אחי יש עוד באג תמצאו אותו כי לא יכול להיות שמשיהו עלה מרמה 30 לרמה 46 תוך 10 דקות לכל היותר
אחי יש עוד באג תמצאו אותו כי לא יכול להיות שמשיהו עלה מרמה 30 לרמה 46 תוך 10 דקות לכל היותר
|
|
רק לי זה מראה שיש SC ?
כי באתר זה ONLINE
שלום לכולם,
רציתי לדבר איתכם על הבעיה שאתם לא מצליחים להיתחבר לשרת!
טוב אז זה יכול להיגרם מסיבה אחת פשוטה!
עם רשת האינטרנט שלכם היא 012 זה אומר שאתם לא יכולים להיכנס!
012 חוסמת דברים מחו''ל והאחסון שלנו מחו''ל אז מה אתם צריכים לעשות ללכת לההיתקשר ל 012 לספר להם את הבעיה והם יפתחו לכם את זה ל בין לאומי תהנו.
אחי יש לך כמה בעיות בשרת
1. יש לך באג ב VISUAL STARING QUEST אי אפשר להיכנס
2.אי אפשר לקנות NX אפשר אבל חייבים איזה 10מיל ל1K מה הקטע??
בהצלחה...
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
אני הורדתי אתמול... חחח הכי טוב בלילה... כי אתה בכל מקרה הולך לישון (או במקרה של חרשנים שמחכים עד שזה ירד גם אם זה ירדד ב4 בלילה ויש להם בצפר הם ישחק מ4 עד 6 בבוקר וילכו לבצפר כמו טטלא חח...![]()
אייייכס חרא שרת לא כדי להוריד יש יותר לאגים מימקודם... ובשרתים אחרים אין לי לאגים אז אל תגידו שזה במחשב שלי כי זה בסרבר כל 5דקות d/c
לא נכון לי אין אפילו לאג אחד וכמה אנשים יש כאן חשבתי שהיו איזה 100-200 ONLINE
אבל יש כולה איזה 70 אנשים שעשו משתמש אם נדייק אז 68 ומה יש כולה 6 ONLINE וחצי מזה זה גיאמים
מזה כמו שרתי האמצי? !@!@!@?!@!??@#?!@?!?#!@?$?#$?@#$?#@4
לי יש מלא לאגים לא יודע למה והרגתי חילזון ב henesys פתאום אני רואה בערך 14 ומשהו מיל דמ'ג אני מקבל D/C ואז מנסה להיכנס למשחק וזה ניתקע אני יוצר מהמשחק מנסה להיכנס ופיתאום יש לי הודעה כחולה על זה שקיבלתי באן Wtf?!?
לא יודע למה ובקשר ללאגים יש הרבה לא רק לי גם לעוד ילדים בקיצור שרת גרוע חיכיתי לו מלא זמן והוא כל פעם נהרס יותר
נערך לאחרונה על ידי liranms; 04-02-2010 בשעה 13:46.
עכשיו תסביר לי למה אתם ג'יאמים, אדמינים אוטיסטים? נותנים לי באן סתם חחחחח טוב יאללה נחכה ל Karma... רואים שהשרת הזה עלוב מידי. תהנו![]()
תגידו יש פה את העבודות ARAN ו CYGNUS ?
עם כן אני נירשם.