קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חח אני לא מאמין
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 18:38
  2. חחחחחחחחחחחח די אני לא מאמין איזה בצפר עני
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:30
  3. משחק אדיר!!לחולךי נפש...סבן כנס:)]
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 08:22
  4. כנס
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:29
נושא נעול
עמוד 7 מתוך 12 << ראשון ... 56789 ... אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 176

מאמין ב-ה’ ובתורתו?לא?!?! כנס ותווכח בעצמך - עמוד 7

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

"בראשית ברא האדם את האלוהים".
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    "בראשית ברא האדם את האלוהים".

נכון, ואת העצים, פרחים, שרצים, זוחלים, יונקים וכל החיות למיניהם, גוף האדם(עיניים, רגליים, כליות ולב...) כל זה אנחנו בראנו לעצמנו...פחח אני לא יודעת אם לבכות מעצבות או להיקרע מצחוק מהבדיחות היפות שרצות פה...

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אח, עצוב עצוב תאמינו לי ...

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    אח, עצוב עצוב תאמינו לי ...
    עצוב שאתם מתכחשים לאמת..

לא נורא.. כשהאנושות תימחק, נראה את הכביכול אלוהים שלכם מציל אותכם..

המשך צהריים שקטים,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    עצוב שאתם מתכחשים לאמת..

לא נורא.. כשהאנושות תימחק, נראה את הכביכול אלוהים שלכם מציל אותכם..

המשך צהריים שקטים,
    Jay.
    אתה יכול פשוט להגיד נחכה ונראה בלי הסמיילים המזדיינים האלו

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

תראו, אין לי דבר אישית נגד אלוהים (אני בעצמי לא בטוח אם יש או אין)
    אבל נגד הבולשיט של התורה יש לי הרבה מה להגיד. זה פשוט נשמע לי מטריד ומפגר שהכל נעשה ב6 ימים. ועוד ביום השביעי אלוהים הכל יכול נח כי אפילו בשבילו זה קשה (כמו שאמר מישהו פה קודם)

מילא, מילא היו אומרים בתורה שהכל נברא בידי אלוהים במשך כמה מאות אלפי שנים טובות, ומילא שהוא היה מעורב בתהליך של אבולוציה כלשהית שיצור X הופך לY (כמו שאתם מגדירים את זה). מילא, הייתי מקבל את זה. אבל התורה מציגה טיעונים כל כך מגוחכים שמצחיק לחשוב שכל היקום הזה חי במשך 6000 שנה בדיוק ואחר כך אלוהים עושה את זה מחדש. ועוד בפעם השישית.

איך תסבירו את זה שההבדל בין הגנים של האדם לבין הגנים של הקופים הוא בין 3%-7%?
    איך זה שהקופים מסוגלים לבצע תכונות אנושיות בסיסיות-כמו פעילות קבוצתית, דיבור בסיסי, מחשבה אנושית בפיתרון בעיות מורכבות (יחסית לבע"ח) והפגנת רגשות וביטויים דומים מאוד לאדם? ואני לא רוצה לציין שגם בני האדם מתנהגים הרבה פעמים כמו קופים.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש ותיק
    שם פרטי
    פרשתי
    לייקים
    86
    נקודות
    0

תגיד לי Jason

אתה מארגון הנאצים או משהוא??

אין די מקום בארץ הזאת למי שלא מאמין אז תעוף מהארץ ובטח ובטח מהפורום נאצי מגעיל!
    בתהליכי פרישה מאטרף.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    תראו, אין לי דבר אישית נגד אלוהים (אני בעצמי לא בטוח אם יש או אין)
    אבל נגד הבולשיט של התורה יש לי הרבה מה להגיד. זה פשוט נשמע לי מטריד ומפגר שהכל נעשה ב6 ימים. ועוד ביום השביעי אלוהים הכל יכול נח כי אפילו בשבילו זה קשה (כמו שאמר מישהו פה קודם)

מילא, מילא היו אומרים בתורה שהכל נברא בידי אלוהים במשך כמה מאות אלפי שנים טובות, ומילא שהוא היה מעורב בתהליך של אבולוציה כלשהית שיצור X הופך לY (כמו שאתם מגדירים את זה). מילא, הייתי מקבל את זה. אבל התורה מציגה טיעונים כל כך מגוחכים שמצחיק לחשוב שכל היקום הזה חי במשך 6000 שנה בדיוק ואחר כך אלוהים עושה את זה מחדש. ועוד בפעם השישית.

איך תסבירו את זה שההבדל בין הגנים של האדם לבין הגנים של הקופים הוא בין 3%-7%?
    איך זה שהקופים מסוגלים לבצע תכונות אנושיות בסיסיות-כמו פעילות קבוצתית, דיבור בסיסי, מחשבה אנושית בפיתרון בעיות מורכבות (יחסית לבע"ח) והפגנת רגשות וביטויים דומים מאוד לאדם? ואני לא רוצה לציין שגם בני האדם מתנהגים הרבה פעמים כמו קופים.
    אתה יודע מה יש ב3-7 אחוז הזה? חכמה,בינה-זה לימוד מתוך לימוד מסויים וחקירה ,דעת- זהו כח ההשגה וההבנה של דבר מסויים והכח להבדיל בין דברים הנראים דומים לכאורה . כל עוד שלקופים אין את זה, הם נחשבים מתוכנתים, יש להם תפקיד מסויים בטבע ( טבע גימטריא אלוקים ד"א) שרק אותו הם צריכים לעשות. פשוט מתוכנתים כמו כל חייה אחרת.
    האמת לא יצא לי לברר על זה בקשר לזה שלא נראה הגיוני שלא נברא בכמה אלפי שנים וזה, זה גם לא מעניין אותי כ"כ...כי האמונה שלי חזקה מספיק ואני לא צריך סיפורים, אבל אם זה מטריד אותך אני בטוח שאתה יכול למצוא תשובות אם תרצה.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 07-08-2007 בשעה 19:59.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי anad צפיה בהודעה
    תגיד לי Jason

אתה מארגון הנאצים או משהוא??

אין די מקום בארץ הזאת למי שלא מאמין אז תעוף מהארץ ובטח ובטח מהפורום נאצי מגעיל!
    אתה רואה למה שנאה מתחילה? אתה שונא את מי ששונה ממך שלא אוהב אחרים.. שנאה מובילה רק לסבל.. והרצון לפתור את הסבל באמצעים לא הגיוניים אחרי זה מובילים למוות של אלפים..

אגב, לפני שאתה משתמש במילה נאצי.. תדע שהם לא שנאו רק יהודים, הם שנאו כל מי ששונה מהם ולא ארי.. זה למה הרבה שונאים אותם...
    תחשוב על זה טוב?

תאמין לי, הארץ הזאת לא תשרוד הרבה זמן.. ואני לא מתכוון לחיות פה שנייה יותר ממה שאני יכול..
    אמרו טובים לפני על ישראל.. כשאנשי שלטון יתחילו להיות מקצועים ולהעסיק לתפקידים מקצועיים אנשים מקצועיים, אז יהיה על מה לדבר.. עד אז, אל תפנה אלי, כי התשובה היא לא..

אגב, כמה מיסים אתה חושב אתה משלם בישראל? 7,000-12,000 אתה משלם 30% מיסים ומעל 12,000 40$ ותוסיף את הביטוח לאומי יוצא לך 50%! ותראה איזה תמורה אתה מקבל!! אתה מצפה שבגלל זה אנשים שימשיכו לחיות פה? בארץ, המיסים לעשירים הם 30%!
    יודע מה, ישראל היא לא היחידה.. גם נוורגיה וסקנדינביה וכל המדינות האלה גובות את אותם מיסים.. רק שאתה יודע מה התמורה? לימודיים אקדמיים על חשבון המדינה עד הדוקטורט. בתי אבות מפוארים לעת זקנה על חשבון המדינה. אין להם שירות צבאי שצריך לשרת.
    עכשיו תגיד לי, אם כל זה אתה בישראל? אז אתה פראייר.

המשך ערב מהנה,
    Jay.

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

מדברים פה על הדת ולא על המדינה..כולם יודעים שהניהול חרא..

משתמש חדש
    שם פרטי
    Edo
    לייקים
    0
    נקודות
    67
    משפט מחץ
    נקודות: 14,564

סתם ספאם לא קשור (רציתי לעשות את הודעה 100 =])
    =-O

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אתה רואה למה שנאה מתחילה? אתה שונא את מי ששונה ממך שלא אוהב אחרים.. שנאה מובילה רק לסבל.. והרצון לפתור את הסבל באמצעים לא הגיוניים אחרי זה מובילים למוות של אלפים..

אגב, לפני שאתה משתמש במילה נאצי.. תדע שהם לא שנאו רק יהודים, הם שנאו כל מי ששונה מהם ולא ארי.. זה למה הרבה שונאים אותם...
    תחשוב על זה טוב?

תאמין לי, הארץ הזאת לא תשרוד הרבה זמן.. ואני לא מתכוון לחיות פה שנייה יותר ממה שאני יכול..
    אמרו טובים לפני על ישראל.. כשאנשי שלטון יתחילו להיות מקצועים ולהעסיק לתפקידים מקצועיים אנשים מקצועיים, אז יהיה על מה לדבר.. עד אז, אל תפנה אלי, כי התשובה היא לא..

אגב, כמה מיסים אתה חושב אתה משלם בישראל? 7,000-12,000 אתה משלם 30% מיסים ומעל 12,000 40$ ותוסיף את הביטוח לאומי יוצא לך 50%! ותראה איזה תמורה אתה מקבל!! אתה מצפה שבגלל זה אנשים שימשיכו לחיות פה? בארץ, המיסים לעשירים הם 30%!
    יודע מה, ישראל היא לא היחידה.. גם נוורגיה וסקנדינביה וכל המדינות האלה גובות את אותם מיסים.. רק שאתה יודע מה התמורה? לימודיים אקדמיים על חשבון המדינה עד הדוקטורט. בתי אבות מפוארים לעת זקנה על חשבון המדינה. אין להם שירות צבאי שצריך לשרת.
    עכשיו תגיד לי, אם כל זה אתה בישראל? אז אתה פראייר.

המשך ערב מהנה,
    Jay.
    אם אין תורה אין גם אהבת ארץ ישראל.
    תחשוב על זה, בנאדם שלא מאמין בה' ובתורתו כלל, למה שיאמין שארץ ישראל מגיעה לו? מבחינתו אין שום הבדל בין ארץ ישראל, אמריקה ואירן.
    ולכן גם לך לא מזיז לחיות פה ואתה קורא למי שחי פה "פראייר" אני לעומתך חושבת שזאת זכות לגור בארץ ישראל
    אשרינו שזכינו ב"ה ב"ה ב"ה לגור בארץ הזאת.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כמה שהממשלה מושחתת עדיין פה הכי בטוח לגור מכל מדינה בעולם, ומכל מדינה, הסיכוי שיפציצו את ארה"ב פי 100 יותר גבוה מאשר את א"י...אין אתה לא תבין את זה, אבל זה המקום הכי בטוח ליהודים ועוד אם יש אחדות, אז שום דבר לא יכול לפגוע בנו !

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    כמה שהממשלה מושחתת עדיין פה הכי בטוח לגור מכל מדינה בעולם, ומכל מדינה, הסיכוי שיפציצו את ארה"ב פי 100 יותר גבוה מאשר את א"י...אין אתה לא תבין את זה, אבל זה המקום הכי בטוח ליהודים ועוד אם יש אחדות, אז שום דבר לא יכול לפגוע בנו !
    רוצה לדעת משהו? האחרונים שהפציצו את ארה"ב זכות לביקור של "ילד קטן" ו"איש שמן".. להזכירך, אלה היו היפנים שפגעו בפרל הארבור. ואחרי זה החיילים האמריקאים שחטו את החיילים היפנים כמו ששוחטים חיות. הם התעללו בהם ופגעו כל כך חזק, שלפני שכל זה התחיל, עוד יום אחרי ההפצצה, אמר על זה הגנרל שלהם "אני חושש שכל מה שעשינו היה להעיר ענק משנתו".. לא להזכיר מה קרה 20 שנה לפני זה שאמריקה הצטרפה למלחמת העולם הראשונה וסיימה אותה.

נראה לך שזה בטוח ליהודים? אתה חי באשליה. שום מקום לא בטוח. אם מישהו רוצה שאתה תמות, אתה תצטרך להילחם על זכותך להתקיים.

יש אחדות\שום דבר לא יפגע בנו? מוזר, כש"ילד קטן" ו"איש שמן" פגעו, הם לא הבחינו בין חיות, ילדים, זקנים, מבוגרים, בנים או בנות. כולם מתו! כולם מתו בתוך שנייה אחת ועד היום כל מי שחיי שם מקבל סרטן! האדמה חרוכה ואי אפשר לגדל עליה דברים למשך 2,000 שנה.
    אז תגיד לי אתה, איזה אחדות תגן עליך?

לפני שהייתי אומר דברים על אמריקה, הייתי חושב. אמריקה נלחמה במלחמות שאני לא מאחל לאף מדינה להילחם. אין מלחמה יותר נוראית מווייאטנם. אפילו מלחמת העולם השנייה נראת כמו משחק ילדים למרות הקורבנות! אם היית רואה איך התעללו בחיל האמריקאי. חשמלו אותו, קטעו לו איברים, חתכו אותו בסכין כדי לגלות סודות ומי שנשאר חי סובל מהצלקות הנפשיות האלו עד היום. רק שהדבר היפה, שהחיל האמריקאי אף פעם לא נשבר. לא משנה מה קרה לו, כמה שחשבו שהיה קרוב להישבר, הוא לא נשבר ולקח את הסודות איתו לקבר.
    אומנם חלק אומרים שהאמריקאים הפסידו. לכל אלו, אני ממליץ לכם לבקר בוויאטנם. תראו מה האמריקאים השאירו. החזירו אותם לתקופת האבן ללא חשמל וללא כוח. המדינה הזאת היום לא יכולה להתקיים בלי עזרת מדינות אחרות.
    ויש עוד הרבה מלחמות שלא אזכיר.

אז ידידי הטוב, לפני שאתה אומר על אמריקה דברים, תסתכל על המדינה שאתה חיי בה. תגיד לי אם אתה מרוצה. כי אני לא רואה שאתה עושה משהו בנידון כדי לשנות אותה. אני ניסיתי לשנות, אבל האנשים כנראה נהנים שגונבים להם כסף. אז למה לי לשנות? אני יכול פשוט להשאיר להם את המצב כפי שהם אוהבים וללכת.. ככה אף אחד לא יפגע. וזה בדיוק מה שאעשה.

תהנה במחשבה שלך.. נראה כמה זמן היא תחזיק מעמד..

נ.ב: ההתקפה על מרכז הסחר העולמי לא נחשב, שכן, לא תקפו את אמריקה מדינה ספציפית עם צבא מאורגן.. (אף אחד לא מספיק מטורפת)..

המשך לילה שקט,
    Jay.

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ

לפני שהייתי אומר דברים על אמריקה, הייתי חושב. אמריקה נלחמה במלחמות שאני לא מאחל לאף מדינה להילחם. אין מלחמה יותר נוראית מווייאטנם. אפילו מלחמת העולם השנייה נראת כמו משחק ילדים למרות הקורבנות! אם היית רואה איך התעללו בחיל האמריקאי. חשמלו אותו, קטעו לו איברים, חתכו אותו בסכין כדי לגלות סודות ומי שנשאר חי סובל מהצלקות הנפשיות האלו עד היום. רק שהדבר היפה, שהחיל האמריקאי אף פעם לא נשבר. לא משנה מה קרה לו, כמה שחשבו שהיה קרוב להישבר, הוא לא נשבר ולקח את הסודות איתו לקבר.

המשך לילה שקט,
    Jay.
    נו ומה נראה לך עשו בשואה??רק ששם עשו לאנשים דברים יותר גרועים..אם היית רואה איך עשו באנשים ניסויים..וחוץ מזה החיילים בויאטנם גם התעללו בכפריים..במלה"ע ה2 האנשים שפגעו בהם לא עשו כלום...

ולמה אתם טורחים לדבר איתו?? אתם לא רואים שהבנאדם מלא בפטריוטיות לארה"ב? וחושב שהיא הכי טובה?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,239 | הודעות: 8,199,832 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect