חחחחח איזה אבי אטניגר אתה חחחח
|
|
חחח תאמת הייתה לי פעם פאדיחה יחסית רצינית זה קרה לי שהגעתי למסיבה שחבר שלי עשה בבית שלו באיזה וילה אי שם בצפון ואני כזה מגיע לבד לבית שלו וישר שאני נכנס אני רואה חצי מהאורחים שם היו שחורים אתיופים ואני כזה כמו חסר טאקט דפוק בא לכולם ביציאה של - מה זה החרא הזה כמה שחורים יש פה אלוהים ישמור , הקטע זה שלא הייתה מוסיקה באותו רגע אז כל מי שהיה שם שמע את זה ואני מוכן לשים כסף שהיו שם כמה אתיופים שלא כל כך אהבו את היציאה הזאת שלי...
למה הנושא המסריח הזה נמצא בעמוד הראשון כבר חודש?
פליטת הפה הכי מפדחת שלי..נמממ
לא היו לי הרבה כי אני יודע לשמור סודות ממש טוב אבל אחת לא מזמן שזכורה לי זה ליד אמא שלי:
אמא שלי פותרת תשבץ כזה אז היא שחכה איך קוראים לתורה של הסקס לפי ההודים או משו כזה עקיצר ראיתי סרט ישראלי כזה ( לא פורנו חח) שאמרו כזה קאמה סוטרה, התורה של הסקס.. קיצר אני כולי צועק לה קאמממהה סוטרה!!
היא כולה...מאיפה אתה יודע??
והיא מהאמאות ההכי תמימות שבטוחה שהבן שלה ילד טוב ירושלים כזה.. חח
פאדיחה
אהה ועם נחשב להקיא חצי בקבוק פינלנדיה ליד כוסית נחשב פליטת פה אז זה נראה לי יותר פאדיחה
נערך לאחרונה על ידי laX; 09-10-2009 בשעה 17:40.
And every time i question death
my only answer is life
ואי הייתי בת 7 בערך וזה היה כשההורים שלי חזרו מטורקיה אז באותו יום אני ואחי רבנו על משהו וקראתי לו בטעות מזדיין, אז כשהם חזרו הביתה המלשן אמר להם "אלינה קראה לי בן זונה" ואני הייתיי בשוק ואמרתי "לא נכון!!! קראתי לו מזדיין! יא שקרן אחד!"
ממש מלאך![]()