נכתב במקור על ידי BlacK MamBa יוסי עינב איתי ואשר שחר (הגדול) שיפרה צבר שי רנין ולאון נכון מאוד השאלה הבאה... קלה תגידו לי את סדר ההדחה של העונה -1 בגמר!
לאון עף ראשון עינב שניה איתי שלישי יוסי רביעי שפרה הזוכה הגדולה
נכתב במקור על ידי BlacK MamBa לאון עף ראשון עינב שניה איתי שלישי יוסי רביעי שפרה הזוכה הגדולה נכון מאוד נמשיך מחר ב-3 וחצי להתראות!
שאלה קלה מי היה "המעצבן " של עונת ה-VIP?
מנחם בן ?
נכתב במקור על ידי Match מנחם בן ? נכון מוד שאלה הבאה: קלה למה שרה מזכירה את אמא של יוסף רמז: פרק אחרון...
נכתב במקור על ידי sagivZ נכון מוד שאלה הבאה: קלה למה שרה מזכירה את אמא של יוסף רמז: פרק אחרון... כי השם שלה גם הייתה שרה,והיא דומה לה...
נכתב במקור על ידי bigmtt כי השם שלה גם הייתה שרה,והיא דומה לה... נכון מאוד שאלה הבאה (קלה) מה השינוי הכי קיצוני שנעשה בבית בעונה החדשה?
שהעיפו את מוטי ומעין או חלוקת הבית לעני ועשיר
נכתב במקור על ידי Match שהעיפו את מוטי ומעין או חלוקת הבית לעני ועשיר לא נכון הכוונה בבית עצמו ! לא בדיירים ! ותחפשו את השוני זה ברור מאוד!
המטבח בחוץ והבריכה בפנים קיצר שהזיזו את המטבח ובריכה ועשו* משהו מסביב עריכה* רשמתי ועשות במקום ועשו
נערך לאחרונה על ידי -David-; 09-12-2009 בשעה 22:13.
מטבח ורוד שפונה לבריכה, סוס שהוא גוף תאורה, אמבטיה אלגנטית במקום מקלחות ואריחים צבעוניים מקשטים את הקירות
נכתב במקור על ידי -David- המטבח בחוץ והבריכה בפנים קיצר שהזיזו את המטבח ובריכה ועשו* משהו מסביב עריכה* רשמתי ועשות במקום ועשו נכון מאוד! נכתב במקור על ידי Match מטבח ורוד שפונה לבריכה, סוס שהוא גוף תאורה, אמבטיה אלגנטית במקום מקלחות ואריחים צבעוניים מקשטים את הקירות אני ביקשתי את השינוי הכי קיצוני זה הבריכה והמטבח חבריה! שאלה הבאה (קלה) במסיבת הבנים בנות מי ניצח בעונה השנייה?
הבנים ^_^
ככה מכיוון שאף אחד לא ענה וזה מאוד חבל.... אז אני ימשיך עם השאלות למה הדיחו את מעיין (קל)?
נערך לאחרונה על ידי sagivZ; 11-12-2009 בשעה 13:07.
חוקי הפורום