|
|
יופי..
כל אחד שומע מה שבראש שלו ומה שהוא מתחבר אליו..
אז אתה לא יכול להגיד שהמזרחית זה חרא מוזיקה..
איך לעזאזל אתה רוצה שישמעו שירים מזרחיים באנגלית..?!
וחוץ מזה.. לכל השירים הנורמליים שיש באנגלית אם אתה מתרגם תמילים יש להם אותם מילים כמו של הזמרי מזרחית..
ואם אתה הולך לפי הכניסות ביוטיוב אז אתה צריך טיפולים דחוף..
מצאתי משהו מזרחי עם 1,406,259 כניסות הרגע ביוטיוב.. זה אומר שהשיר הזה יותר טוב מהשיר של שריף עם 40,000 כניסות.. אתה פשוט דפוק אם אתה הולך לפי זה..
שאתה בטח מכיר רק את עופר לוי וזוהר ארגוב..
בדיוק כמו שאין אחד בפורום שיכול להוכיח שאין..
חבורה של בבונים כולנו..
אם אתם חושבים שבאתם מקוף אז שיהיה לכם רק בריאות והמשך חיים טובים..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 22-06-2009 בשעה 12:24.
כל זמר יכול להיות זמר רוק, רק תצעק ותרכיב משפט מהמילים "זונה, התאבדתי, שחור, אפל, תקוע-לי-זין-בתחת"
בשביל לשיר מזרחית צריך קול צריך לדעת לשיר, אף זמר לא יכול לשיר מזרחית אם אין לו כישרון, מזרחית זה 100% שירה
כל הדת מטאל והחרא השחור הזה זה המצאה של מפגרים
וכן מה לעשות שיש פרץ וביטון וגולן זה השמות של יוצאי עדות המזרח, ראית פעם אשכנזי שיודע לסלסל?
אלכס ורוקנרול,
סתכלו בשיר הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=jIG5sBMafAg
תשמעו את כל השיר! תגידו לי אם יש זמר רוק אחד שיכול להגיע לטונים האלה שאייל גולן מצליח לשיר...
ואגב אם כבר מדברים על פופולריות קח תאלבום עם כל השירים של אייל גולן ואתניקס, לא תמצא שם שיר שאתה לא מכיר
נערך לאחרונה על ידי the; 22-06-2009 בשעה 12:30.
מזרחית זה חופר!!! כל אחד שר על זה שהוא אוהב את זאת היא אוהבת את החרטה ההוא. במזרחית כל שיר דומה לאחר לדוגמא:
הפרח בגני >>> מתגעגע >>> ואו כל שיר של אייל גולן. כולם מעתיקנים אין שום מקוריות במזרחית. דרבוקות >>> שיר עם המילה אהבה >>> שיר מזרחי "מגניב".
99% מהשירים המזרחיים הם חרטה גדול. סילסולים אני לא מחשיב ככשרון.
יש אמת שלחלק קטן מהזמרים במזרחית יש קול והם מעטים כמעט כמו המים בכינרת.
יום טוב לכולם![]()
אני אגיד לך לא.
אתה בן זונה אם אתה חושב ככה,וואלה אם יש אלוהים,הוא לא יראה אותך בעין יפה.
נאצים כבר לא קיימים,זה מונח היסטורי-תשאיר אותו במקום שלו ואל תערב אותו.
עוד פעם אחת תדבר לא יפה אני אדאג לכך שלא תהייה באטרף יותר.
יוסי,אתה גם כן מפגר.
אעלק מי ששומע רוק יש לו הפרעת קשב וריכוז,אז מי ששומע מזרחית יש לו קובה בתחת?נו באמת :\
אני לא אוהב מזרחית,כי לי זה נשמע יפה וזה די דוחה אותי.
אלכס,אני מת על התגובות שלך,המשך כך![]()
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 22-06-2009 בשעה 12:40.
ד"א מוזיקה מזרחית הרבה יותר מושקעת מרוק
איזה רוב בדיוק?בישראל? חחחחחחחחחח
גדול אתה.
הרוב בעולם שומע רוק ומה שסובב אותו,פופ והיפ הופ.
די יוסי,תפתח את הקופסא האטומה שלך שיכנס לשם משהו.אני לא נגד מזרחית ואשכרה ניסיתי לשמוע את זה.וואלה לא אהבתי.
זה שאתה קודם מסתכל על איך שהלהקות נראות ולא על המוזיקה שהן עושות,אתה מפגר.
ואיך בדיוק?
על מה אתה מדבר? תראה לי שיר מזרחית אחד מושקע... כל שירי המזרחית עושים אותם בדקה וחצי.יש לשיר מזרחית נוסחא מצויינת והיא.
דרבוקות >>>> שיר עם המילה אהבה >>>> שיר מזרחית "מגניב". ברוק יש הרבה יותר השקעה, יש גיטרות, יש בס נורמלי יש אפקטים קוליים מגניבים, שמים לב שאף פעם לא שמעת שיר רוק מושקע.