קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התאבדות? [חח לא אני :]
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 15:51
  2. ...."החיי בשמחה מקיים רצון הבורא"....
    על ידי super G בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 17:23
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 00:46
נושא נעול
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 88 מתוך 88

רצון התאבדות... - עמוד 6

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי Stain צפיה בהודעה
    שמע, זו המדינה.
    אני יכול לנסות לדבר עם המ"מ נראה מה היה.
    בל אופן, הם אומרים ככה " אנחנו מעדיפים להגיד לך "ביי" מאשר ל10 תלמידים".
    אתם מבינים, הם אומרים אתה אחד והם 10, את מי נעיף?
    אין, זה שובר..
    ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    זה לך...תעבור לבית ספר אחר אם זה ככה.
    אין לך מושג כמה כוחות יש לי על אנשים כאלו ..
    הייתי מטפס ומטפס ... עד שהייתי מגיע לבנאדם שהיה נותן את הפטיש !
    או שכל הכיתה שלך תעוף קיבינימאט
    ו/או אם המנהל אומר אני מעדיף להשתיק ילד אחד מאשר להעיף עשרה - אותו אחד היה מעיף למנהל הזה איזה באן לצמיתות מהבית ספר

2. קישורים ממומנים

Professional Spammer האוואטר של Stain
    שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אישה זה כמו אליקופטר עושה כל היום רעש ואחרי זה מתרוממת...

שמע, אני ניסיתי הכל וזאת התשובה שלהם, הם רוצים שהבית ספר יצילח אז הם לא יעיפו 10 תלמידים בגלל תלמיד אחד.
    זה דיי היה מובן, זה כמו לקבל שוב "מכה" כמו להתחיל משחק ואז מעיפים אותך לשלב הראשון.

.Professional Programmer
    Html||JavaS||CSS||Php||Sql

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

שמע, אני ניסיתי הכל וזאת התשובה שלהם, הם רוצים שהבית ספר יצילח אז הם לא יעיפו 10 תלמידים בגלל תלמיד אחד.
    זה דיי היה מובן, זה כמו לקבל שוב "מכה" כמו להתחיל משחק ואז מעיפים אותך לשלב הראשון.
    אתה רוצה להגיד לי שסתם קיבלת "Professional Spammer" ?
    שחק אותה תעיף דברים באוויר אז מה אם אתה מתחת ל- 18

אל תוותר !

שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

חחח, זה לא האופי שלי.
    אני לא ילד אלים ואני לא מסוגל לראות מכות, איך שאני מתנהג פה ואיך שאני מתנהג בחיים האמתיים זה שונה לגמרי.
    אני לא מוותר, אבל שאני אוותר המדינה תהיה בשוק, ואני רוצה למנוע אתזה.
    לפחות מנסה, ובסוף כמו כל בנאדם אני ישבר, אני לא ה'.
    ומה לעשות, שאם אני צריך למות כדי שיבינו אתזה אני אמות, ואם אני צריך להפוך את כל העולם ואישתו אני אהפוך את כל העולם ואישתו.
    ואני מקווה שלמשהוא יפול הסוויצ' ואם לא, חבל..

.Professional Programmer

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הצעה מימני עם אתה רוצה לגרום למשרד החינוך לתת לך אישור תגרום לבית הספר להעיף אותך !!
    אתה יכול לנסות ללמוד בבית עם מורה פרטי .. או שבאמת פשוט לעבור בית ספר ואין סיבה בעולם שבבית ספר אחר יהיה לך את אותו מצב ובבית ספר אחר יש מצב גדול שגם עם יהיה לך בעיות יהיה שם משהוא אחר שכן יוכל לעזור לך לפתור אותן לא שווה לאבד חיים בגלל חבורה של טיפשים כי החיים שלך שווים יותר ! אתה צריך להסתכל אל העתיד אחרי בצפר יהיה לך צבא ואני מוכן להבטיח לך ששם כבר לא יהיה לך רע כי יש שם אנשים ששומרים עלייך ואחרי צבא יש לך חיים שלמים לפנייך שבהם אתה כבר לבד בלי עף אחד שיציק לך ובהם אתה כבר מקים משפחה משלך עם אשה וילדים וממשיך את המורשת שלך בישבילי זה מספיק סיבות לחיות אני מקווה שגם בשבילך !

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

חחח, זה לא האופי שלי.
    אני לא ילד אלים ואני לא מסוגל לראות מכות, איך שאני מתנהג פה ואיך שאני מתנהג בחיים האמתיים זה שונה לגמרי.
    אני לא מוותר, אבל שאני אוותר המדינה תהיה בשוק, ואני רוצה למנוע אתזה.
    לפחות מנסה, ובסוף כמו כל בנאדם אני ישבר, אני לא ה'.
    ומה לעשות, שאם אני צריך למות כדי שיבינו אתזה אני אמות, ואם אני צריך להפוך את כל העולם ואישתו אני אהפוך את כל העולם ואישתו.
    ואני מקווה שלמשהוא יפול הסוויצ' ואם לא, חבל..
    אני מקווה שלך כבר יפול הסוויץ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה זה קשור לעולם שלנו שאתה לא ילד אלים?
    תהיה אלים! אתה רוצה להתאבד במקום לזרוק ספר באוויר ולקלל מישהו?
    תעשה לי טובה הנושא הזה לא הולך לשום מקום חוץ מהבנין שתקפוץ ממנו

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    אני מסכים איתך, הם צריכים לעבור את ההתעללות שהוא עובר גם, אבל הוא לא צריך לעשות את זה.
    אם יהיה להם תיק במשטרה תאמין לי שזה יהיה להם כתם לכל החיים והוא ידפוק להם את העתיד יותר ממה שהם דופקים לו את ההווה.
    אם הוא יפתח למישהו שם ת'ראש יש מצב שיפתחו לו תיק במשטרה, ככה שהם לא יהרסו לו רק את ההווה אלא גם את העתיד, לא חבל?

שום כתם לכל החיים מקסימום יפתחו לו תיק קטן שיסגר אחרי כמה חודשים כתם לכל החיים נשאר רק על דברים ממש ממש רציניים אונס סחר בסמים דקירות אבל חמורות וכאלו דברים במיוחד זה שאין לו עבר פלילי יהיה לו רק אזהרה בפעם הראשונה לא עושים הרבה נותנים הזהרה או משהו
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 08-01-2011 בשעה 14:03.

"Songs Of Freedom" האוואטר של KiddyBandit
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    17
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    Great Minds Think Alike

אוריה !
    מה שלא הורג מחשל .
    את החלק השני שמעת ? מה שהורג מחשל את אמא .

אתה תגרום הרבה יותר צער וכאב לאנשים שאוהבים אותך מאשר מה שגרמו לך !

כמו שכבר ראינו, חבר שלך אפילו ! התאבד בגלל זה !
    ילד מהכיתה שלי , דוד שלו בוכה כל היום והלילה , אתה לא היית רוצה שזה יקרה לחברים והמשפחה שלך !

אוריה, תאמין לי עדיף להרחיק לכת , להשתנות , לעבור בצפר !
    מאשר להתאבד !

אחי ואני לא צוחק , בצפר,חברים,סביבה זה הדבר שהכי משפיע .
    שלא תחשוב אפילו לפגוע בעצמך !

דבר איתי אחי , פה בשבילך .

ואני רציני אחי דבר עם ההורים שלך, תגיד להם שלא טוב לך בבצפר הזה ,לא טוב לך עם הקשר עם הילדים האלה והאלו.. תאמין לי שידאגו לך.

יעבירו אותך בצפר, אולי שהורים שלך ידברו עם ההורים של הילדים ... אנלא יודע ... אבל תוציא מהראש את הרעיון הזה של התאבדות !

בכך שתתאבד אתה תגרום להורים שלך הרבה יותר סבל מילד שמת, הם יחיו בתחושה שהם יכלו לעזור ולא הצליחו !
    אוריה .. עדיף סמים מאשר להתאבד ! ( לא שאני אומר שתיכח סמים) אבל זה הפתרון הכי נורא !
    דבר איתי אחי ! פה בשבילך !
    נערך לאחרונה על ידי KiddyBandit; 08-01-2011 בשעה 17:20.

יקירי,
    אני שומעת שאתה סובל לא מעט זמן ומרגיש שמתעללים בך... נשמע שאתה חסר אונים ...מרגיש דחוי ואולי אפילו שקוף, אחד כזה שלא שמים עליו... ואתה מחפש עצות, כי נדמה לך שאם לא יצוץ פתרון מהיר לא נותר לך אלא להתאבד. כי אתה מרגיש כנראה שאי אפשר להמשיך לחיות ככה, בסבל הזה..
    נשמע שהדבר היחיד שמונע ממך להתאבד הוא החשש לצער את המשפחה ואת מי שמודע לרצון שלך להתאבד, כי אתה לא רוצה שיסבלו אח"כ מייסורי מצפון...
    וכל כמה שאתה מרגיש שהתאבדות היא עונש ראוי לכל מי שפגע בך, נשמע שאתה מחפש עזרה ורוצה להתמודד עם זה.
    כתבת שאזרת אומץ כדי לשתף פה בענין הזה, ורציתי להציע לך מקום נוסף, בו תוכל לשתף באנונימיות, ובלי שישפטו אותך. תוכל להיכנס לצ'אט של אתר סה"ר (סיוע והקשבה ברשת), ולשוחח עם מתנדב שלנו על התחושות הקשות שכתבת עליהן. אולי זה יוכל להקל עליך במשהו... הצ'אט פעיל בשעות הערב וההזמנה פתוחה לכל מועד שתבחר.
    אשמח אם תבוא!
    מתנדבת סה"ר

לא הצלחתי להכניס את הקישור של הצ'אט להודעה- ובכל מקרה תוכל למצוא בגוגל את "אתר סה"א" ומשם להיכנס לצ'אט...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אוריה אני מבין שאתה לא באמת קורא את ההודעות שלי אתה פשוט עובר עליהן...
    אני רוצה שתבין דבר חשוב כל המטרה שלי בהודעות זה לא לבלבל לך את המוח תחזיר ותהיה גבר גברי הרעיון הוא שאם זה שווה לעמוד על שלך אז תעמוד! ואם לא אז תהיה כלבה של מישהו...
    אתה לא מבין את הרעיון מאחורי כל ההודעות הראיתי לך דוגמא שלי שעמדתי על שלי למרות שכמעט הוציאו עלי חוזה כל החברים שלו וכמה וכמה פעמים שהייתי ממש בבריחה מטורפת מהם, זה אומנם היה מעצבן שלא יכלתי לנשום יותר מידי בחופשיות אבל ההרגשה שעמדתי על שלי והצלחתי למנוע ממישהו לעשות אותי הביאצ' שלו מילאה אותי ברמות שאתה לא מכיר בכלל...
    אני רוצה שתחזיר ותחזיר בצורה הכי דרסטית כמו שהם קיצונים תהיה אתה פי ארבע קיצוני וככל שתקצין אתה תרגיש חזק יותר כי אתה עומד על שלך! אתה עומד על הזכות שלך לחיות! אבל אתה לא באמת מבין את זה לצערי אתה חושב שכשאני אומר לך להחזיר אני רוצה שבאמת תחזיר כדי שתהיה גבר... (אתה יכול לבדוק את כל ההודעות שלי כאן באתר אם אמרתי אי פעם למישהו תחזיר אתה היחיד שהבנתי שזאת הדרך לגרום לך לפעול כי כבר מישהו אמר לך כאן במפורש שאתה פסיבי) אני לא רוצה שתהיה גבר עם תיק אני רוצה שתהיה גבר כי זה משהו שילווה אותך בחיים לעמוד על שלך לעמוד על הזכות שלך לחיות כמו בנאדם נורמלי! ואתה משום מה מוותר על זה בקלות...
    אני למשל כשאני עומד בתור ומישהו עוקף אותי בתור גם אם הוא צעיר אני לא מעיר, חתכו אותי בכביש אני לא כועס ומשתגע, דיברו אלי לא יפה אני לא מתרגש וזה בגלל שאני גבר אני לא צריך לרדת לקטנות ולמרר לעצמי את החיים כי אני יודע שזה לא משהו שיגרום לי לפגיעה או לא לישון בלילה. אבל אם מישהו מסכן את חיי או את היכולת שלי לחיות בצורה נורמלית אני נלחם בו בכל האמצעים שעומדים לרשותי ולא משנה מה הם כשרים או לא אני נכנס בכל הכוח כי אני גבר ואף דבר לא ימנע ממני וממשפחתי לחיות חיים נורמלים ותקינים או שיסכן אותם עכשיו אתה מבין?! אתה מוותר על זכותך לחיות חיים נורמלים וזה דבר שאסור לוותר עליו בשום פנים ואופן!!! תפעיל את כל האמצעים שיש לרשותך אם זה חברים במשטרה אם זה אחים דודים הורים מכרים מצידי גם תביא אלת בייסבול שתלווה אותך כל היום מילה לא במקום ואתה שובר ידיים ורגליים עד שתגיע למצב שבו אתה חי חיים נורמלים! זה לא יתכן שאתה תשב כאן כמו ילד מסכן ועזוב או כמו כלב מוכה ותיילל לנו כמה החיים קשים כשאתה כולה בן 15 ושאין לך מה לעשות בנידון חוץ מלהתאבד כי זה לא יעלה על הדעת! מצטער אבל כאן באמת אתה צריך לקחת את עצמך בידיים ואם לא אתה אין מי שיעשה זאת במקומך!
    יום טוב ואתה מוזמן להגיב תגובה אחרונה לאחר מכן אני נועל.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אוריה אני מבין שאתה לא באמת קורא את ההודעות שלי אתה פשוט עובר עליהן...
    אני רוצה שתבין דבר חשוב כל המטרה שלי בהודעות זה לא לבלבל לך את המוח תחזיר ותהיה גבר גברי הרעיון הוא שאם זה שווה לעמוד על שלך אז תעמוד! ואם לא אז תהיה כלבה של מישהו...
    אתה לא מבין את הרעיון מאחורי כל ההודעות הראיתי לך דוגמא שלי שעמדתי על שלי למרות שכמעט הוציאו עלי חוזה כל החברים שלו וכמה וכמה פעמים שהייתי ממש בבריחה מטורפת מהם, זה אומנם היה מעצבן שלא יכלתי לנשום יותר מידי בחופשיות אבל ההרגשה שעמדתי על שלי והצלחתי למנוע ממישהו לעשות אותי הביאצ' שלו מילאה אותי ברמות שאתה לא מכיר בכלל...
    אני רוצה שתחזיר ותחזיר בצורה הכי דרסטית כמו שהם קיצונים תהיה אתה פי ארבע קיצוני וככל שתקצין אתה תרגיש חזק יותר כי אתה עומד על שלך! אתה עומד על הזכות שלך לחיות! אבל אתה לא באמת מבין את זה לצערי אתה חושב שכשאני אומר לך להחזיר אני רוצה שבאמת תחזיר כדי שתהיה גבר... (אתה יכול לבדוק את כל ההודעות שלי כאן באתר אם אמרתי אי פעם למישהו תחזיר אתה היחיד שהבנתי שזאת הדרך לגרום לך לפעול כי כבר מישהו אמר לך כאן במפורש שאתה פסיבי) אני לא רוצה שתהיה גבר עם תיק אני רוצה שתהיה גבר כי זה משהו שילווה אותך בחיים לעמוד על שלך לעמוד על הזכות שלך לחיות כמו בנאדם נורמלי! ואתה משום מה מוותר על זה בקלות...
    אני למשל כשאני עומד בתור ומישהו עוקף אותי בתור גם אם הוא צעיר אני לא מעיר, חתכו אותי בכביש אני לא כועס ומשתגע, דיברו אלי לא יפה אני לא מתרגש וזה בגלל שאני גבר אני לא צריך לרדת לקטנות ולמרר לעצמי את החיים כי אני יודע שזה לא משהו שיגרום לי לפגיעה או לא לישון בלילה. אבל אם מישהו מסכן את חיי או את היכולת שלי לחיות בצורה נורמלית אני נלחם בו בכל האמצעים שעומדים לרשותי ולא משנה מה הם כשרים או לא אני נכנס בכל הכוח כי אני גבר ואף דבר לא ימנע ממני וממשפחתי לחיות חיים נורמלים ותקינים או שיסכן אותם עכשיו אתה מבין?! אתה מוותר על זכותך לחיות חיים נורמלים וזה דבר שאסור לוותר עליו בשום פנים ואופן!!! תפעיל את כל האמצעים שיש לרשותך אם זה חברים במשטרה אם זה אחים דודים הורים מכרים מצידי גם תביא אלת בייסבול שתלווה אותך כל היום מילה לא במקום ואתה שובר ידיים ורגליים עד שתגיע למצב שבו אתה חי חיים נורמלים! זה לא יתכן שאתה תשב כאן כמו ילד מסכן ועזוב או כמו כלב מוכה ותיילל לנו כמה החיים קשים כשאתה כולה בן 15 ושאין לך מה לעשות בנידון חוץ מלהתאבד כי זה לא יעלה על הדעת! מצטער אבל כאן באמת אתה צריך לקחת את עצמך בידיים ואם לא אתה אין מי שיעשה זאת במקומך!
    יום טוב ואתה מוזמן להגיב תגובה אחרונה לאחר מכן אני נועל.
    קודם כל, רק עכשיו הבנתי את דבריך.
    אם יבוא אחד מולי, אני אחזיר אם זה כמה כמו שקורה 99% אז לא.
    אבל אני מבטיח לך שאני אנסה להחזיר ולהלחם.
    תודה לכולם ויום טוב
    אתם מזומנים לנעול, מקווה שאני לא יחזור לדעתי שוב.

.Professional Programmer

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

נעול לבקשתך.
    ישר כוח...
    גם ברגעים הכי קשים.
    ותפסיק לחשוב שהבעיות שלך כאלה גדולות.

נושא נעול
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,722 | הודעות: 8,174,309 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect