ס'עמק סיימתי תמשחק... איזה באסה איזה משחק קצר זה... בסוף דיאנה הזונה הזאת הורגת אותו כדי להצטרף לפרנצ'ייז... ס'עמק וערן אני לא יגלה לך כלום אם לא תשאל אותי שאלות
ס'עמק סיימתי תמשחק... איזה באסה איזה משחק קצר זה... בסוף דיאנה הזונה הזאת הורגת אותו כדי להצטרף לפרנצ'ייז... ס'עמק וערן אני לא יגלה לך כלום אם לא תשאל אותי שאלות
|
|
היא לא הרגה אותו, היא הזריקה לו את החומר שמחקה מוות, ולאחר מכן הזריקה את תמיסת הנגד, הרי שומעים את פעימות הלב?
שומעים אני תקוע בשלב 2... יעני הרגשתי מאפיונר חד, ואין לי מושג איפה המאפיונר השני !!! מה אני עושה? יש לי כל מיני סימני קריאה על המפה וזה אבל אני מגיע אליהם ואיןם כלום... אקיצר, פרט הסבר ונמק.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
נו תענו על השאלה שליייייייייייייייי
למה עובד לי לאט!?
שומעים זה חשוב לאללהההההה!!
אפשר לשמור באמצע משחק, לצאת מהמשחק ואז נגיד שחוזרים ביום למחרת אפשר לעשות
load
למשחק ששמרת כי אני לא רואה שום אפשרויות......
הבנתם?יענו שומרים,יוצאים ועושים load...
אם נגיד אני שומר ואני רוצה לצאת אז כתוב לי שכל הדברים ששמרת ייעלמו...מזה החרא הזה אפילו במשחק הכי חרא אפשר לשמור ולהיכנס לזה בחזרה...
נכתב במקור על ידי techno barzel
אתה מדבר על האחים דלגדו? אחד נמצא באחד החדרים והשני הוא מסתובב בד"כ ליד הזה עם הסמים המעבדה של הסמים שם איפה שאתה יורד עם המעלית, מה שתעשה תירד לשם דרך ההר תיקח לאחד עם בגד כחול ת'בגדים ותיכנס אחרי שאתה הורג אותו תהרוב זריז איש ששומר עליו תיקח ת'בגדים ואז לא ידעו שזה אתה אני עברתי את זה בחאווה עשיתי עליהם קוואבאנגה הרגתי אחד את כל השומרים שלו עד שלא נשארו שומרים ואז החלפתי בגדים וכאילו כלום לא קרה חחחח ואז פיצצתי ת'שני לקחתיבגדים של הכחולים וברחתי למטוס שליד הנהר איפה שהמעלית למטה וביי ביי...
אחרי זה יש את האופרה אם אני לא טועה, שמה באמת הייתי נינג'ה חחחח מה עשיתי חחחחחחחחחח
יש לי שאלה:
אני במשימה עם הסוכן סמיט, הרגתי את כל האנשים במפה ואני לא יודע מה לעשות =[
ולכל הבסדרנים אני לא מדבר על מטריקס
נכתב במקור על ידי SwS
איפה המעלית הזאת ?!!?!?!??!!?!!?!?!?!?!?!?!?!!?!? אין לי מוש , הרגתי אחד שם בחדרים שמנגן בצ'לו... עכשיו אני השני אני לא מוצא.. אמרו לי לשים פצצה איפשהו ואז הוא יוצא וא משהו כזה אבל לא יודע איפהההההה תעזור לי!
צודק למישהו יש פיתרון זה באמת אומר שאם אני יוצא הכל ימחקנכתב במקור על ידי krs1
שמע אתה משחק רמה קלה נכון?נכתב במקור על ידי techno barzel
תבוא תתבצר באיזה חדר כל מי שפותח ת'דלת תזיין את אמאמאמ שלו, תפתח מפה תראה איפה נמצא דלגדו הבן,
יש לך בבנין המרכזי איפה ששומרים השני קולומביאנים האלה שלא נותנים לך להיכנס שמע ת'יורד במדרגות,
דבר שני אתה יכול לרדת למרתף של המעבדה, בדרך אחרת אתה יוצא מהשער הזה שבתחילת המסך אתה הולך מסביב יש לך ירידה דרך הר כזה שמה אתה רואה ת'מטוס שממנו אתה צריך לברוח, קיצר תהרוג שמע פועל עם בגד כחול קח לו ת'בגדים ושמע אתה תראה מעלית למעבדה, יש לך מפה תלחץ על M... ואז אתה נכנס לשם אף אחד לא עושה לך בעיות...:Boxing:
יש לי שאלה למי שהצליח את המשימה עם מר סמיט' :
הרגתי ת'בן שרמוטה, אבל איך עכשיו אני נכנס למקום שממנו אני בורח?
נערך לאחרונה על ידי SwS; 30-05-2006 בשעה 21:28.
אתה לא אמור להרוג את סמית' חחנכתב במקור על ידי SwS
אתה אמור למצוא אותו למטה כזה שם באיפה שיש דלתות כאלה עם חולים
ואז לתת לו זריקה..הוא יתן לך תמונה
תמצא את הבנאדם
תהרוג אותו...ואז לך ליציאה...סמית' יהיה שם...וזהו...תברחו ביחד
שיחקתי במשחק ומזה לא התלהבתי יעני אתה עושה סיבוכים בשביל רצח פשוט אבל הגרפיקה פםשוט גורג'ס
נכתב במקור על ידי Oman
כן אני יודע דיברתי על המאפיונר חחחחחח שפיצצתי אותו...
קיצור עברתי כבר ת'משימה
אבל תודה רבה על העזרה בכל זאת...
המשחק היה פשוט מעפן השליטה בשחקן גרוע כמו בכול המשחקים האחרים של HITMAN בגרפיקה יש שיפור נחמד ובמשחק יש יותר אקשן סה"כ המשחק לא מה שאני ציפיתי בכלל אני אוהב יותר את Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory במשחק יש שיטה פצצה הגרפיקה מדהימה המשחק חכם ואקשן תמיד יש זה משחק ששווה להוריד אותו אני ממליץ
דניאל אתה מלך!!!!
ת'אמת יש שיטה יותר טובה... נכון שכאילו בחזרה יורים עליו והוא עושה את עצמו מת? בדיוק בעיתוי הזה, אתה יורה בו ואז הוא נהרג אבל אף אחד לא שם לב שזה באמת. המאפיונר שיושב למעלה יורד אליו לראות מה קורה והורגים גם אותו. סוף סיפור (:נכתב במקור על ידי Sandman_61