נכתב במקור על ידי Blancos גם אני מכיר מלא , אז לא הכרתי אחד ... וואו 8.1 סטיבן ג'אררד לא אמרתי כלום, תרגע 8.4 דונובן
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hannibal. לא אמרתי כלום, תרגע 8.4 דונובן אני רגוע לגמרי .. 8.2 דייגו פורלאן
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos אני רגוע לגמרי .. 8.2 דייגו פורלאן הדרדר מאוד 7.9 צ'יצ'ריטו
נכתב במקור על ידי Blancos אני רגוע לגמרי .. 8.2 דייגו פורלאן 7.2 - ירדה יכולתו בענק, אבל איכשהו תמיד בבנבחרת הוא מככב. ריקלמה
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Hannibal. הדרדר מאוד 7.9 צ'יצ'ריטו הגבתי בטעות אחרי מאור אז אני יגיב לצ'יצ'ריטו 9.1 - שחקן מעולה רק שהפציעות הורסות אותו.
נכתב במקור על ידי BIaugrana הגבתי בטעות אחרי מאור אז אני יגיב לצ'יצ'ריטו 9.1 - שחקן מעולה רק שהפציעות הורסות אותו. צודק בהחלט. 8.9 שחקן נשמה! אדבאיור
נכתב במקור על ידי Hannibal. צודק בהחלט. 8.9 שחקן נשמה! אדבאיור 8.7.. אנדראה פירלו
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles 8.7.. אנדראה פירלו 8.5 זנאטי
נכתב במקור על ידי Heracles 8.7.. אנדראה פירלו 8.2 - שמח השחליט לקחת את הקריירה בידיים שלו ועבר ליובה. שמה הוא משחק יותר. אשלי יאנג
נכתב במקור על ידי BIaugrana 8.2 - שמח השחליט לקחת את הקריירה בידיים שלו ועבר ליובה. שמה הוא משחק יותר. אשלי יאנג 7.9.. פאטו
נכתב במקור על ידי Heracles 7.9.. פאטו 9.1 - שחקן מעולה שלא שומעים ממנו בזמן האחרון דני אלבס
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 17-02-2012 בשעה 16:33.
נכתב במקור על ידי BIaugrana 9.1 - שחקן מעולה שלא שומעים ממנו בזמן האחרון דני אלבס 9 הנדנוביץ'
נכתב במקור על ידי Hannibal. 9 הנדנוביץ' 8.. אינזאגי
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 17-02-2012 בשעה 16:37.
נכתב במקור על ידי Heracles 8.. אינזאגי 4 איברהימוביץ'
נכתב במקור על ידי BIaugrana 4 איברהימוביץ' 4 לסופר פיפו?! השתגעת? ראית אותו בכלל משחק? פיפו ענק.. איך בכלל אתה חושב על 4? 9.5 אשלי קול
חוקי הפורום