קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] האם קיים מתאם לכרטיס הזכרון של הPS2
    על ידי xSellize בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-11-2007, 19:36
  2. [שאלה] האם קיים משחק wwe למחשב...
    על ידי SwS בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-08-2007, 17:07
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-04-2007, 13:26
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 00:53
נושא נעול
עמוד 7 מתוך 8 << ראשון ... 5678 אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 117

האם קיים אלוהים? - עמוד 7

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

האאא אז כל המדע לא נכון???
    חחחחח

2. קישורים ממומנים

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

ומה לאזעזל קשור אנה פרנק לזה שאולי היה כוח אחר?!?!?!
    סעמק אני לא מבין אותך אחי....

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אני פשוט עונה לך על מה שאתה רשמת אם תקרא שוב ותראה אתה תבין ...

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

כמו שאבי אמר העולם לא קיים מיליוני שנה...העולם נברא מלפני 5766 שנים (התשס"ו-שנה עיברית שלנו למי שלא יודע זה בעצם המניין לבריאת העולם)-ד"א הוכח מדעית שהעולם לא קיים מיליוני שנים לפי העצים בעולם.(השכבות שלהם בגזע)
    תגיד לי זה נראה לך הגיוני שמישו ישב וירשום סיפורים על כמה אנשים שהתפתחו לעם ויתחיל להמציא מצוות כל כך חכמות חחח ועוד עם כל "הטכנולגיה" של פעם..???? זה נראה לך הגיוני שאם התורה והמצוות שלנו היו לא אמיתים היית עכשיו פה בעולם בתור יהודי?!אתה יודע כמה מקומות ארכיולגים מצאו שיש בהם הוכחות לסיפורים מהתנ"ך?
    יש נבואות בתנ"ך שקורות עכשיו (ישעיה, עמוס וכו'..) כל שיעור תנ"ך אני אומרת לחברה שלי :" יווווו קבלי זה בדיוק מה שקורה היום.." חח נמאס לה כבר לשמוע את זה.

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

שמעו אתם נולדתם להורים יהודים זאת אומר שאתם גם יהודים ומאמינים ביהדות (או לא אבל לא הופכים לנוצרי או מוסלמי)
    אם הייתם נולדים להורים נוצריים הייתם מאמינים בנצרות
    אם הייתם נולדים להורים מוסלמים הייתם מאמינים באיסלם

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

וואי מיכל את מדברת או שטויות או שקרים ... אחד מן השניים
    מה זה הקשקוש הזה שהוכח מדעית שהעולם קיים רק 5766 שנה ?
    הרי יש דרך לבדוק גיל של חומרים שקיימים
    כבר עשרות אלפי שנים יותר
    אז איך העולם כולו קיים רק 6000 ? :\

קחו מאמר .. אין לי כח לקרוא אותו
    אבל אולי תמצאו משהו מעניין
    http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntr...EntryId=126581

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

אלון יש דברים שבדקו אותם והם מעל מליון שנה ..
    אז אני יכול להגיד לך שיש הוכחה שהם עד 5766 שנה מקסימום ...
    זה היה במבול אני מדבר ...
    דבר שהיה במבול היה חי מבריאת העולם .. משהו כמו 80 - 100 אני לא זוכר בדיוק ...
    הוא נכנס לתוך הים במבול ועבר "התכלות" מה זה ? דוגמא :
    תקח 2 אבנים .. אחת תכניס לתוך כוס מים ואחת תשאיר בחוץ ..
    למשך 10 ימים .. אחרי 10 ישמים תביא את האבנים לארכיאולוג .. תשאל אותו כמה זמן כל אבל קיימת ..
    הוא יגיד לך אחת 10 ימים ואחת מעל 100 ימים למה !?
    הוא מתכלה בתוך המים פי 10 (תלוי בעומק) אז במבול אני גם לא סותר דינוזאורים .. יכול להיות שהיו אבל נכלו בתוך המבול ... מבין ? ככה שיש הוכחה גם למה שמוצאים שזה היה עד 5766 שנה .

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

חחחחחחחחחח סבבה
    הסבר יפה ..
    אני לא מקבל אותו כי גם לא מאמין במבול כמובן ... אבל יפה

בכל מקרה .. כל פעם נגיע למבוי הסתום הזה

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

חחחחחח
    אתה סתם שולל הכל .. אז אני אומר שגם מה שאתה אומר הגיוני מהצד שלי ...

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חחחח בדיוק למדתי את זה בשיעור תורה על המבול ובאמת יש הסבר שבמי המבול היו גם מעורבים מרכיבים כימים למיניהם אז זה עוד משו שהשפיע על הטבע.
    אלון, קראתי חלק ממש שרשום באתר הזה שנתת הקיצר צריך למצוא את ההוא שרשם שם ולהגיד לו דחוף שיש לו חור בהשכלה!!
    לדוג':
    ציטוט: "חכמי התלמוד ידעו [שהעולם עגול] מאות שנים קודם לכן..."
    האמת : אני אשמח לקבל ציטוט מדויק מהתנ"ך שבו כתוב במפורש שהעולם עגול. אני בטוח שהדבר היחידי הוא כל מיני תילי תילים של פרשנויות בנוסך של "ויהפוך כושי עורו" פירושו שהכושים הם הפוכים, ומכיוון שהם בצידו האחר של העולם אז הנה ההוכחה שהעולם עגול... (מישהו באמת אמר לי משהו דומה לזה פעם בניסיון להוכיח את הטענה הזו).

טוב אז עם כל "הכבוד" להוא שרשם שם באתר אז זה באמת לא היה כתוב בתורה שהעולם עגול, אבל אתה יודע איפה זה רשום??? בגמרא!! זה התורה בעל פה שלנו שעברה מה' למשה בהר סיני.
    אם בא לך לראות משו מעניין תיכנס לקישור הזה ותראה את זה אבל ברצינות יש שמה תשובות לכמה מהדברים שיש באתר שהבאת.
    (אם אין לך כל כך זמן תתחיל לראות מחלק 2 אפילו..)
    http://www.shofar.net/site/Productde...384&category=3

אלוהים לא קיים = \
    דיי לחיות באשליה =]
    slickskter@gmail.com

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב, מצטער שאני נדחף לדיון הזה, אבל פחות-או-יותר פרשתי מהפורום (נכנס ומסתכל לפעמים בכמה פורומים קבועים בלי להגיב), ובמקרה שמתי לב שיש פה את הדיון הזה, ואם לומר את האמת - אני אוהב דיונים כאלה
    יוצא לי לחשוב הרבה על כל הדברים האלה בקטעים שאני סתם עם עצמי, ונחמד שיש איפה לזבל לאחרים בשכל על זה ולשמוע מה הם חושבים .
    בקיצור, מאחורי הסליחה על זה שאני נדחף לדיון הזה עומד משהו, כי קראתי אותו מתחילתו ועד סופו והייתי רוצה להגיב פה כמעט על כל מה שאמרו (והוא התחיל אי שם באוקטובר).

ההודעה הראשונה של אלעד:
    שאלת המפץ הגדול - תיאוריה שנמצאה כהגיונית ביותר בעקבות כמה תופעות פיסיקליות סביבינו (התרחבות היקום למשל).
    אין לנו הוכחות שאלוהים קיים - אני חושב שזה טרוויאלי. אין לנו הוכחות שהאל קיים, ומשום כך הוא אלוהים. האל הוא פיתרון לכל מה שאין לנו פיתרון אליו. אנחנו יצור שמחפש פיתרונות, וזה הפיתרון הכי טוב שקיים לכ"כ הרבה שאלות שאנחנו שואלים.
    דינוזאורים - הם לא נכחדו כי לא היה להם ידע ו/או מוח מפותח כמו לאדם. הם נכחדו בעקבות התרסקות מטאור (כמו היווצרות היקום גם זו השערה, למרות שכמובן לזו יש נימוקים מאוד מוצקים, שלא כמפץ הגדול). אם היום מטאור יימצא בדרכו להתנגש בכדוה"א, צר לי לאכזב אותך, אבל אנחנו בערך באותו מצב שלהם. ייאמר לזכותנו שיש לנו את היכולת, תיאורתית, למנוע זאת אי שם בעתיד בעזרת יכולת החשיבה שלנו. בהווה אין לנו את היכולת הזו.
    באשר ל"הכל פה זה תופעות של טבע, ולפי מה שידוע לנו, אף אחד לא אחראי על כך, אלא זה מה שהיה צריך לקרות." אני ארצה להרחיב בהמשך, אני מקווה שאני אזכור ואספיק, אם לא בבקשה הזכירו לי.
    "כוכבי לכת מפסיקים להתקיים, דרך חילופית" - עוד 7 מיליארד לא אתה ולא אני נהייה פה, ומצטער על הפסמיות, אבל אני גם לא מאמין שהצאצים שלנו יהיו פה (או בכל מקום אחר). בתקופה הזו גם מאדים לא יהיה חלופה ולא מערכת השמש. הפיתרון יצטרך להיות הרבה יותר מסובך וכבר היום אנחנו במירוץ נגד הזמן אם אנחנו רוצים להתקיים (סטטיסטית, אם אני לא טועה, אם לא נתקדם טכנולוגית אין לנו גם עוד מיליון שנה פה).
    "מה יש אחרי המוות? לא נדע עד שנגיע לשם." - שוב צר לי לאכזב אותך, אבל אני לא מאמין שנגיע לאיזשהו מקום לאחר המוות (דיון מעניין לכשעצמו).
    שאלת קיום אלוהים, שומר עלינו וכו' - אני גם חייב להרחיב עליה. מקווה שיזכירו לי.

ההודעה של קראש:
    "...יעני לא שומרים לא כלום ואצלהם שאני מסתכל מהצד במקום שהיה להם רע בגלל שלא מאמינים בה' יש להם חיים הכי טובים... ותאמת אני לא יודע למה ה' לא מעניש אותם.."

תרשה לי לציין שאני עומד בצד השני של המתרס ואומר משהו בסגנון:
    "לפי התנ"ך, חז"ל, וכמעט הכל ביהדות - שמירת מצוות, להיות יהודי וכד' זה רק פלוס. לפי האמונה היהודית מה שחשוב זה קודם להיות אדם טוב, ועל זה האל מעריך אותך ומזכה אותך לטוב. האמונה היא "רק פלוס". זו האמונה היהודית, אז איך זה שיש כל כך הרבה טינופות שרק משחקים אותה שומרי מסורת ומצוות, ובכל זאת חיים חיים טובים משלי, לכאורה האל לא מעניש אותם". (פחות או יותר מה שצונזר אמר).

מיכל - ההודעה על איך יצור מורכב כמונו נוצר ("בפיצוץ"). גם עליה אני צריך להגיב בעע

מרק - תיאוריה נחמדה חחח. כמובן שממש לא מבוססת מבחינה מדעית, אבל יש בה מילוי של דחף מאוד בסיסי של בן אדם למצוא איזון בעולם - איזון בין טוב לרע במקרה שלך, שהוא בעצם אם כל האיזונים. אין לזה שום ביסוס, אבל בהרבה דתות נידחות מתייחסים לאיזון כזה.

הוויכוח על הצמחים גדלים בקרקע/אוויר מאוד דבילי. הצגתם אותו פשוט בצורה מאוד דבילית, אבל הוא מתקשר לנושא שאלעד העלה ואני רוצה להתייחס אליו מאוחר יותר("הכל פה זה תופעות של טבע, ולפי מה שידוע לנו, אף אחד לא אחראי על כך, אלא זה מה שהיה צריך לקרות." אני ארצה להרחיב בהמשך, אני מקווה שאני אזכור ואספיק, אם לא בבקשה הזכירו לי.)

AvixTz - נתת את המחזיר בתשובה הזה שיענה לנו על שאלות. זה דיי דבילי. הבן אדם כבר שמע כ"כ הרבה זיבולי שכל. זה מה שהוא עושה בחיים. חכמה גדולה להתעמת עם אחד כזה.

הוויכוח על היווצרות האדם - עוד דיון מעניין שאני צריך להתייחס אליו בהמשך, הוא פשוט ארוך מידי לתגובה שכוללת הכל (כמו כל הנקודות האחרות שהזכרתי שאני אשמח אם תזכירו לי להתייחס אליהן בהמשך, למרות שבכל מקרה הדיון הזה יגיע אליהן בסוף).

הדיון על מה החרדים איפה כמה איך ולמה - המקום שלו לא פה. אפשר לפתוח על זה דיון אם זה כ"כ בוער למישהו =\

ולדיון האחרון על בן כמה העולם אני לא אתייחס. קראתי את התגובות. אני כמובן דוגל בהסבר המדעי והיותר הגיוני (אני בטוח שהוא נכון ויודע שהוא נכון). כל דיון כזה כנראה יסתיים בעמידה מוצקה של כל צד ותיסכול, אז אין מעדיף לא להיכנס לזה.

בקיצור יש הרבה דברים מעניינים בדיון הזה ואני ממש רוצה להגיב על כולם אבל זה לוקח יותר מידי זמן חחח

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

חן ..
    אני מאוד מעריך את זה שאתה "סיכמת" לנו את הנושא
    אבל אני לא חושב שאני אמרתי פה זיבולי שכל
    אני לא שמעתי זיבולי שכל ואם שמעתי אז זה בנושאים כאלה שאנשלים לא מבינים ורושמים
    אני אומר את מה שאני יודע ומה שאני חושב לנכון
    אם אמרתי פה משהו שאתה לא חושב שהוא נכון אני מציע לך לבדוק .. זיבולי שכל אני לא חושב ..
    עדיין אני אל אוראה במה שרשמת את העמדה שלך אני רואה את זה כסיכום .. =\
    אם אתה תרשום לנו מה אתה חושב .. מה אני צודק מה אני טועה .. ולא למתוח ביקורת על כל מי שרשם משהו בנושא ..
    אתה רושם את זה כאילו "מהגובה" כאילו בן אדם גדול שכבר מכיר את הנושא ולא צריך להגיב כי הוא יודע ..
    אני לא חושב שזה "יפה" אם אפשר להגיד ... אתה סתם עברת אחד אחד ורשמת מה הוא רשם על הנושא ומה לא נראה לך ...
    אני חושב שכל מה שרשמתי זה לידע של אדם לא ניסיתי להחזיר אף אחד בתשובה
    אם בן אדם חוזר בתשובה הוא צריך לחזור מבפנים ומהבנה ... מדעה אמיתית ..משהו שהוא יאמין בו ... אני "המחיזר בתשובה" ?!
    סלח לי אם אני אומר אבל אני חושב שזה זיבולי שכל אם זה מה שאתה חושב
    אנשים שאלו ואני עונה
    ואתה יודע מה אני חושב שאתה שוב עומד מגבוהה שאתה רושם :
    "חכמה גדולה להתעמת עם אחד כזה." אני לא יודע בדיוק למה התכוונת ... מה אתה מנסה להגיד בזה ?

אם יש איזה מישהו שלא חושב כמוני אני מנסה להראות לו את הדעה שלי וכמה אני צודק בה .. אם אני טועה אני מודה ..

-=-מתן^אלחלו-=-
    אורח

לדעתי הוא קיים ..
    לא יודע איך להסביר למה ..

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חן אתה לא מתערב זכותך להגיב פה אבל לא הבנתי מה אתה רוצה, לא אמרת את הדעה שלך.
    ד"א אבי אמרתי לך את זה כבר איתך קשה להתווכח, כנראה בגלל זה חן לא אמר את הדעה שלו חחח

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,243 | הודעות: 8,199,836 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect