תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים את הדברים האלה.
תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים את הדברים האלה.
נערך לאחרונה על ידי Persee; 23-09-2012 בשעה 22:04.
|
|
....
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 25-09-2012 בשעה 11:19.
בדיוק בגלל הדיאטה הרכה שלנו TMJ כל כך נפוץ היום. רוב האנשים אוכלים רק בצד אחד בגלל שהדיאטה רכה והשרירים לא מתעייפים. TMJ קורה כששריר אחד של הלסת גדול בהרבה מהשני וזה יוצר עומס על החוליות שמחברות בין הלסת לגולגולת. כמו שאמרתי מקודם, אם אתה לועסים בדרך כלל בצד שמאל, צד ימין יותר חזק והלסת העליונה שלכם נוטה ימינה. אז כשתחייכו עם פה טיפה פתוח הלסת העליונה תיהיה נוטה ימינה, וזה לא טוב.
אבל..... אם היינו אוכלים דיאטה כמו שמאז ומעולם הגוף שלנו מותאם לאכול, קשה וקשיחה יותר שמפעילה יותר עומס על הלסת. הייתה אוכל בצד אחד ואז השרירים היו מתעייפים, ואז הייתה לועס בצד שני. ובחיים אבל בחיים לא הייתה מקבל TMJ.
יש לי דוקטורט בלסתות, זה חסר טעם להתווכח איתי.![]()
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 23-09-2012 בשעה 22:15.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 23-09-2012 בשעה 22:17.
טיילר,משהו בין ה 2 ו ל high...
אפילו אם התאורייה של איש המספרים לטובתי,הרעיון הזה נשמע לי הזוי.
כל השיט הזה עם הלסת,בכלל עם התחום הזה כבר נראה לי לא חשוב בכלל,אני ניטראלי בעניין הזה.
למה אני ניטראלי?כל חגיגת הספאם הזה זה בזבוז זמן ענק שלכם,אנרגייה על גביי אנרגייה שמבוזבזת,גם אלו שמנסים להפריך את התאורייה בעזרת טקסטים של שני עמודים,גם מבזבזים אנרגייה וזמן.
הא ועוד משהו,כשאני יבוא לבקר בישראל,בו נעשן משהו ביחד טיילר,עם מוזיקה טובה ומדיטצייה :d
מתי אתה בא לבקר בישראל, זאת השאלה?
אני אסביר לך למה זה יכול להיות בעייתי בפרטי...
אתה הבנאדם היחידי שאני וואלה יכול לפגוש אותו מהפורום הזה ולעשן איתו בסבבה
אולי בגלל שהלסתות של שנינו חזקות במיוחד ואנחנו מרגישים עליונים
או כי אתה לא כובע גיי שמסתובב עם כאלה
וגם אם כןןן
אתה מקנדה...ולא קשור לקהילת הכובעים
כן, תחשוב אתה עכשיו חי בטבע. איזה אוכל יש לך? תבשר תכין 5 דקות במקום שעה, תן לו להתייבש קצת. ואז תראה כמה אתה צריך ללעוס כדי לבלוע את זה.
תאכל אגוזים
תלעס מסטיקים
תעשה את התרגיל
כל זה יתן לך הרבה יותר מלשדר ביטחון ברמה 1000 ולשים בושם
שמתי פה איזה מינימום 20 מחקרים מדעיים שמוכיחים שצורת הלסת לא מושפעת רק מגנטיקה אלה גם מהדיאטה [העומס שמופעל על הלסת].
באחד המחקרים כתוב בברירור שצורת הלסת השתנתה באותו הדור כשהם עברו מדיאטה RAW לדיאטה מערבית. ואז התחילו להיות להם שיניים עקומות [הסיבה לשיניים עקומות היא בגלל שהלסת קצרה מידי. למה היא קצרה מידי? כי כתבתי את זה 80 פעם בהודעה הראשונה שלי. תקרא : ) ]
לא ממליץ לך לאכול בשר נע, בכלל בשר הוא זר לגוף שלנו, ובשר נע זה בכלל יהיה נוראי.
אתה יכול להראות את השיפור אצלך? אפילו תמונה מהיום, תצנזר את הפנים, אני רוצה לראות איך זה נראה באמצע הדרך. ואיך אתה מבצע את התרגיל בדיוק? זה התרגיל הכי לא טבעי והכי לא סביר שקיים(עשיתי היום, רציתי לנסות)
....
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 25-09-2012 בשעה 11:18.
....
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 25-09-2012 בשעה 11:17.