וואי טיילר תכלס כמה שאתה טוען שאתה לא מזוהה עם היהדות והישראליות, יש לך את החשיבה הכי יהודית בעולם
money over everything?
אולי בעצם יש לך איזה חלק יהודי בך?
וואי טיילר תכלס כמה שאתה טוען שאתה לא מזוהה עם היהדות והישראליות, יש לך את החשיבה הכי יהודית בעולם
money over everything?
אולי בעצם יש לך איזה חלק יהודי בך?
|
|
אני מאוד מעריך תישראלים והיהודים החכמים ולא חסר כאלה בעולם. יש לי צד יהודי במשפחה מין הסתם, אבל עדיין. יהודי אנלא נחשב על פי החוקים של היהדות. ככה שאני מעדיף לא להתעסק במה שלא שייך אלי.
מה שאני לועג לו זה תרבות המחאות החברתיות, להצביע יאיר לפיד ואז להאשים אותו בהכל, התרבות הצבאית והמפגרת בארץ, ההומור הצבאי המעפן הזה שלא מצחיק אף אחד חוץ מזונות מערכת בהכחשה.
אם כסף זה לא מעל הכל אז מה כן? אהבה? משפחה? קריירה? חחחחחחחח תעשה לי טובה אין לי בשביל מה לחיות יותר חוץ מכסף ושימוש בו למטרות שלי שהן כל מה שאני רוצה בחיים והכסף זה הכלי היחידי שאפשר לקבל אותן איתו. זה מה שאני מרגיש עמוק בפנים, אם היית מכיר אותי במציאות היית חושב ההפך עלי. אבל זה מה שמתרחש בתוך הראש שלי בזמן שכולם רואים בנאדם אחר לגמרי.
כסף זה הנתון הכי חשוב מLMS. אני מעדיף להיות עשיר ולהראות כמו שלום אסייג מאשר להיות חתיך רנדומלי שעובד בשכר מינימום ומדי פעם מביא כמה בנות
לא שאי אפשר לשלבאבל כרגע אין לי זמן לבנות ואני מתכוון להיות אינסל בשנה הקרובה, עד לקיץ הבא.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES