נכתב במקור על ידי Wolf Man suck my balls הייתי ממליץ לך להרגיע קצת..
נכתב במקור על ידי Wolf Man 2-1 לחיפה!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!11 נכתב במקור על ידי אושרי הייתי ממליץ לך להרגיע קצת.. תקשיב אחי זה אשכולילה והולך פה שטויות אז היחידי שצריך להרגע עם כל הכבוד זה אתה למה אתה יודע טוב מאוד שעפים פה שטויות כל לילה
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 27-07-2011 בשעה 23:34.
נכתב במקור על ידי KoniMelMel כמו שאמרתי .. לא יודע אנגלית .. בכל מקרה אתה באמת בן 12 .. מה אתה נעלב לי לא מעניין אותי מה השם שלך, אז לא אכפת לי שאני כותב אותו בשגיאות.. נעלב? אני לא נעלב ממך, הבכיינות שלך מצחיקה אותי.. נכתב במקור על ידי AdventureR זיינתי אותה כל כך הרבה פעמיים עד שהזין שלי נפל איכס
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי אושרי הייתי ממליץ לך להרגיע קצת.. זה מצחיק אותי שבגלל שהוא התלונן אלי אני אשם.. נכתב במקור על ידי moshesee !!!!!!!!!!!11 יגבעררררר
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא מעניין אותי מה השם שלך, אז לא אכפת לי שאני כותב אותו בשגיאות.. נעלב? אני לא נעלב ממך, הבכיינות שלך מצחיקה אותי.. איכס למה איכס....גרמתי לה לגמור לפחות 200 פעם... יש לי גם סרט על זה.. שאני בריטני ועוד בחורה ביחד שכתי את שמה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Wolf Man זה מצחיק אותי שבגלל שהוא התלונן אלי אני אשם.. יגבעררררר אפשר לדבר קצת יותר יפה
נכתב במקור על ידי AdventureR למה איכס....גרמתי לה לגמור לפחות 200 פעם... יש לי גם סרט על זה.. שאני בריטני ועוד בחורה ביחד שכתי את שמה אפשר להתחלף? ואיכס בגלל ששמוליק נפל לך
נכתב במקור על ידי אושרי אפשר לדבר קצת יותר יפה חחח גבר למה שמתה את ניקו בבאן עכשיו יהיה משעמם :\
נכתב במקור על ידי אושרי אפשר לדבר קצת יותר יפה זה לא העלבה, או פגיעה וזה גם לא קללה. ומה שהיה עם גיל זה בצחוק והוא יודע את זה, התלונה מיותרת, פשוט מיותרת.
תלונה לא תלונה כוסאמק כמעט כל לילה עפים פה קללות אז בגלל שאיזה גייז אחד התלונן צריך להיות פה מעפן ? לא !
יאללה נתעלם מאושרי... תנו לסטאלין לנוח
Game Over ספוילר: [/CENTER]
נכתב במקור על ידי moshesee תלונה לא תלונה כוסאמק כמעט כל לילה עפים פה קללות אז בגלל שאיזה גייז אחד התלונן צריך להיות פה מעפן ? לא ! ואתמול קובי הזה התלונן ען יאן הגבר בגלל שהוא אמר את המילה פגום.. ועכשיו ניקו בבאן, הם לוקחים אותנו אחד אחד!
נכתב במקור על ידי Psychosocial יאללה נתעלם מאושרי... תנו לסטאלין לנוח איך נתעלם? כשיש בוס אי אפשר להספאים..
נכתב במקור על ידי Wolf Man ואתמול קובי הזה התלונן ען יאן הגבר בגלל שהוא אמר את המילה פגום.. ועכשיו ניקו בבאן, הם לוקחים אותנו אחד אחד! קיבלתי באן
נכתב במקור על ידי NikolayYana2 קיבלתי באן אתה מודע לזה שזה יאריך לך תבאן נכון? והם לוקחים אותנו אחד אחד!
חוקי הפורום