מזה בכלל לא נכנס לקטגוריה של ידידה בדיוק כמו שלא כל בן שאתה מכיר בכיתה ואתה מדבר איתו לפעמים נכנס אצלך אוטומטית לקטגוריית החברים אלא יותר לקטגורית החבר'ה שיוצאים מבלים לפעמים ולא יותר כך גם אותן בנות שאתה מדבר עליהן הן חלק מהחבר'ה אבל רחוק מלהיות ידידות.
    כדי להיכנס לקטגורית הידידות צריך שזה יהיה קצת יותר ממה שאתה חושב ולכן כשאתה אומר ידידות אתה מתכוון לסתם בנות בחבר'ה שאתה לפעמים זורם איתן לא יותר מזה כשתהיה לך ידידה אתה כבר תבין שלהחזיק אחת כזאת זה מיותר בדיוק מהסיבות שכבר דיברנו עליהן.
    סתם חבר'ה אין מניעה להחזיק כי זה בכלל לא קשור לעניין שדיברנו עליו אורי ואני.
    אז אני מקווה שעכשיו הכל מובן.
    זה לא בידיוק כמו שאתה מגדיר כל אחד שלום זה הרבה יותר רציני אבל לא ברמה של רגשות פשוט .. ,והרבה יותר מובןן !
    פשוט אתם לא הבנתם אותי ..

בכל מקרה אני סיימתי פה , אין כזאת אחת שאתה אוהב אותה על אש נמוכה..
    בגלל זה אני לא מגדיר את זה בתור ידידה .. האמת ? שגם לא מצאתי לזה הגדרה מתאימה ><"

חחח אשמח אם תגיד לי .

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    איזה דיון פורה! כל הכבוד!
    אני חושב שיש לנו מנצחת הלא היא קבוצת הNO FRIENDS THAT ARE GIRLS שבראשה אורי.

מה קשורררר ?!?
    מה אתה ילד קטן עושים תחורויות ?? - תתבגר .
    על איזה נצחונות אתה מדבר בכלל !!?!?!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אוניל לא נראה לי שהוא התכוון ברצינות...

לגבי מה שאמרת תראה זה פשוט, בדיוק כמו שאתה לא קורא לכל אחד חבר כך אתה לא קורא לכל אחת ידידה, זאת אותה סיבה בדיוק! כי כדי להגדיר חבר אתה צריך שתהיה לך מערכת רגשות מוגדרת אליו, צריך שתהיה לך אהבה אליו, אחרת הוא לא חבר! הוא סתם אחד, כך זה בדיוק גם עם ידידה!
    אם לא הבנת גם עכשיו, אז צר לי באמת שאין לי מה יותר להוסיף, כי כנראה החברים שלך לא באמת חברים שלך וכל מערכת החברתית שלך היא לא פרופורציונלית או יותר נכון להגיד לא מוגדרת נכון...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

הבנתי ...
    אז ?
    יש לך הגדרה מתאימה לכל המצב ביניים הזה אם לא ההגדרה ידידה ??
    אמרתם שלא קיים דבר כזה (אני הסכמתי כי הגדרתי מזה בישבילי.)
    אז יש לזה שם ?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אורי,בקשר להכול אני מסכים איתך חוץ מדבר אחד,ההגדרה שלך לידידה זה דבר מאוד חד סטרי ולא גמיש...

אבל במציאות שלנו,יש כל מיני סוגים של קשרים..
    נכון,חלק מאוד גדול מהידידות הן עם גוון מיני,אבל יש לי ידידה או 2 שאין לי שום משיכה מינית אליה וגם לה אין אליי...פשוט כיף לי לדבר איתה ולהיות בחברתה,אז אולי לא זכית בילדותך להכיר כזאת ידידה ולחוות כזה סוג שונה של קשר,ומפה נובעת הבעיה שלך בהבנה של קשרי ידידות,כמה שאתה משכיל ובוגר.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אל תהיה הומו פשוט...תהיה גבר

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    אל תהיה הומו פשוט...תהיה גבר
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    איך אני אוהב שפתאום מישהו נזכר בשאלה שהתחילה את כל הדיון ואשכרה עונה לעיניין

+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,563 | הודעות: 8,174,150 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect