וואללה זיון שכל זיון שכל אני צודק.
הבחורות שאתה הסתובבת איתן הן לא הבחורות שאני מסתובב איתן.
וואללה זיון שכל זיון שכל אני צודק.
הבחורות שאתה הסתובבת איתן הן לא הבחורות שאני מסתובב איתן.
|
|
Tyler - fucking jailbaits since 2008
כוס אמק אני רוצה להשאר 17 לנצח ככה אני אוכל לזיין אותן בלי לצאת pedo
מי רוצה את הבנות 30 המסריחות האלה עם הציצים הנפולים
תנו לי בנות 15-25 ואני מרוצה כל החיים
forever missin' the TLV toilet
זה אחת הסיבות שאני רוצה למות צעיר (לפני 30)
אין טעם בלהיות בן 40-30, כל מה שאתה מסוגל להביא זה בנות 30-40 עם ציצים נפולים וצלוליטיס..אלא אם כן אתה מולטי מיליארדר אז אתה יכול להביא 18-25
I WANNA BE FOREVER YOUNG
NO PEDO
NO CREEP
NO HAT
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 06-03-2013 בשעה 21:46.
חחחח הידידות שלי אפילו לא משתכרות (רובן- שותות אבל שמות לעצמן גבול מאוד ברור- מהבחורות האלה שפוחדות לצאת שרמוטות חס וחלילה, מאוד חסודות כאלה).... כרגע יש תהליכים להפוך את אותן ליותר תוססות ופחות משעממות אבל זה ייקח זמן.
MIRER שלך בתיכון.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 06-03-2013 בשעה 22:12.
טיילר עשית אותי חרמן עם התמונות האלה כוסעמק ערססס אני אמור להחזיק מעמד כל השבוע בלי להביא ביד..אל תהרוס לי
טום החוכמה היא להסתובב עם קטינות ששותות ומעשנות
למשל פה מפוצץ בכאלה, (מתחת ל21 זה "קטין" פה כי אתה לא יכול לרכוש אלכוהול וקנאביס), והן מתות לחומר ושתיה, אם ישך בקבוק או חומר הן שלך. תשקה אותן, תמסטל אותן, תזיין אותן!! (NO RAPIST)
החוכמה היא למצוא ריכוז גבוה של כאלה שעוד לא מצאתי אותו פה אבל אני מתחיל לתפוס כיוון...מה שכן כולם פה עם FAKE ID ככה שאפשר למצוא כאלה גם במסיבות כנראה (אני זוכר הכרתי איזו בת 19 שנכנסה למקום של 21+ בגלל FAKE ID)
אבל החוכמה היא לא להתחיל איתן אלא להסתובב במעגלים החברתיים שלהן...ברגע שאתה בפנים..
האיידס שלך יקבל איידס אם תסתובב עם הבנות הנכונות פשוט תמצא בנות סטלניות כאלה ששותות כל סופש באיזה בית או גינה והן שלך
לפעמים יש קוקבלוקים אבל אם אתה לא לבד כל אחת מוצאת לעצמה מישו וככה מסיימים תלילה
סטלן בן 17 עם בקבוק פרפקט ו50 שקל בכיס>עורך דין בן 30 עם 100,000 דולר בבנק
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 06-03-2013 בשעה 22:19.
פשוט, זה לא הטיפוס שלי הבחורות האלה. אני מעדיף לזיין פחות (אפילו הרבה פחות), ולהיות עם בחורות שהכי סבבה לי איתן.
הבעיה שאני לא מוצא הרבה בחורות באיזון שבין זורמות לבין יודעות גבולות שאני מתחבר אליו.
אבל כן, אם אתה מסתובב עם הבחורות ה"נכונות" (מבחינתך, כן?) אתה תזיין על ימין ועל שמאל.
איך אתה יודע, ניסית?
קשה להאמין שלא התחברת איתן, כל מה שאתה מדבר איתן זה על מסיבות, מוזיקה, סקס, אלכוהול, קנאביס וסטלה.
כנראה זה למה אני גרוע עם רוב הבנות, אין לי שומדבר בראש חוץ מזה.
לא ניסיתי, לא.
תמיד הייתה לי סטיגמה רעה עליהן. עד לפני שנה-שנתיים ככה הייתי ילד טוב רצח. עד היום אני נדפק מזה שהייתי חנון בתיכון בגלל שהמעגלים החברתיים שלי לוקחים בחסר.
אבל עובדים על זה. תכלס כשאני חושב על זה, המעגל החברתי הראשון שלי שכלל בנות היה בגיל 16, משם גם באה החברה הראשונה שלי. וזה גם מה שהתחיל לשנות אותי בקטע של מעגלים.
FURAKKKKK WASTE OF HIGHSCHOOL.
עשית אותי SADCUNT רציני עכשיו.
אני אשפר את זה 180 מעלות בצבא
בחטיבה הייתי מהאלה שרואים את הבנות האלה ואת הילדים האלה עם הוודקה והנרגילה בגינה ואומר "איזה נרקומנים ערסים ללא עתיד איזה פושטקים"
ואז הפכתי לאחד מהם בתיכון וזה הגיע לרמה שעד היום אני לא מסתדר עם ילדות טובות חח זה הכל עניין של שינוי
ואני אומר לך בתור אחד שהיה חנון אבל בחטיבה תנסה, אתה תאהב את החברה הזאת. אם לא הייתי מסתובב עם כאלה הייתי נשאר בתול שפתיים עד היום
בהחלט WASTE OF HIGHSCHOOL אבל אם אתה SICKKUNT אתה תהנה גם עכשיו
....
עד גיל 30 שבו אתה הופך למת מהלך עם עבודה מ9 עד 5 ואישה שמשמינה כל חודש
לא רוצההההההההההההה אני רוצה להיות סיק קאנט לנצח
....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:24.
יש לכם פאקינג 9 שנים. (לי 12)
אתם יודעים כמה זה 9 שנים בשנות SICKKUNT? זה כמו 36 שנות SADCUNT (;
אם תנצלו את כולן אתם תגיעו לגיל 30 שבעים. או שלא, אבל לפחות תגיעו לשם מאושרים (:
שנה אחת בחיי sickkunt שווה יותר מכל החיים של הsadcunt, אני מבקש...
ועל החיים של ההייטרים אני בכלל לא אדבר
אגב קניתי בושם בנזונה של אברקרומבי, bishes gonna mire
איזה?? ואני בדיוק מחפש נעל עם סוליה טובה לשאפל- משהו אלגנטי ושחור.
אם למישהו יש הצעות אשמח אם תשלחו לי לפרטי (:
פירס
שאצלכם בארץ לבקבוק קטן עולה 500 שקל חחחחחחח גנבים בני זונות כל דבר אצלכם משולש במחיר
לי זה עלה 50 ואני מכור לריח הבושם הכי טוב שהרחתי אי פעם והרחתי הכל בערך וכל הבנות פה מתות עליו. על הזין שלי שהוא חרוש (והוא מאוד חרוש פה) זה ריח של גן עדן כל פעם שאני נכנס לחנות של אבקרקרומבי אני מקבל אורגזמה מהריח והארנק שלי מקבל אורגזמה מהמחירים
FUARKKKKKKK
וכל נעל שהיא לא נעל סקייט תתאים כי נעלי סקייט "נדבקות" לרצפה ודופקות תתנועה של השאפל...מדבר שחצי מהנעליים שלו הן נעלי סקייט
תקנה אדידס שחורות הן אחלה לשאפל יש לי אדידס לבן והן ממש טובות