|
|
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:59.
מאסה נקייה זה לא בשביל אפחד. גוף כזה זה משו שמגיעים אליו תוך שנתיים שלוש.
לדוגמה חבר שלי שמתאמן שלוש שנים:
http://www.facebook.com/nir.ling
מסה נקייה זה ה-דבר.
אתם פשוט מפחדים בגלל שלוקח לזה הרבה זמן. יש לי סבלות ואני לא רואה טעם בלהעלות ל90 קילו בשומן ואיכסה אחר ואז להוריד בחיטוב..זה מטומטם.
מסה נקייה לא אומרת שאתה לא עולה בהרבה, אתה יודע...אתה פשוט אוכל המון קלוריות שהרוב זה פחמימות, חלבונים ומעט מאד שומן. זה עדיף.
עליתי בחודשיים האחרונה 4.5 קילו. בנתיים, אני חושב שחצי מזה בערך זה מסת שריר.
שומן לא עושה אותך שמן, מאזן קלורי חיובי בצורה מוגזמת עושה (כמו המפגרים של GOMAD וLBS שאומרים לאקטומורף ששוקל 50 קילו לטחון 7000 קלוריות ביום). לא מבין את האנשים שמתרחקים משומן.
כל עוד אתה לא נוגע בTRANS FAT אתה בסדר גמור, אפילו SATURATED FAT זה טוב בגבול מסויים
וייטינגר יש דבר כזה שנקרא NOOB GAINS. אני משוכנע שזה מה שקרה לרודני תכלס כי קרה לי אותו דבר ועם כל מי שמתחיל, בהתחלה אתה עולה בבום ואז זה מתאזן לאיזה 2 קילו בחודש+- (אלא אם כן אתה אוכל כמו חזיר כמו המפגרים של GOMAD ואז תהליך המסה שלך נראה ככה):
שתכלס אני מעדיף להראות שחיף מאשר ככה...
בכל מקרה אם אתה אקטומורף מהקיצוניים לא נראה לי שתראה ככה אי פעם..
זה בדיוק מה שבאתי להגיד, באמת רודני מה נסגר?
לפי מה שכתוב שם, (וכל מילה במאמר הזה נכונה),
אתה עולה במשקל של השריר, הכמות של השומן נשארת פלוס מינוס אותו הדבר (היא עולה אבל זה זניח). ולכן אחוז השומן יורד. מתמטיקה פשוטה.
אבל הכמות שומן לא יורדת! רק האחוז שלו, כי המשקל של הגוף עולה.
אמרתי לך שאין דבר כזה אחי.
אני לא מדבר סתם, הייתי בתחום ולמדתי חזק על הדברים.
או שאתה במאזן קלורי חיובי וכמות שומן יורדת (ואם יש גירוי לשריר אז הוא גם עולה)
או שאתה במאזן קלורי שלילי ואתה מאבד גם שומן וגם שריר. (ואם יש גירוי לשריר אז אתה תאבד פחות - וזה מה שעושים בחיטוב).
תביא עוד טקסט שסותר אותי.
כי או שהוא לא נכון, או שהבנת ממנו לא טוב.
הכל ברוח טובה כן? אני פשוט יודע מה אני אומר. זה פאקינג מתמטיקה - עולה שאתה עולה או שאתה יורד, כמו שפירטתי למעלה.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
עידן ממליץ לך לקרוא על HIIT (אינטרוולים יענו)
יש על זה מאמר גם בקילוגרם אם אני לא טועה
נו חחח אז אם אתה עולה במשקל במסת השריר, אז זתומרת שאחוזי השומן ביחסית לגוף יורדים ופוחתים. זה לא אומר שאתה מאבד מהאחוזי שומן ואתה לא באמת מוריד אותם, אבל אם הם נשארים קבועים ואתה מעלה משקל במסת שריר אז בגדול אפשר להגיד שאתה עולה במשקל מבלי להעלות באחוזי השומן.
עזוב חפירות. אתה מוזמן להראות לי פיסקה באיזה מאמר שאתה רוצה שמראה שאני טועה.
זה לא פיקאפ, זה מדע מדויק. או שאתה מעלה או שאתה מוריד כמויות.
שלא תחשוב שאתה מאבד כמויות (לא אחוזים) שומן, תמיד מעלים. כמה שזה יותר "נקי" אז מעלים יותר קצת.
ונראה לי שאנשים חיים בסרט אם הם חושבים שהם יכולים לעשות מסה כל כך נקייה שהם כמעט ולא יעלו שומן.
מבחינת אחוזים כבר הסברתי לך אין זה עובד.
אבל מה שכן, אם המסה מאוד נקייה. (אני בספק אם זה באמת אפשרי כי קראתי מאמר בריטי שהראה שגם אם יש לך פוטנציאל גנטי מקסימלי אתה יכול להעלות במקסימום חצי LBS שזה רבע קילו מסת שריר בחודש) ומעלים יותר שריר משומן. רק אז אפשר להגיד שהאחוז שומן יורד ואחוז שריר עולה.
אבל למי פאקינג אכפת מאחוזים? אני בגישה של מסה רצחנית ואז חיטוב ואז מסה רצחנית ואז חיטוב מאשר לעשות מסה נקייה מאוד שנמשכת שנים.
אז רבע קילו שריר בחודש אם אתה עם הגנים הכי טובים שיש. זה אומר שאתה צריך להעלות פחות מרבע קילו שומן.
זה אומר שבן אדם בסוף החודש יראה שהוא עלה חצי קילו.
אני בספק אם אפשר לשים לב, כי אחרי שאתה משתין ומחרבן אתה מאבד משהו כזה אני מאמין (לא ששקלתי את זה...)
מה שאומר שמאוד נדיר עד בלי אפשרי להעלות יותר משקל שריר וממשקל של שומן.
מה שאומר שמאוד נדיר להעלות אחוז שריר ולהוריד אחוז שומן.
i arrest my case
come at me bro
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
עידן, אני זוכר שנתת לי את המאמר ההוא..אבל אני לא מאמין לזה, מצטער.
העובדות הנקיות והמוכחות הם שאפשר לעלות מאסת שריר בקצב מהיר, אז קשה לי להאמין שבאמת אפשר להעלות רק רבע-חצי קילו של שריר בחודש. זה נשמע לי טפשי.
בקשר למסה נקייה ומסה מלוכלכת.
מה כיף בלאכול כמו סוס מלא ג'נק פוד ואוכל פשוט מגעיל ולהגיע למשקל גבוה ואז להוריד הכל בחיטוב?? זה פשוט מפגר! עדיף להעלות במשקל לאט בצורה מבוקרת עד ליעד ולשמור על המשקל הזה. זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני. לא אכפת לי שזה לוקח יותר זמן. זה פשוט מפגר לעלות ל90 קילו ואז להוריד ל75 בחיטוב..כאילו..WTF
מה זה נקי? מה זה מלוכלך?
לדעתי מלוכלך זה 4 קילו ומעלה בחודש.
ונקי זה 2.
אני עליתי בזמנו 2.5 קילו. אבל זה כי היה לי קשה לאכול הרבה וכי יש לי מטבוליזים גבוה וכי לא יכולתי לוותר על לשחק כדורגל ברחוב.
כי זו הייתה התשוקה שלי.
ולנושא השני, כשאתה או כל אחד אחר, בודק אחרי חודש את המשקל ורואה X קילו הפרש, איך אתה יכול לדעת כמה מסת שריר עלית?
איך? אז איך אפשר להגיד את זה?
אתה מאמין שאם אתה רואה שעלית 2 קילו אז מתוכם עלית 1 וחצי קילו שריר?
אני לא יודע בוודאות כמה קילו של מסת שריר העליתי, אני רואה בעין. כשהגוף שלי גודל ו"השרירים" שלי גודלים, ההיקף של היד ושל החזה והגב שלי פתאום מקבל צורה..אז אני יודע שהעליתי במסת שריר. וחצי קילו זה מעט מאד למה שהגוף שלי מראה לי.
אגב, אני לא חושב שמסה מלוכלכת נמדדת לפי הקילויים. אלה לפי מה שאתה אוכל פשוט. אם אתה אוכל שהוא פשוט בריא יותר ודל שומן, אתה נמצא במסה נקייה אתה יכול גם להעלות 7 קילו בחודש אבל במסה נקייה. כי היא נקייה משומן רווי ומגעיל.
אם אתה במסה מלוכלכת אז אפשר לאכול כל היום מקדונלדס, פיצות וג'חנונים מלאים בשומן ומלא בצק ולעלות בכיף איזה 10-15 קילו בחודש..בכיף.