נכתב במקור על ידי stClass בוקר טוב! האתגר נפתח שוב. בוא נראה מי יזהה מה לא בסדר (חוץ מהשם המחוק שזה בכוונה כדי לשמור על הפרטיות) אין שם
נכתב במקור על ידי .Ferrari אין שם לא , שים לב למה שכתבתי. בוא נראה מי יזהה מה לא בסדר (חוץ מהשם המחוק שזה בכוונה כדי לשמור על הפרטיות) הבא שישאל/יכתוב תגובה בנושא הזה יענש. לכל השאר, תמשיכו לנסות לענות
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי stClass לא , שים לב למה שכתבתי. הבא שישאל/יכתוב תגובה בנושא הזה יענש. לכל השאר, תמשיכו לנסות לענות לא עדכני כי הדאבל EXP הוא ליום שבת 23 לאוקטובר?
נכתב במקור על ידי .Ferrari לא עדכני כי הדאבל EXP הוא ליום שבת 23 לאוקטובר? לא. נסה שוב אני חוזר שוב על רמז בצורה יותר מובנת: כנסו למשחק, ותשוו בין מה שאתם רואים אצלכם במחשב למה שרואים בתמונה, אתם תזהו בקלות מה לא בסדר.
נכתב במקור על ידי stClass לא. נסה שוב אני חוזר שוב על רמז בצורה יותר מובנת: כנסו למשחק, ותשוו בין מה שאתם רואים אצלכם במחשב למה שרואים בתמונה, אתם תזהו בקלות מה לא בסדר. איפה שיש את ההודעה באדום אז חסר מעל ALL BUDDIES PARY GUILD
נכתב במקור על ידי .Ferrari איפה שיש את ההודעה באדום אז חסר מעל ALL BUDDIES PARY GUILD סוף סוף צדיק אחד בסדום יש לך 6 נקודות. האתגר נסגר להיום, ויפתח שוב מחר בבוקר.
נערך לאחרונה על ידי stClass; 11-11-2011 בשעה 20:28.
האתגר נפתח מחדש! מכיוון שהאתגר היה סגור אתמול כל היום, על כל תשובה נכונה תקבלו היום 2 נק'. אחת קלה מאוד
נערך לאחרונה על ידי stClass; 13-11-2011 בשעה 16:29.
נכתב במקור על ידי stClass האתגר נפתח מחדש! מכיוון שהאתגר היה סגור אתמול כל היום, על כל תשובה נכונה תקבלו היום 2 נק'. אחת קלה מאוד יש פס אדום מעל שורת הכתיבה
נכתב במקור על ידי ASAFGB1 יש פס אדום מעל שורת הכתיבה לא. נסה שנית
נכתב במקור על ידי stClass לא. נסה שנית אולי שאתה טס על מטוס ל ORBIS טוב אני לא טוב בשאלות על הגלובל (אני פשוט לא משחק אבל אוהב חידות)
נערך לאחרונה על ידי ASAFGB1; 13-11-2011 בשעה 19:25.
נכתב במקור על ידי ASAFGB1 אולי שאתה טס על מטוס ל ORBIS טוב אני לא טוב בשאלות על הגלובל (אני פשוט לא משחק אבל אוהב חידות) לא. נסה שנית.
נכתב במקור על ידי stClass לא. נסה שנית. ניסיון אחרון שאני מנסה הסקיל שנימצא על SHIFT לא קשור לעבודה???
נכתב במקור על ידי stClass לא. נסה שנית לא רשום למעלה MINIMAP?
נכתב במקור על ידי ASAFGB1 ניסיון אחרון שאני מנסה הסקיל שנימצא על SHIFT לא קשור לעבודה??? לא. נכתב במקור על ידי .Ferrari לא רשום למעלה MINIMAP? לא. אל תחפשו בפרטים הקטנים, מה שלא מתאים/קשור/חסר בתמונה ברור כשמש.
נכתב במקור על ידי .Ferrari לא רשום למעלה MINIMAP? וגם חסר כפתור
חוקי הפורום