אל פאצ'ינו VS מרלון ברנדו
אל פאצ'ינו VS מרלון ברנדו
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
מרלון ברנדו VS. ניקולס קייג'
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ניקולס קייג' VS קמרון דיאז
קמרון דיאז VS. ג'וד לאו
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ג'וד לאו VS. דייויד שווימר
קורטני קוקס VS מאט לה בלאנק
אסף אהבתי ת'חתימה...
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
קורטני קוקסVSליסה קורדוי(ככה רושמים?;; )
העדפת את קורטני קוקס על פני ג'וד לאו. אני לא אוהבת אותך):
נערך לאחרונה על ידי זוהרה; 14-07-2008 בשעה 18:46.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
קורטני קוקס VS. שון קונרי
תודה ג'יימס גם שלך מגניבה :]
שיט זוהרה אל תעשי לו את זה!לא מגיע לו!תאהבי אותו!
שון קונרי VS ג'ון קליז
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
ג'ון קליזVSמלי לויD:
אסף, ציניות זה לא נחמד.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.