איפה שללתי את אפשרות המיטאור ?
ולא קשור מאיפה הקוף נוצר.. ה' ברא את האדם בצלמו ובדמותו..
לא את הקוף שהפך לאדם..
איפה שללתי את אפשרות המיטאור ?
ולא קשור מאיפה הקוף נוצר.. ה' ברא את האדם בצלמו ובדמותו..
לא את הקוף שהפך לאדם..
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
|
|
אוקיי אמממ קראתי עד עמוד 5 בערך ויש פה דברים שממש משגעים אותי.
נתחיל מהאבולוציה, לדעתי, צריך להיות ממש אטום / טיפש / ראש בתחת כדי לא להבין את התהליך.
מה אתם חושבים שישר, איך שנוצר העולם האדם נראה כמו שהוא היום? הדגים חיו במים? הדובים בקוטב נהיו עמידים בפני הקור? אם זה מה שאתם טוענים, אתם בורים. כן, בורים. קל לכם להאמין במשהו "פשוט" יותר.
אם תשימו לב כל, היצורים מתאימים לסביבת המחייה שלהם ויש להם את הכלים לשרוד בה.
זה מה שנוצר עם הזמן, ולא כמו שחלק מכם אומרים, ביום אחד.
תנו לי להסביר לכם משהו, תפתחו את הראש, ותחשבו לרגע.
הרבה פעמים אומרים, שכדי לדעת מה צופן העתיד, צריך ללמוד מן ההסטוריה. וזה נכון.
לפעמים, כדי לדעת מה קרה בהיסטוריה אפשר להסתכל על ההווה.
נתחיל מהשאלה, איך כוכב נוצר?, בגדול, מפיצוץ של כוכב אחר(רואים את זה מתרחגש היום)
כאשר כוכב מתפוצץ הוא פולט לאטמוספירה מתכות כבדות וגזים שבמשך הזמן מצתברים ויוצרים כוכב חדש.
קיים סיכוי שבתהליך הזה, מתכות וגזים מסויימים התלכדו בדרך כזאת, שהם יצרו חיים. כמו שקרה בכדור הארץ.
וכשזה קורה, נוצרת צורת חיים פרימיטיבית, שמתפתחת בצורה איטית מאוד.
אם תחשוב על זה טוב, כל הייצורים החיים על פני כדור הארץ, הגיעו מאותו מקור, שבעקבות צרכים ותנאי מחייה שונים התפתח לכיוונים שונים.
לגבי הנושא של "נשמה".
מישהו העלה את השאלה על רגשות, רגשות הם בעצם תגובות חשמליות במוח, בדיוק כמו שאתה רעב, צמא, עייף, you name it.
ולמה כ"כ קשה להאמין שהמוח מסוגל לבצע פעולות כאלה?
המוח זה יצירת אומנות מה שנקרא, אחרי מאות שנים, האדם עדיין לא מבין איך המוח עובד, אחרי שנים של מחקר הידע של האדם על המוח שואף ל 0%.
אז לא אתה, לא אני, לא אף אחד אחר יודע איך פועלים הרגשות, אנחנו יודעים למה, לא יודעים איך.
אבל תהיה בטוח שהמוח שלך אחראי לזה ולא "נשמה".
אגב כשבני האדם הקדמונים לא ידעו מה זה ברקים הם האמינו שכוח עליון אחראי לזה.
בדיוק כמו שעכשיו אתה לא יודע מה גורם לרגשות, אתה מאשים "כוח עליון" בזה.
מה תגיד כשיגלו את הסיבה לזה?
אני לא מנסח את עצמי טוב, אבל אם תקראו טוב ולא תהיו אטומים, תבינו מה אני אומר ותראו שזה נכון.
טוב החלק הראשון אולי היה נשמע לי הגיוני, אבל שלחתי פה שתי אתרים עם תמונות של מאובנים בני 200 מליוני שנים.. של דגים ועוד חיות.. ולא נוצר שום שינוי. תסביר לי את זה.. במשך 200 מליון שנה לא נוצר שינוי בחיה ? =\
ובקשר למפץ הגדול.. לא יודע אם זה המפץ יצר את כדור הארץ או לא.. אבל מה שבטוח שאם הוא כן אני בטוח שלא ישר הייתה פה אדמה כזאת ומים.. לקח זמן עד שדברים קרו.. וחוץ מזה השם עושה הכל בדרך טבעית, אז אם נוצר המפץ באמת אני מאמין שהשם עשה אותו.
חחחחחח ואתם לא מתארים לעצמכם איך אני מחפש את הקטע שדרווין בעצמו אמר שתיאוריה שלו מפגרת.. אתם יכולים לזיין תשכל שאני ממציא אבל הכתבה הזאת הייתה ב"ידעות אחרונות" ואני יודע מה ראיתי..
נערך לאחרונה על ידי LastStar; 27-04-2009 בשעה 12:33.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
יודע מה נגיד והיה מפץ גדול, איך זה שפתאום כל הכוכבים הגיעו בדיוק למקום שלהם ולא היתנגשו? ובקשר למה שאמרת שגם היום זה קורה שכוכבים נוצרים זה נכון אני זוכר ראיתי תוכנית על זה אבל מה לפעמים קורה שכל הגז וכל שאר החומרים עפים רחוק ומתנגשים בכוכב אחר, אז תסביר לי איך אם זה נוצר מאותו מקום הפיצוץ(ולא משנה מה הקנה מידה של הפיצוץ) רוב הכוכבים היו מתנגשים אחד בשני.
ועוד משהו זה נכון שכל היצורים מתאמיים כרגע לאזור המחייה שלהם, אבל כהם לא היו איך הם שרדו? אבל לפי היהדות ה' עביר אותם בדיוק למקום שהם צריכים אז לתנ"ך יש תשובה על זה ולמדע לא
רואים שלא קראת על האבולוציה ורק תקוע במקום אחד, ובטוח שלא הולך לשנות את הדעה שלו.
אבל בכל זאת, לא כל יצור יעבור אבולוציה, הוא יעבור רק אם הוא יהיה חייב, רק אם הסביבה תאלץ אותו. מה, אם הקופים יעברו אבולוציה נראה לך הם יהיו בני אדם? הסיכוי שהם יהיו בני אדם שואף ל-0. אין להם צורך פשוט.
כן, כל הכוכבים שאתה רואה היום נוצרו ממפץ :\
תעשה טובה תלמד קצת, יש כוח משיכה שדוחה ירחים מהכוכבים שלהם, יש להפך, כוכבים ששואבים ירחים לתוך עצמם.
אגב, המפץ או ההתחלה, עדיין קיימים, זאת אומרת שהיקום עדיין מתרחב.
אבל עזוב, אם אתה לא מבין איך כוכבים לא מתנגשים איך תבין את זה.
ואני לא מזלזל אני פשוט מציע לך ללמוד לפני שאתה מדבר.
"אלוהים העביר אותם למקום שהם צריכים"
זהו אחי שכנעת אותי! וואי איזה הוכחה הבאת אני חוזר בתשובה עכשיו.
תגיד מה אתה חולה ילדה בת 4 לא תאמין לבולשיט הזה.
נערך לאחרונה על ידי VeilSide; 27-04-2009 בשעה 15:38.
ומה עם הירח ?..איך הוא כבר לא נדחה או נמשך ונתקע בכדור הארץ כל הזמן הזה ??. איך זה שהוא בדיוק נמצא בול במקום שבוא הוא לא יעוף רחוק מכדור הארץ או יימשך וייתנגש בו.. ??
כוכבים לא קיבלו את כוח המשיכה. כוח המשיכה קיים גם לפני שהכוכבים נוצרים, וגם אחרי שהם מתים. בקשר להתנגשות כוכבים, חוקרים אומרים שבעוד כמה מיליארדי שנים תהיה התנגשות בין הגלקסיה שלנו לבין גלקסיה אנדרומדה.
אם לא ידעת, הירח מתרחק מכדור הארץ בכל שנה בכמה סנטימטרים.ומה עם הירח ?..איך הוא כבר לא נדחה או נמשך ונתקע בכדור הארץ כל הזמן הזה ??. איך זה שהוא בדיוק נמצא בול במקום שבוא הוא לא יעוף רחוק מכדור הארץ או יימשך וייתנגש בו.. ??
http://astroclub.tau.ac.il/astropedia/The_Moon.html יש שם פיסקה על התרחקות הירח.
למה אתה מתכוון שיש מאובנים שלא השתנו?
נגיד את זה ככה: בלי כוח המשיכה, לא היו נוצרים כוכבים. כוח המשיכה היה קיים גם ברגע המפץ הגדול, מתי שלא היו עוד כוכבים.
רגע NoiTuloVe מדענים יודע איך נוצר כוח המשיכה? או שהם אומרים שהוא נוצר עם המפץ הגדול ככה בלי הוכחות? אם אתה תוכל אני ישמח שתשלח לי כתבה או משהו