נכתב במקור על ידי
Haifa_Ultras
תחשוב בנאדם..
השם הוא כל-יכול , ועוד משהו התיבה והחיות לא באו פתאום ביום אחד..
ואומרים שהגודל של התיבה היא גודל עצום!! אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש עצום!!!
והשם בטוח קרא לחיות להגיע , וכמו שאמרתי השם לא עשה הכל ביום אחד אני בטוח שלקח לפחות שנה רק עד שהם הגיעו ועד שנח בנה תתיבה..ואני בטוח שגם המבול לא קרה ב2 דקות..
ועוד משהו..
לפני שאתה פותח נושאים עם שאלות מטומטמות תפעיל ת'שכל עם יש לך אחד כזה..!
אתה לא מאמין בה' ? יפה לך שם בצד ועל תפתח לי פה נושאים כאילו לגרום לתנ"ך להראות כמו סיפר של כיפה אדומה
איש איש באמונתו יחיה..
ובקשר לדבר הזה :
למשל השואה , איך יכלנו לחזות זאת עם לא ידענו שהדבר הזה יקרה ? הרי דווקא החיזיונות של השואה הגיעו ברמזים כמו זה למשל : " וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל-מֹשֶׁה, הִנְּךָ שֹׁכֵב עִם-אֲבֹתֶיךָ; וְקָם הָעָם הַזֶּה וְזָנָה אַחֲרֵי אֱלֹהֵי נֵכַר-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר הוּא בָא-שָׁמָּה בְּקִרְבּוֹ, וַעֲזָבַנִי, וְהֵפֵר אֶת-בְּרִיתִי אֲשֶׁר כָּרַתִּי אִתּוֹ. וְחָרָה אַפִּי בוֹ בַיּוֹם-הַהוּא וַעֲזַבְתִּים וְהִסְתַּרְתִּי פָנַי מֵהֶם, וְהָיָה לֶאֱכֹל, וּמְצָאֻהוּ רָעוֹת רַבּוֹת, וְצָרוֹת; וְאָמַר, בַּיּוֹם הַהוּא, הֲלֹא עַל כִּי-אֵין אֱלֹהַי בְּקִרְבִּי, מְצָאוּנִי הָרָעוֹת הָאֵלֶּה. וְאָנֹכִי, הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא, עַל כָּל-הָרָעָה, אֲשֶׁר עָשָׂה: כִּי פָנָה, אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים. "
דברים , פרק ל"א , פסוקים ט"ז - י"ח , פרשת וילך.
סיבת העונש -- "עזבני והפר את בריתי" ,עזבני אלו אנשי ההשכלה שהשליכו את היהדות לגמרי. הפרו את בריתי אלו הרפורמים , שלכאורה נשארו יהודים אבל סילפו את התורה לגמרי.
"והיה לאכל" , נשרף , המשרפות . כולם שאלו איפה היה אלוקים ? התשובה בפסוקים - עזב אותם בידי הגורל והסתיר את פניו."
אני בטוח שאת כל השאלות על שאר נבואות אתה תבין..
וגוג ומגוג והמשיח יגיעו בשנת ה-70 למדינה.. אתה תראה את זה..