נכתב במקור על ידי Fury חחח תודה יאללה אני זזתי ... עבודה עוד שעה לילה \ בוקר טוב לכם גם לך גבר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Fury חחח תודה יאללה אני זזתי ... עבודה עוד שעה לילה \ בוקר טוב לכם לילה טוב ..
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker מי הולך לבריכה מחר? תשאל מי לא ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E תשאל מי לא ... מי לא הולך מחר לבריכה?
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Aviv.E לילה טוב .. אחי יפה 262 הודעות כאן.. אני בפיגור ענק מאחורייך. למרות שהמטרה שלי היא לעזור לך
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker מי לא הולך מחר לבריכה? אני !!! ים הכי טוב מה אתה צריך פיפי וילדים קטנים ... נכתב במקור על ידי Hamburger אחי יפה 262 הודעות כאן.. אני בפיגור ענק מאחורייך. למרות שהמטרה שלי היא לעזור לך אהבה עלייך
נכתב במקור על ידי Aviv.E תשאל מי לא ... עדיין כאן?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker מי לא הולך מחר לבריכה? אני גבער נכתב במקור על ידי Aviv.E אני !!! ים הכי טוב מה אתה צריך פיפי וילדים קטנים ... אהבה עלייך בחזרה עליך
נכתב במקור על ידי Hamburger עדיין כאן? רגע אני קושר את אמא של שניקס לתמי 4 !
נכתב במקור על ידי Aviv.E רגע אני קושר את אמא של שניקס לתמי 4 ! בכיף..
נכתב במקור על ידי Hamburger בכיף.. חזרתי ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E חזרתי ... שנייה אני הולך להכין לי קפה..
נכתב במקור על ידי Hamburger שנייה אני הולך להכין לי קפה.. נו מה אתה רציני ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E נו מה אתה רציני ? חזרתי, שנים לוקח לזה להתחמם.. תמי 4 מפגר.. מה קורה?
נכתב במקור על ידי Aviv.E נו מה אתה רציני ? חחחחחחחח אם כבר בים יש פיפי.. לפחות בבריכה יש מסננים וכלור מי בא אליי מחר לבריכה?!?
חוקי הפורום