אני לא מעודד אלימות...אבל אם זה מה שאתה הולך לעשות,לפחות תביא איתך גב...רק ליתר בטחון,אפילו שיהיו רק במרחק ראייה ממך.
ממש בהצלחה,תודיע לנו מה אתה מתכוון לעשות וגם מה קרה בסופו של דבר =]
אני לא מעודד אלימות...אבל אם זה מה שאתה הולך לעשות,לפחות תביא איתך גב...רק ליתר בטחון,אפילו שיהיו רק במרחק ראייה ממך.
ממש בהצלחה,תודיע לנו מה אתה מתכוון לעשות וגם מה קרה בסופו של דבר =]
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמיר וואי ת'אמת נכנסת ממש חזק בבחור.
אמרת את מה שכולנו מנסים לעדן כבר מספיק זמן למרות שאני לא איתך בראש של ללכת ולשבור לו את הראש כי תכלס זה לא כזה פתרון לשום דבר דבר מה שכן זה כן צריך להיות אולטימטום שהוא מציב לה כי וואלה אם היא מאכילה אותו ואת עצמה את הלוקש הזה של לא נעים לי ממנו אז כניראה שמשהו שם מתחת לפני השטח טיפה מצחין..
הקיצר ידידנו היקר הגיע הזמן לעשות סידרי עדיפויות בחיים שלך ולסמן לעצמך מה אתה מוכן לאבד בעבור מה כי בקצב הזה אתה תישאר בלי חברה ועם שיברון לב
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
סבבה,תודה.
אם בא לכם אני אעדכן אחרי שאני אגיע לפיתרון...
תגיד לי מה נראה לך שאני באמת חושב שהוא צריך ללכת להרביץ מכות? אם הוא לא עשה את זה עד עכשיו הוא גם לא יעשה את זה אח"כ כל הרעיון הוא שיבין שצריך ללכת עד הסוף במידה והתשובות על כל השאלות הן כן.
יש לך דרך אחרת להמחיש את הרעיון? אני לא מצאתי...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נו חבריקו,אני דיי סקרן לדעת מה קרה.
תעדכן..
כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.