נכתב במקור על ידי Alonh
לא תהיה מלחמה כי ישראל מפחדת מהתגובה של העולם
ישראל לא תעשה משהו שהיא תהיה גאה בו ותגיד עשינו את זה ולא שמנו על העולם
אנחנו שפוטים של העולם
אתם חושבים שצה"ל לא יכול לחסל את המבוקשים בשבוע?
הם יכולים פשוט הם מפחדים מהתגובות
נכתב במקור על ידי Alonh
לא תהיה מלחמה כי ישראל מפחדת מהתגובה של העולם
ישראל לא תעשה משהו שהיא תהיה גאה בו ותגיד עשינו את זה ולא שמנו על העולם
אנחנו שפוטים של העולם
אתם חושבים שצה"ל לא יכול לחסל את המבוקשים בשבוע?
הם יכולים פשוט הם מפחדים מהתגובות
|
|
קודם כל אני מההתחלה בכלל לא הייתי מתיישב בשטח שהוא לא שטח של המדינה שלי.נכתב במקור על ידי ShAi0S
ואם אני הייתי במקומך? הייתי טס מהבית.
ה"זכרונות" שלך מהבית שלך לא שווים בחיים של אף חייל שנהרג בזמן ששמר לך על הבית שבכלל לא נמצא בשטח של המדינה שעליה הוא אמור להגן, ומבחינתי כל אזרח שנהרג במדינת ישראל זה על הידיים שלכם.
חחחח איזה חמודים
מה אתם חושבים שמדינה ברגע שהיא קמה יכולה להכנס למלחמה? ועוד נגד ישראל שיש לה אחוז צבאי גדול מאוד? עם היסטוריה צבאית כזאת? נו באמת
אם הם יקימו מדינה משלהם, יהיו להם בעיות יותר קשות מישראל, כסף להקים את המדינה עצמה.
זה לא הולך ככה:
נותנים שטחים כבושים
הם מקימים מדינה
הם תוקפים אותנו
תפנימו את זה
החיילים ממלאים פקודותנכתב במקור על ידי ShAi0S
אם תרביץ לחייל הוא כנראה ירביץ לך חזרה וזה יכאב לך לא כדאי.
" את השטחים שלנו שיש לנו בכבוד
את השטחים האסטרטגיים שאנשים לא מבינים"
מה זה החרטא הזה?
חמוד אתה
וואי זה פשוט הורג אותינכתב במקור על ידי michal
השטחים שהם רוצים הם השטחים שהיו שלהם, השטחים של גבולות 67' ולא סתם שטחים
ברגע שגבולות 67' יחזרו הם לא יבקשו כלום, את תראי
אם הם יקימו מדינת טרור, הם יסתבכו עם עצמם ויהיו להם מספיק בעיות עם שאר העולם וישראל תהיה בסוף רשימת הבעיות.
יש להם לגיטימציה לבצע בנו פיגועים. כל עוד אנחנו יושבים בשטחים כבושים, זה נותן להם סיבה לעשות לנו פיגועים.
אחרי שניתן להם את הגדה, לא יהיה להם מה לבקש. כלום. העולם מכיר רק בישראל של 1967. הם לא באמת יפעלו עד שנצא מהשטחים.
אחרי שאנחנו יוצאים לא יהיה להם סיבה לבצע פיגועים, ולמעשה הם יהיו ארגון טרור אלים בצורה כזו שנוכל להיכנס בהם בכל הכוח, והעולם יגבה אותנו.
חוץ מזה שזה כל כך דפוק שאנחנו יושבים שם. תבינו כבר! אנחנו לא רוצים לתת לערבים את הגדה מתוך אהבה ודאגה, אנחנו צריכים לתת להם את זה מסיבות שלנו זה נוח!
מה היתרונות בגדה? ארץ ישראל שלמה? ככה כתוב בתורה? זהו? זה כל הסיבות שיש לנו לשבת שם.
מה היתרונות בלצאת? לא נצטרך לבזבז כסף על תשתיות בגדה, נוכל להשקיע בקטע החברתי ולחזק את המדינה שלנו במקום להקצות חיילים כדי לשמור על חתונה של מתנחלים בלב הגדה. מה הזכות בכלל שנשבית עיר שלמה ולא ניתן לאף אחד לצאת בגלל שיש חתונה של שני דוסים?
חוץ מזה, אז נחטוף פה ושם פ"צמרים. אף אחד עוד לא נהרג מזה. מקסימום נפצע. תביא לי חדשות של אנשים שנהרגו מקסאמים ופצמרים. וגם אם הם יתקיפו אותנו, זה בכלל לא בעייה להיכנס שוב לגדה :/ אז תביאו קרוונים חדשים, ביג דיל.
אבי, נמאס לי כבר באמת מזה שאתה אומר לכולם שהם מדברים סתם בלי ידע. הם לא מדברים סתם. אתה מדבר סתם פה. אתה מדבר סיסמאות ימניות שפשוט מזיינות תשכל בלי קשר. אין לך מושג בכלל.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
כל כך צודק זה מעליי.
חבל פשוט שאנשים לא מבינים את זה מסתגרים בלא לפנות לא לתת לא לערבים לא שלום לא לא לא לא.
רק סיסמות.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
מסיר את הכובע שאין לינכתב במקור על ידי BaD~DemoN
![]()
התגובה הכי חכמה שהייתה פה
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
וואי אתם כאלה קשקשנים שזה משהו
חיים באשליה
ממממ תגידו ... ניתן להם גם את רמת הגולן ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא אתה זה שחי באשלייה אלון.
אתה זה שחושב שאלימות זה הפתרון וצריך לפתוח במלחמה עם הפלסטינאים.
אתה זה שלא מבין שלכבוש עם במשך 40 שנה זה לא הגיוני ולא בריא למדינה.
אתה זה שלא מבין שזה הפתרון הריאלי היחידי 2 מדינות ל2 עמים.
מישהו דיבר בכלל על רמת הגולן? מזה קשור בכלל, זה העניין הסורי וזה נושא אחרי לגמרי.
למה לא ?
אנחנו בשוונג
אני חושב ש"אלימות היא לא הפתרון" היא "סיסמא שמאלנית שפשוט מזיינת תשכל בלי קשר"
ואני גם מאמין שלא משנה כמה שטחים ניתן להם ימשיכו הפיגועים
עד שנגרום להם לחרבן במכנסיים מפחד מישראל
עד שפלסיטנאים יעמדו בגבול וימנעו ממחבלים לצאת כדי שישראל לא תשמיד איזה כפר או משהו
God loves to tease
כל כך תמים מצדך לחשוב שאם ניתן כמה שטחים אז יהיה שלום.......
אתה לא מבין הם כמו ילדים .....אם נותנים להם אצבע הם לוקחים את כל היד ...
ואז מה היה לנו הם היו יותר קרובים אלינו זה מסוכן אחי
מה גורם לך לחשוב שאם ניתן להם את האצבע הזאת הם יצילחו לקחת את כל היד?
בדיוק...עוד סיסמאות ועוד דיבורי אוויר.... "הם יהיו יותר קרובים" "הם יתקפו אותנו" "הם לא רוצים שלום"
נו באמת? מה הם ארה"ב? הם יפתחו לנו את התחת?
הם גם רוצים שלום. אני לא יודע מאיפה חירבנת את השטויות האלו שכולם רוצחים פנאטיים שרוצים בהשמדת עם ישראל.
לא הם לא ככה! הם גם בני אדם! תתפלא. עובדה עשינו שלום עם מצרים שהייתה לנו יריבות יותר קשה מהפלסטינים. עובדה שעשינו שלום עם ירדן. עובדה שהסורים מפחדים ממנו שנתקוף אותם שוב.
אז למה הפלסטינים שונים? הם מפחדים ממנו ורוצים שלום, הם יודעים שרק בעזרת שלום הם יצליחו להתקדם ואלימות לא תזיז אותם לשום מקום. הבעיה שלהם שיש את הפנאטיים האלה בשלטון שמבטיחים להשמיד אותנו ובעצם מבטיחים את הקריסה של הגדה. התושבים שם רוצים שלום אבל הם פשוט מפחדים להגיד את זה או שאלה שרוצים אלימות ינדו אותם ויתקפו אותם.
הם בחיים אבל בחיים לא עשו שום דבר רע ליהודי. כללללל אלה שעושים לנו משהו הם אנשים עד גיל 25 מקסימום
וכמו שבדת היהודית אחרי גיל 13 החטאים של האדם נופלים עליו ולא על אביו, זה לא אומר שבגלל אותם אנשים האלה שרוצים אלימות אז כל הערבים מסביב אותו דבר.
מאכילים אותכם חרא ימני.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
מאיפה הפלצת את החרא הזה ?
אני לא יודע אם אתה מפגר או סתם פתי
God loves to tease