אללה הוא נושם לבדדד
אללה הוא נושם לבדדד
|
|
טמבלים לינקין אמר באמת יששש על זה שאלון H רשם שמקורות שלו אומרים שהמשיח בא עוד שבוע.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
משיח לא יבוא וגם לא יטלפן
אתה רוצה ללמד אותי עוד קצת על המצב?...נכתב במקור על ידי Born2Kill
כבר הסברתי ואני יסביר שוב במיוחד בשבילך..
בפגיעות ראש כמעט תמיד אי אפשר לחזות במדוייק מה יהיה.
זה הכל עניין של זמן. ותמיד יש ניסים...
אם הוא היה מת... הם לא יכולים הוא ראש ממשלה הם חייבים להוציא הודעה במקום על פטירתו כמו שהיה אם יצחק רבין ז"ל... ככה שהוא לא מת.
כרגע הוא מזיז ד ורגל ימין ואת יד שמאל...ככה שהמצב כבר הרבה יותר טוב.
נכון לCT האחרון גם המקומות עם הדימומים נספגו ונעלמו. ומערכת הניקוז התוך מוחית שלו התחילה לעבוד.
שזה אומר בשבילך שיש איזון שהגוף שולט בו והלחץ התוך גולגולתי נשמר תקין ללא תרופות או ניקוזים בעזרת צינו מבחוץ. (ועכשיו לחכמים שיגידו אבל החליפו לא צינור... זה ליתר ביטחון .. שאם חס וחלילה קורה מצב של עלייה הכל מוכן..)
הנה כתבה...
http://news.walla.co.il/?w=//841571
קיצרררר...
אם יש פה עוד איזה דוקטור שרוצה להסביר לנו כמה המצב חרא.. שישקול את המילים.. למה כל אחד גאון אומר ששרון מת..
תפנימו.. תקראו קצת... תלמדו את הנושא לפני שאתם אומרים שטויות ועוד בכזו דרך ברורה ... יעני ששרון בדוק מת.
שרון פקח את עיניו :\
זאת התחלת הדרך להצלחה!
גם לאבא שלי זה קרה..
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3201101,00.htmlנכתב במקור על ידי O~M~R~I
:\
אם זה באמת נכון למה לא מראים בטלוויזיה =/
עד שיש שינוי
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
דיברו על זה ברדיו לפי מה שאני זוכר (קצת אחרי שכתבתי אשכול שדוד שלי הודיע לי על ההתפתחות דרך אהוד אולמרט)נכתב במקור על ידי O~M~R~I
אממ שרון פתח את עיניו רק לפני המשפחה בגלל זה הרופאים הכחישו כי הם לא היו נוכחים ...
תגידו למי ששמים צינור בקנה הנשימה בחיים לא יוכל לדבר?
ברור שיוכל לדבר יא'חכם...נכתב במקור על ידי Sandman_61
בדיוק אותו המהלך קרה לאבא שלי...
עשו לו חור בגרון כי חשבו שעוד הרבה זמן הם יצטרכו להנשים אותו אבל יום אחרי זה הוא גם פקח את העיניים :\
אימא שלי נזכרת בזה כל הזמן :|
כתוב בוואלה שהוא לא יכול יהיה לדבר עם הצינור הזה .. רק עם מכשירי עזר..זה ככה כל הזמן או שאחרי זה יהיה אפשר להוציא את הצינור
צריך לסתום את זה עם אצבע ואז אפשר לדבר :\ (את הצינור )