אני מזנק,ומצי מהרבוט את הבזוקה שלי
יורה פעמיים,זורק מלא רימוני עשן(בכמויות) ועוזר לוולף וכולם לצאת
אני מזנק,ומצי מהרבוט את הבזוקה שלי
יורה פעמיים,זורק מלא רימוני עשן(בכמויות) ועוזר לוולף וכולם לצאת
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
|
|
אתה מפספס פעמיים וזורק רימונים כל האזור מתמלא בעשן אבל הרובוטים מוציאים מעוורים ענקיים ומפזרים את העשן
ומכל היריות לכולם עוד-20.
אתה ממשיל לעבר וולף ומשחרר אותו.
לאחר שאני נופל אני אומר לו שילך ולעזור לכולם ....
לאחר מכן אני מרים את הראש ומסתכל לראות איפה אלה שיורים אלינו , לאחר שאני קולט אותם אני מתחיל לרסס לכיוון שלהם ....
הערה : זה Black Wolf פשוט בטיסטה זה אחי .....ולא שמתי לב ונכנסתי לשלו ...
נערך לאחרונה על ידי Bati$ta; 17-01-2007 בשעה 17:06.
אממ לא יודע,ירד החשק לשחק,אני פורש,היה כיף![]()
לפתע אתם מבחינים ברובוט של אלכו מץפוצץ ואלכו מת!!
לאאאאאאאאאאאאאאא
אני רץ לשם,אוחז בחלקים של הרובוט של אלכו ומשליך לעברם
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
החלקים רותחים אתה מחזיק אותם ונכווה בידיך בזמן שאתה בוכה על אלכו אתה סם לב לסדקים באדמה ובתוך שניה אתם נופלים לעוד מנערה תת קרקעית.
מתחיל לקלל בגמדית ומסתכל לשמיים
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 19-01-2007 בשעה 12:11.
![]()
נפלתם כל כך עמוק שאתה לא רואה את השמיים אלה רק נקודת אור קטנטנה.
יש לך פנס על הרובוט
אני מדליק אתת הפנס וחוקר את המקום בקפדניות,חוקר אםיש דלתות מיסתור או כתבים\ציורים על הקירות
![]()
אתם מדליקים את הפנסים אבל האור שלהם לא מצליח לחדור את האפלה מסביבכם, אפילו, האור מלמעלה מתחיל להעלם, האפלה סוגרת עליכם האויר ניהיה כבד,נראה כאילו האויר עומד במקום, לא זז ,מתחיל להיגמר, אתם מתחילים לחשוב על מחשבות רעות טובעים בתוך הסיוטים שלכם ובתוך שניה הכל נגמר האפלה מתחילה לסגת אור בוקע ממקום כלשהו והמחשבות הרעות מתחילות להעלם אבל האור מתחיל להתרחק ממכם ואתם לא רוצים להישאר באפלה רגליכם נוסעות אתכם לעבר האור ו...
חייב לזוז מאוחר יותר אני ימשיך.
נערך לאחרונה על ידי warhammer; 22-01-2007 בשעה 11:39.
אתם מתעוררים בחדר שבוא קיבלתם את המשימה האנשים שנתנו לכם את המשימה ישנים שם ויש להם מין מבט של פחד על הפנים כאילו הם חולמים חלום רע.