|
|
אנשים זה לא העניין למה הוא פה .. , העניין זה למה הורידו מנהל תותח מניהול פורום שבזכותו הוא חזר לפעול ולהתפתח!
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
פשוט חרא של פורום עשיתם את אטרף:|
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 08-10-2008 בשעה 11:08.
עם כל הכבוד, אין לי שום דבר נגד אף מנהל פה אבל סאלהמן אתה חייב להבין שילד בן 14 לא יכול לנהל את פורום השכלה ולימודים בגלל עצם היותו בן 14
אני צריך עזרה לגבי הבגרות בהבעה נגיד, אתה תוכל לעזור לי? לא נראה לי כי אתה בעצמך לא עשית אף לא בגרות אחת ככה שזה מגוחך שתנהל שם
אתם כנראה לא מבינים שזה לא משנה אם היתה "הצבעה" במילא בסופו של דבר המנהלים שלא מתאימים היו יורדים, אנחנו קיצרנו תהליכים ועשינו סדר בהנהלה
עם כל הכבוד לכל המנהלים יש פה מנהלים ממש סתמיים שעלו לניהול "העיקר שיהיה מנהל" כנ"ל לגבי המפקחים ובכלל
כל מי שרוצה לפרוש אנחנו לא מחזיקים אף אחד, אבל אתם רק מראים את ההתנהגות הילדותית שלהם
זה שירדתם מניהול פורום מסויים זה לא אומר שאתם נמצאים ברשימה השחורה או לא יודע מה, תמיד תוכלו לנסות את מזלכם בפורומים אחרים באטרף
תפסיקו לעשות רעש תעשו טובה אטרף לא התקדם לשום מקום מזה זמן מה וההנהלה פה אחראית לזה בערך :\
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אתה ילדותי ידעתם שהו בן 14 למה העלתם אותו לניהול?
ראיתי הזה בחתימה שלך והתחלתי להתרגש
אתה בוגר מאוד אני מתערב אם כל אחד שאתה בן 14 ..
מתאבק רשום בWWA לשעבר
הישגים בWWA :
(-) אלוף הWWA לשעבר .(1)
(-) אלוף העולם במשקל כבד לשעבר .(1)
(-) מתמודד מספר 1# לדברים אחרים בעבר .
אתם יודעים מה מהיום הראשון שהגעתי לכאן אמרו לי "פרוטקציות" "פרוטקציות" ואני לא האמנתי לזה, אני הצלחתי להתקבל לניהול ואני משקיע את הנשמה שלי בפורום WWE אני רואה שאנשים מביאים חדשות ותוצאות וכל מיני דברים אז אני אומר אם הם הביאו אז אני לא צריך להביא את אותו הדבר עוד פעם ואני גם לא צריך להגיד שרק אני מביא כמו שיש בF-X-P ששם רק למנהלים מותר להביא דברים אבל אני לא עשיתי ככה ונתתי למי שרוצה להביא חדשות ודברים שיביא לי זה לא הפריע,
אני גם ביקשתי כמה פעמים שישפצו את הליגה של אטרף שקוראים לה WWA ו80% מהאנשים בפורום לא יודעים עליה כי לאף אחד מהדרגים הגבוהים לא אכפת ממנה אפילו שפתחתי כמה אשכולות בכמה מקומות ושלחתי ה"פ לכמה אנשים פה בדרגים ממש גבוהים וכולם שמים על זה ***, רק שתדעו שהליגה הזאת הביאו לפחות 30 אנשים לפורום הזה ותאמינו לי זה ממש לא פייר שאתם מורידים את המנהלים שמגיע להם לנהל ומשאירים רק את אלה שיש להם "פרוטקציות" אתם יודעים מה אני אפילו לא מוכן לכתוב את הפרוטקציות במרכאות כי באמת יש פה פרוטקציות אתם יכולים להכחיש כמה שבא לכם ועכשיו אחרי שהורדתם את כל המנהלים שראויים לניהול יבואו כאלה שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ויהרסו לכם את כל הפורום שאתם כל כך דואגים לשמור עליו.
נמאס לי מה"פורום האיכותי" הזה ותעזבו אותי בשקט גם אם אתם תבקשו ממני אני לא חוזר אני שם עליכם *** כמו שאתם שמתם עליי ועל כל הליגה
ועוד משהו קטן לגבי דרך הבחירה שלכם, אתם אומרים שעשיתם הצבעה דמוקרטית? נראה לי שעשיתם אן דן דינו בין כל אלה בלי הפרוטקציות ובסוף אמרתם "טוב נעיף את כולם"
ביי ביי אטרף היה לי כיף 4 חודשים בניהול משום מה דרכינו נפרדו (זה לא אני זה אתם!) שלום שלום ואל תבואו לי בחלום אני לא צריך מכם טובות אני יכול להיות מנהל ב100 מקומות אחרים ואני מתכוון להשאר "נעול" על אטרף, תוך כדי שהייתי מנהל הציעו לי להיות מנהל במספיק פורומים ואני כל הזמן אמרתי שאני נשאר רק באטרף עכשיו אני מתחרט על זה כי אטרף ממש כפויי טובה!!!
^מתחלפת^
^אני הכנתי^
eric, לא הייתי מנהל ואין לי שום כוונה להיות מנהל הביקורת שלי כלפי אטרף היא בגלל שאני רואה שההנהלה שלכם עושה בחירות סתמיות ואני לא אתפלא אם עוד שנה לא יהיה אטרף...
עוד שנה תיראה עוד שבועיים שכל המנהלים פה היו קוקסינלים מ*** הם יצטערו על מה שהם עשו
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music