|
|
תגיד עדן , מה אתה מעדיף קנס או באן ?
כמה אזהרות אני צריך לתת לך . -_-
זה לא ספאם -___- רק אמרתי תדעה שלי על השרת?ועשיתי השוואה קטנה בינו לבין ויזואל..
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..
חחחח איך אתה יודע? רק כי הם אמרו שהם מורידים ת'שרת לעידכונים של שבועיים? אם רק 2 באגים מהבאגים שמצאתי שם נשארו כבר כל השרת נדפק...
בויזואל היו האקרים והיה לאגים ובאגים פי עשר יותר ממה שהיה פה ולוקח להם הרבה יותר זמן לתקן....
ואני יודע כי אני עשיתי שם האקים סתם לבדוק ת'מערכת אוטובאן שלהם שדרך אגב לא עבדה טוב בכלל חחח.(מצטער ויזואל אתם צריכים לעבוד על זה) פה המערכת מתקדמת יותר... גם כן אתה משחק אותה עוף עוף נמאס לי כבר מהילדים הטמבלים של הפורום הזה לא יודעים בכלל מזה לתכנת ויוצאים על שרתים.. וגם אתה בכוונה ילד מטומטם? כאילו מה אמרו לך זה לא הם הביאו ת'באן זה המערכת באנים אוטומטית שדפקה אותך חחח האקר מסריח...
ואחי חחח ההשוואה שלך לא ממש מי יודע מה נכונה... אתה רק הסתכלת על העיצובים כולה ערכו את הלוגין בחירת דמויות ויצירת דמויות ועוד כמה ערים... פה הם לקחו את כל פאקינג V81 (שזה עבודה קשה כבר מסתם לקחת כיסאות או חיות רכיבה..) פה הם תיקנו באגים שמאוד קשה לתקן(מניסיון) תוך כמה ימים ועוד על לחץ, רמת התכנות פה מזיינת כל שרת ישראלי כמעט שלא לדבר שגם העיצובים פה לא רעים.
בואו נעשה השוואה חדשה:
VisualStory:
איחסון: שווה לתחת (מצטער) אבל כן לאגים מטורפים.
באגים:יש והמון הרבה יותר ממה שהיה בשרת הזה.
יצירתיות:טוב פה זה תיקו שתי השרתים יצירתיים בצורה בלתי רגילה.
עיצוב:מצוין כמובן אחלה של עיצובים.
תכנות: בסדר לא יותר מזה.
KarmaDreams:
איחסון:מצוין אין לאג אחד המשחק עובד חלק.(אם יש לאגים זה או באג אצלכם בדמות בטח או שיש לכם חיבור גרוע ולי יש אינטרנט מעפן ברמות! יש לי רק 2MB... ואין לי לאג מסכן אחד.)
באגים:היו אבל למזלכם תיקנתם כמעט את כולם.(עוד כמה ימים עם הבאגים שהיו לכם והשרת היה פושט רגל ומפסיד המון שחקנים)
יצירתיות: כמובן שוב פעם יצירתיות יוצאת דופן.(ולא רק העיסוקים שדרך אגב אמרתם שהרעיון מועתק אבל זה ממש לא משנה עדיין תכננתם אותם ותיקנתם הרבה באגים שם)
עיצוב: בסדר בדוגרי של ויזואל יותר יפה אבל אתם לקחתם פאקינג פאטצ' שלם והוספתם שזה לוקח את העיצובים של ויזואל.
תכנות: אין מה לדבר הרבה מאוד זמן לא נראה שרת כזה איכותי.(טוב לא ישראלי לפחות חחח) כל הכבוד תמשיכו ככה.
נערך לאחרונה על ידי XDFF; 16-02-2010 בשעה 18:18.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
מצטער מאוד.
אבל עוד הודעה אחת של ספאם.
אחת..
האשכול ננעל עד מחר ב13:00.
קרדיט לחיים!
מה מה מה הודעה אחת !
מיצדי זה באשמתם !
זה הם חייבים להגיב פה בכל תגובה !
פשוט מטורף מה שהולך פה ......
נעול .
יפתח מחר בשעה 7:05 (בערב)
הקפצה .
סליחה על האיחור .
נפתח .
תקשיבו כל הודעה ספאם שתהיה אני מוחק אותה +אזהרה לאותו משתמש .
כל הודעה כזאת :
תחבר למסן
יש עבודות חדשות ?
מתי השרת יפעל ?
וכו' . !
ראו הוזהרתם .
לא ידעתי שלמנהלים מותר דבאל..