8
Metallica - Enter Sandman
8
Metallica - Enter Sandman
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
10
Iron maiden-thw wicker man
היום קניתי את הדיסק...
9
Iron Maiden - Run To The Hills
ולילד הפולקסווגן:מה אתה חש?
אני משחק במייפל,בעיה?
10
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
10
Nirvana-the man how sold the world
נערך לאחרונה על ידי Ace Of Spade; 25-07-2008 בשעה 17:07.
9
Slipknot - Duality
7
Weird Al - Smells Like Nirvana
5
Nirvana-Come as you are
נערך לאחרונה על ידי Ace Of Spade; 25-07-2008 בשעה 17:09.
10
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
נערך לאחרונה על ידי NoThAvEnIcK; 25-07-2008 בשעה 17:10.
5
Pantera - cemetary gates
8
Pantera - Walk
בחזרה לילד המייפל:אני לא חש כלום אתה זה שהתחלת לקלל ללא סיבה אפילו אם זה בצחוק אני לא חבר שלך.אני לא אגרר למריבה מיותרת כי יש לי סיבה מיוחדת.אתה רוצה תפנה אלי בפרטי.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7
Pantera - Im Broken