נכתב במקור על ידי -Smoxer- גיי. דיי
נכתב במקור על ידי DoodleJump דיי חח זיי(ן) ווי נדוש והיי אמרנו כבר.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חח זיי(ן) ווי נדוש והיי אמרנו כבר. אייי
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil גם אתה תהפוך לזומבי מי אמר שאני כבר לא זומבי?
נכתב במקור על ידי DoodleJump מי אמר שאני כבר לא זומבי? אז בגלל זה הריח...... חשבתי זה שקד
נכתב במקור על ידי Mr. Bean אני לא אתחיל לחשב מה עדיף להיות, מחוצ'קן או מנומש.. עדיל להיות ג'ינגי למרות שזה דבר קשה אבל מחוצקן לא
*אני המקורי סתם לידע כללי
עוד הודעה
נכתב במקור על ידי PureToxic עדיל להיות ג'ינגי למרות שזה דבר קשה אבל מחוצקן לא הכי קשה גיינגי מחוצקן עם נמשים
נכתב במקור על ידי PureToxic עדיל להיות ג'ינגי למרות שזה דבר קשה אבל מחוצקן לא ג'ינג'ים משחקים בקקי ומרמים בטאקי. עדיין עדיף?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אז בגלל זה הריח...... חשבתי זה שקד לא אכפת לך שיש לך זומבי בחזית?
נכתב במקור על ידי DoodleJump לא אכפת לך שיש לך זומבי בחזית? החזית מתים ראשונים הם מגן אנושי אתה לא ייודע?
נכתב במקור על ידי Sex Devil החזית מתים ראשונים הם מגן אנושי אתה לא ייודע? ובכל צבא האוייב מחפש להפיל את המנהיג.
נכתב במקור על ידי Sex Devil החזית מתים ראשונים הם מגן אנושי אתה לא ייודע? אבל אם אני זומבי אני אמסור לשאר הזומבים מידע פנימי
נכתב במקור על ידי -Smoxer- ובכל צבא האוייב מחפש להפיל את המנהיג. כן אבל זה זומבים....שמע....אני לא חושב שיש להם אסטרטגיה.....
נכתב במקור על ידי Sex Devil כן אבל זה זומבים....שמע....אני לא חושב שיש להם אסטרטגיה..... בגלל זה אני מעדיף חייזרים, יותר אינטליגנטים.
חוקי הפורום