יש לי 14.5 סנטימטר.. אתה בן 43 ואין לך 12 יטמבל..
נכתב במקור על ידי yoni279 הוא קורה לVISUAL ודרך אגב גם תאתר שלך אני יוכול להפיל קיצר הוא קורה לאמא שלכם לרדת לו איפלו שאין לו זין יש לו חצי סנטימטר אני לא בVisual רק עשיתי תלוגו. לפחות הזין שלו יותר גדול משלך
S4 League - 'UltimateBullets // BlastoffSpy // TazerBlade' <<My Chars
נכתב במקור על ידי yoni279 הוא קורה לVISUAL ודרך אגב גם תאתר שלך אני יוכול להפיל קיצר הוא קורה לאמא שלכם לרדת לו איפלו שאין לו זין יש לו חצי סנטימטר מותק אתה כולה בן 12 הזין שלך כל כך קטן שכשאתה מנסה להביא ביד הוא נכנס פנימה ונעלם
נכתב במקור על ידי Jinxui מותק אתה כולה בן 12 הזין שלך כל כך קטן שכשאתה מנסה להביא ביד הוא נכנס פנימה ונעלם הוא בן 43 י'טמבל.. XDD
נכתב במקור על ידי Tequila הוא בן 43 י'טמבל.. XDD בן 43 ועדיין הזין שלו בורח פנימה
נכתב במקור על ידי ShitBrix בן 43 ועדיין הזין שלו בורח פנימה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לי 500 מטר יא טמבל הכנסתי למישהיא יצא לה מהתחת והיא צעקה ת אווווו של החיים שלה כאילו שהיא היתה עושה איתך
נכתב במקור על ידי yoni279 יש לי 500 מטר יא טמבל הכנסתי למישהיא יצא לה מהתחת והיא צעקה ת אווווו של החיים שלה כאילו שהיא היתה עושה איתך הוא העלה לRedtube סרטון שלהם בן וזאת שבתמונה
נערך לאחרונה על ידי ShitBrix; 02-02-2010 בשעה 20:18.
נכתב במקור על ידי yoni279 יש לי 500 מטר יא טמבל הכנסתי למישהיא יצא לה מהתחת והיא צעקה ת אווווו של החיים שלה כאילו שהיא היתה עושה איתך לא יפה ככה לפנטז על אמא שלך! אתה בן 43 כבר! תן כבוד!
לא יפה לשקר לא אשמתי שאתה עושה עם סבתא שלך ואתה חושב שזה אני
נכתב במקור על ידי yoni279 לא יפה לשקר לא אשמתי שאתה עושה עם סבתא שלך ואתה חושב שזה אני תן לי את הכבוד הראוי לי! אני אבא שלך! ועם אתה מקלל את סבתא שלי אתה מקלל את סבתא רבה שלך.. XDDD
אוקי תפסיקו לעשות ספאם!!! רוצים תקללו בפרטי בן ויוני למה אתם יורדים לרמה שלו?
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
כה כה מה קרה מפלה קלוב המועדון ניגמר? יש לי חבר שבצוות שלכם ואמר שהארן שלכם בבאלגן וכול העבודות עלק 100%
נכתב במקור על ידי ביסלי אוקי תפסיקו לעשות ספאם!!! רוצים תקללו בפרטי בן ויוני למה אתם יורדים לרמה שלו? אבל כאן זה יותר מצחיק
חברה על דברו ככה על אישתי! ובמיוחד לא על הבן שלי! יוני עזוב אותם..
חוקי הפורום