בנות צריכות לתכנן הכול בראש..בנים ספונטנים יכולים לבטל יציאה 5 דק' לפני שקבעו{:
בנות צריכות לתכנן הכול בראש..בנים ספונטנים יכולים לבטל יציאה 5 דק' לפני שקבעו{:
משה, לא נשכח ולא נסלח
עדי 2007
|
|
תראה, אומרים שנשים זה המין החזק, ואין לי כל התנגדות לזה, נשים הן מסודרות בהרבה יותר מגברים, אתה לא תראה גבר שיושב ומתכנן מה הוא הולך לעשות, אם הוא יצא לקניון, מה הוא יקנה, נשים לעומת זאת, חייבות שזה יהיה רשום, רשימת קניות, הכול... אבל מה לעשות... אבל יש רק קבוצה אחת של אנשים שאני בחיים לא אבין: הומואים... איך אפשר לאהוב גברים? כלומר, נשים הן כוסיות, הן סקסיות (חלקן) וממש יפות, וככה אנחנו נוצרנו, במטרה שגברים יאהבו נשים וההפך! לא שגברים יאהבו גברים... אני די מאמין בתורה, ככה שאני שומר מצוות, ותמיד פינטזתי על לדפוק מישהי בטוסיק, אבל אז גיליתי שזה כדין אונס (לפי התנ"ך), וגם שזה גורם לאיידס...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
לעע איזה ניצחון..
שני המינים מעוניינים בסקס ורק מין אחד לא מכחיש זאת
אם בת רוצה מבן סקס היא מקבלת(אחולבלבוע מקבלת)אבל אם בן רוצה מבת הוא צריך להפוך עולמות
כל בת היא זונה , רק החכמות לוקחות על זה כסף.. רק רציתי להזכיר לכם את זה.. אז מי המין החזק עכשיו? XDDDDDD
מסכים בהחלט, יש בנות ששומרות על עצמן בקנאות, ולעיתים אפילו קנאות יתרה... אני בכל זאת חושב שסקס רוצים שני המינים, רק לא תמיד באותו זמן, ולא שניהם מודים בזה...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
b3nzor או איך שלא קוראים לך אתה לא חושב שנסחפת בוא\י(לא יודע אם אתה גבר או בחורה!) אני יגיד לך משו אף בחורה היא לא זונה (בהתחלה לפחות) יש כאלה שהופכות להיות זונות אחי רוב הבנות שומרות על עצמן חוץ מהמשתרללות ואחי מה שאמרת פה לא העלה את המין שלנו ברמה אלא הוריד אותו בכמה!! אחי לא מדברים ככה הליד בנות זה פוגע בהן מאוד אחי בקיצור לא אומרים כזה דבר אף פעם והרבה מהבנות הם שומרות על עצמן כמו שצריך תאמין ליXDD.!
(נ.ב: אני לא יודע מה "נ.ב" אומר תסבירו לי? חח תקשיב אחי מה שאמרת לא נכון בגרוש ובמקומך הייתי עורך תהודעה ומהר! )
חח סליחה על הדאבל פשוט לכתוב כל כך הרבה בהודעה זה חפירה אחולשר*** ואגב שני המינים מעוניינים בסקס פשוט אנחנו הגברים תמיד מעוניינם בסקס (עד שמתעייפים ממנו) והבנות פעם כן ופעם לא!
הבנות תמיד מתעניינות בסקס כמונו
הן רק משחקות אותה
רק דבר אחר אני לא מבין...למה הפכו את המין לבושה אנלא מבין את זה? יענו תתגיד סקס ליד ילדה ישר כולה באטרף איכססהההההההההההההההה וחארטות כאלה...זה נראה לי סתם ילדותיות...
הלו זה מצווה (רק אם זה באמת כדי שיוולד תינוק) ותשמעו אני גם לא דתי אבל מסורתי(צום, קידוש, מצוות, וכו'...)אבל אני כנראה יעשה את זה גם בלי שהזרמה(יודעים מה זה נכון?)תעבור ת'קונדום
במילים אחרות אני יזיין גם עם קונדום...
אבל זה אחד החטאים הכי גדולים אז אני לא יודע מה לעשות...זה יכול להעמיד אותי במצבים לא נעימים, נגיד אני עומד לשכב עם איזה אחת ואני יחשוב על זה, זה יכניס אותי לסרטים שעשיתי מעשה רע...
עדיין יש איזה משהו שאם אתה עושה אותו אז ה' מוחל לך...(תהליך ארוךךךךךךךךך)
בכל זאת לא נצחתם ולא כלום הגברים ימשיכו להוביל למרות שהבנות מקדימה(הבנתם?)
נערך לאחרונה על ידי skiper; 19-12-2007 בשעה 18:43.