קשה , קשה מאוד , שתי להקות כל כך גרועות.
Judas Priest VS Blinches 182
קשה , קשה מאוד , שתי להקות כל כך גרועות.
Judas Priest VS Blinches 182
|
|
Judas priest vs. saxon
אופה
יש מישהו ששומע ג'ודס פריסט... ראיתי את סימלפן פלאן וסאמ וחשבתי שהפורום התפגר לגמריי... אין פה איכות בגרוש, מוותרים על להקות שוות תמורת sum 41 simple plan nirvana וכו... <.<
Judas Priest vs Black Sabbath
Black Sabbath VS. Aerosmith
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Black sabbath vs. Dio
(:
Black sabbath VS. Lordi
גרמניה הפסידה את היורו![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
black sabbath vs. sheavy
black sabbath vs. slayer
כוסאמא שלך, דופק לי להקות כאלה........
נו לא'דע.. T.T T.T
Slayer vs Anthrax
Slayer VS System Of A Down
סיסטם יצילו את המצב![]()
System of a Down VS Iron Maiden
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
Iron Maiden vs Slipknot
(תשובה ברורה מאליו)
iron maiden vs. grim reaper