m4a1
נכתב במקור על ידי Nite m4a1 נכון מאוד. נמשיך בקרוב.
נכתב במקור על ידי .Dor. נכון מאוד. נמשיך בקרוב. אפשר להירשם ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob אפשר להירשם ? אין מה להירשם כולם יכולים להשתתף. אצטט אותך כשנמשיך.
ממשיכים ! תנו לי שם של מפה, שיש בה בית גדול.
de_rates
נכתב במקור על ידי CRAISER de_rates אין מפה כזו.
נכתב במקור על ידי .Dor. אין מפה כזו. התכוונתי ל de_rats אבל בכל מקרה יש את המפה הזאת - cs_fat mansion
נכתב במקור על ידי CRAISER התכוונתי ל de_rats אבל בכל מקרה יש את המפה הזאת - cs_fat mansion קיבלת נקודה :] שאלה על 2 נק': תנו לי שמות של 3 מפות, אשר יש בהן מקום / מקומות חשוכים.
de_dust 2 cs_fat mansion de_train
נכתב במקור על ידי CRAISER de_dust 2 cs_fat mansion de_train מעולה שאלה הבאה, על 2 נקודות: מפה אשר בה Bomb Site A, נמצא ב CT Base, בתוך חדר מגודר בחלונות זכוכית.
נכתב במקור על ידי .Dor. מעולה שאלה הבאה, על 2 נקודות: מפה אשר בה Bomb Site A, נמצא ב CT Base, בתוך חדר מגודר בחלונות זכוכית. אוף אני מכיר תמפה אבל שחכתי איך קוראים לה.. יש ליד הCT סולם וגם צינורות כאלה ומדרגות
de_dust de_prodigy
נערך לאחרונה על ידי Nite; 04-10-2012 בשעה 22:31. סיבה: הוספתי מפה
נכתב במקור על ידי CRAISER אוף אני מכיר תמפה אבל שחכתי איך קוראים לה.. יש ליד הCT סולם וגם צינורות כאלה ומדרגות נכתב במקור על ידי Nite de_dust de_prodigy לא תקבל את הנקודות משתי סיבות: 1. העריכה שלך 2. בגלל שרשמת 2 מפות. כעונש על כך (זאת כבר פעם שלישית..) לא תענה על השאלה הזאת, ופעם הבאה תושהה מהאתגר. הבא שירשום את השם של המפה יזכה ב2 נק'.
נכתב במקור על ידי .Dor. לא תקבל את הנקודות משתי סיבות: 1. העריכה שלך 2. בגלל שרשמת 2 מפות. כעונש על כך (זאת כבר פעם שלישית..) לא תענה על השאלה הזאת, ופעם הבאה תושהה מהאתגר. הבא שירשום את השם של המפה יזכה ב2 נק'. de_prodigy ידעתי כבר ממזמן פשוט לא רציתי לעשות דאבל
חוקי הפורום