****Time to play the game****
האורות מהבהבים, רוב האורות משתנים לצבע ירוק-אדום ריק פלייר הולך מהר מהבאקסטייג' לזירה. הקהל צורח בפופים מטורפים, רואים
מבעד לעשן אדם עומד בתוך הבאק-סטייג', מחזיק בבקבוק מים בידו הימנית. הוא מסתכל על הקהל. הוא הולך לעבר הזירה, שותה מעט מהמים ויורק במקצת. הקהל משתגע, מנסה לגעת בו, מחלק לו כיפים לגוף, אך הוא מתעלם ומתקדם.
ליליאן: גבירותיי ורבותיי יוצא אליכם מגריניץ' קונטיקט במשקל 125 קילו הוא ה"משחק" טריפל אייץ'! *הארינה מתמלאת בפופים אדירים*
טריפל אייץ' מסתכל על ההקהל, הוא מניד את ראשו ימינה, מניד את ראשו שמאלה, הוא מסתכל על הזירה. מסתובב לטורנברקל הימני, הוא עולה עליו. הקהל עדיין בפופים משוגעים, הוא שותה
את כל המים בבקבוק, הוא יורק אותם לאוויר, יורק את מה שנשאר בפה לעבר הקהל, זורק את הבקבוק אחורה. הוא נכנס לתוך הזירה, הוא עולה לטופ-רופ, הוא עושה טאונט של 'X והרגיל שלו עם הידים מושטות אחורה. *הקהל בפופים אדירים*
טריפל: ...... *פופים מטורפים* *טריפל מסמן שששששש* *הקהל נרגע ושותק* שלום קהל הWWA!!!!!!!! *פופים מטורפים* אני הוא ה"משחק" טריפל אייץ' ואני באתי היום לפה כדי להסביר לכם מה יקרה בעוד כמה שעות, בעוד כמה שעות אני והשותף שלי HBK שון מייקלס *פופים אדירים* הולכים להלחם בשני מתאבקים חזקים אבל אנחנו ננצח כי אנחנו DX !!!!! *פופים מטורפים* *המוזיקה של טריפל נשמעת שוב וסטפני באה* טריפל ממשיך: היי בייבי מה את עושה פה?
סטפני לוקחת מיק'
סטפני: טריפל יקר שלי, אני איתך כל הזמן לא הבנת את זה? אה ובטיסטה אתה חושב שטריפל התחתן איתי בגלל אליפות? כי אם כך אתה כל כך טועה אני וטריפל יצאנו עוד לפני שטריפל היה בהאבקות וגם בטיסטה טריפל שלי טוב מדי בשביל להצטרך אפילו עזרה בלהיות אלוף נכון האנטר?
טריפל: נכון בייבי ובטיסטה אתה באמת חושב שאתה יכול לעשות ספיין באסטר יותר טוב ממני? האמת היא שיכול להיות אבל בחיים בחיים בחיים לא תוכל לנצח לא אותי ולא את שון מייקלס *פופים לDX* כי אנחנו הצוות הכי חזק עליי אדמות ואנחנו נוכל להראות לעולם שאנחנו הכי טובים כשנזכה בחגורות נכון שותף?
***** I Think Im cute I know Im sexy*****
*שון יוצא לזירה עם אשלי ולוקח מיק'*
שון: אתה צודק האנטר כי לנו יש את השילוב המושלם של זריזות וכוח. אני THE HEART BREAK KID והוא הCEREBIAL ASSASSIN אני הורס המסיבות והוא המשחק אני מר רסלמניה והוא מלך המלכים אני הוא שון מייקלס והוא טריפל אייץ'! *פופים* אולי בטיסטה וג'ף אתם לא מבינים אנחנו השולטים פה ואתה יודע מה? אולי וינס בטיפשותו לא שם אותנו בבאטל רויאל על אליפות העולם במשקל כבד *היטים* אבל אנחנו נשלוט כי כשטריפל יזכה באליפות העולם ואני אזכה באליפות הWWA אנחנו באמת נשלוט!!! *פופים*
טריפל: אתה אמרת את זה שון! אתה סיכמת בדיוק מה יקרה...
אתם תראו שזה יקרה ואתם (המתאבקים) תאלצו להשתחוות למלך המלכים ומר רסלמניה כי DX חזרו !!! *פופים אדירים*
אהה ועכשיו פעם אחרונה לפני ראו...
Are you ready?
*פופים מחרישי אוזניים מטורפים!!!!* לא תל אביב אני אמרתי *ARE YOU RRRRRRRRREEEEEEAAAAAADDDDDDDDYYYYYYYY?!?!??!!??!?!
אז לאלפים שנוכחים ולמליונים שצופים בבית LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLETS GET READY TO SUCK ITTTTTTTTTT
שון: ואם יש לכם בעיה עם זה יש לנו 2 מילים בשבילכם *הקהל צורח SUCK IT*
*****Breaking down!*****