נכתב במקור על ידי Super Pippo 32?? טעות, אתה מתקרב...
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי shedow_striks טעות, אתה מתקרב... 34??
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo 34?? נכון מאוד. נמשיך מחר בגלל חוסר פעילות.
נכתב במקור על ידי Nugget תלוי , אתה יכול להשיג 1-5 מפרסומות + טוקנס מחסויות נכתב במקור על ידי Super Pippo כן, לוחצים על המצלמה ועל שיתוף נכתב במקור על ידי SuperChen 9... נכתב במקור על ידי HaifaForEver 1-7.. ממשיכים... (בינוני) כמה הכי הרבה בונוס על ניצחון אפשר לתת לאוהדים בליגה??
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 07-06-2012 בשעה 16:21.
נכתב במקור על ידי shedow_striks ממשיכים... (בינוני) כמה הכי הרבה בונוס על ניצחון אפשר לתת לאוהדים בליגה?? 80000
נכתב במקור על ידי Super Pippo 80000 טעות..
נכתב במקור על ידי shedow_striks טעות.. מה טעות? אני בדקתי את זה.. בליגה רמה 3 הכי הרבה שאפשר לתת זה 80K
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה טעות? אני בדקתי את זה.. בליגה רמה 3 הכי הרבה שאפשר לתת זה 80K אהה טעות שלי התבלבתי באתי להגיד צודק כי בכל רמה זה שונה.
זו שאלה מכשילה , בכל רמה הסכום שונה
נכתב במקור על ידי Nugget זו שאלה מכשילה , בכל רמה הסכום שונה אנו לפניך. נכתב במקור על ידי Nugget 6 .... נכתב במקור על ידי Super Pippo 26.. נכתב במקור על ידי SuperChen אני פה. אחי, פעם הבאה שאתה קובע שעה לאתגר תתחיל בזמן שקבעת ולא חצי שעה אחרי!! נכתב במקור על ידי HaifaForEver אני עכשיו צריך ללכת.. ממשיכים... (בינוני) מה זה אומר המשולש הצהוב ליד שחקן בהרכב שלך??
נכתב במקור על ידי shedow_striks אנו לפניך. ממשיכים... (בינוני) מה זה אומר המשולש הצהוב ליד שחקן בהרכב שלך?? השחקן לא משחק בעמדה שלו
נכתב במקור על ידי Nugget השחקן לא משחק בעמדה שלו יפה מאוד. (קל) באיזה צבע המשחקים של הגביע מופיעים??
נכתב במקור על ידי shedow_striks יפה מאוד. (קל) באיזה צבע המשחקים של הגביע מופיעים?? ירוק
ירוק...
נכתב במקור על ידי Nugget ירוק צודק. נמשיך מחר בצאת השבת.
חוקי הפורום