נחמד, הרי זה דבר לא רגיל
|
|
F.c Maccabi Haifa
חחחחחח רצו להעיף אותי מהבצ'פר .
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
אמרת שתגיע רחוק, נראה לך שעם כבוד כזה למישהו אחר תגיע רחוק??
F.c Maccabi Haifa
כן , מה אכפתם לכם מהעתיד שלי ?= \
תכלס, לא כל כך אכפת לנו, אנחנו סך הכל מנסים לעזור לך, שתקח את עצמך ביידים, ברור שמה שהמורה עשתה זה לא טוב, ולא הגינוי אבל לזרוק עלייה כיסא? זה נראה לך הגיוני?
F.c Maccabi Haifa
חח מכ'פת לי , היא תפגע בפרטיות שלי אני יפגע בה !
Ani Magniv
היית יכול לזיין אותה פי מיליון, וואלה היית מגיש תלונה היא הייתה מפוטרת והייתה לוקח לה ת'משכורת ל-4 שנים הקרובות שלה,
ולנושא:לא כדאי לך לעשות בעיות, אני חזרתי ללימודים לפני שבוע וחצי, עכשיו אני מבין כמה פספסתי, ואני מנמניאק אם בבצפר שלי אתה זז מהכסא שלך, תגיד תודה יש מצבים שאתה לא רוצה להגיע אליהם..
F.c Maccabi Haifa
חח לא מפריע לי כל שני וחמישי אני מסולק
קצת הגזמת, המקרה הכי חמור שלי בבצפר היה שקראתי למורה "כוס אימא שלך".
השעיה לחודש זה דיי משעמם!
בברכה, ניב
מנהל פורום הומור ובדיחות & סקרים & משחקיה לשעבר
עזבו אותו הוא ילד, אתם מדברים איתו על החיים ופגיעה בעצמו אבל הוא לא יבין כלום...
חח תכלס.. שמע אחי ככה הייתי בכיתה ז'-ח' וגם ב- ט'...
י' השתנתי חבל על הזמן התחלתי להבין את החיים
מה שהם מנסים להגיד לך אני יודע שזה נישמע דפוק וציפיתה שיצחקו ויגידו איזה גבר וכל זה..
אבל מנסים להסביר לך תחיים למרות שככה זה בכיתות האלה עושים שטויות וכולם ככה אתה כבר תבין
לבד עוד שנתיים משו כזה.. (אם תישאר בבית ספר עד אז חח)
כן אחי אני מכיר מישו שלא יודע 2+2 הייתה לו עסקה טובה על איזה קו ייצור של ביצים הוא מרוויח עכשיו 3 מליון בחודש מזה שהוא יושב בבית ומגרבץ...
ואני כמיר עוד 500 ילדים משהכבה שלי שהם לא יודעים 2+2 ועכשיו כולם עובדים בשוק מזיינים אותם בתחת כל יום בשביל 10 שקל לשעה....
שיהיה לך בהצלחה מה אני יגיד לך במצב שלך נישאר רק מזל...
גם אני פעם חשבתי שאני גבר תאמין לי אין דבר יותר כיף מיזה שאתה זורק בדיחה על המורה באמעצ שיעור וכולם נקרעים מצחוק אבל אחרי זה אתה משלם על זה...
יש לי מורה אני מכבד אותו עוזר לו בשיעורים וזה...
כשיש מבחן הוא אומר לי כך את המבחן הביתה תעשה אותו בשקט ותגיש לי מחר ....
ובבית אני עושה את כל המבחן עם הספר
מאז אני מבין שוואלה כל השכבה על הזין כשאני יהיה מנהל של איזה משרד ענק של עורכי דין ואני יעסיק חצי שכבה הם יהיו מנקים אצלי במשרד הם יבינו כמה חשוב ללמוד....
נערך לאחרונה על ידי Faclone; 29-12-2009 בשעה 21:26.