אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
"ערבי זה כמו שק איגרוף, הוא תמיד יקבל מכות אבל לא יחזיר..."
יש ערבים שפשוט צריכים להעלם
שמת לב מה אמרת כאן? למה שיכירו במדינת ישראל, אם המדינה עצמה לא מכירה בהם? הסמלים של המדינה, מסמלים רק את העם היהודי ורק העם היהודי יכול להזדהות איתם ובנוסף יש חוקים שהמדינה קבעה, שמדגישים את הגישה שהמדינה היא מדינת היהודים כמו חוק השבות, שאומר שכל יהודי שחי בתפוצות, רשאי לעלות לארץ ולקבל אזרחות וגם הילד שלו רשאי וגם הנכד שלו ואין חוקים מיוחדים לרווחתם של המוסלמים במדינה, לכן טבעי והגיוני שהם יתנהגו ככה ואתה לא צריך ללכת ולהתקוטט איתם ולחשוב שיצאת "גבר".
המדינה היא מדינת היהודים והם לא מקבלים את זה, לכן תמיד אנחנו ניחשב עבורם האויבים הכי גדולים.
מאוד הגיוני שזה יהיה ככה במדינת יהודים בכל מקרה אני גם נגד ללכת ולחפש צרות מתחת לאדמה יש גבול של טיפשות שאסור לעבור ולהתחיל לריב איתם על איזה שטות ולהסתכן באיזה כמה עשרות דקירות זה מעשה טיפשי שלא תורם לאף אחד ומה שבטוח רק מזיק.
אני בתור אחד שיצא לו לשרת בכמה גזרות מאוד שנויות במחלוקת כמו חברון (שאגב היהודים שם יותר מסוכנים מהערבים) עזה שכם ועוד חיות אחרות..
לחמתי בעופרת יצוקה וראיתי מספיק כדי לגרום לכמה אנשים פה להשתין דם מפחד, אני חושב שיש לי את הזכות לתת לכם קצת מוסר לא חסרים חיות אדם בדמות ערבים (וגם ישראלים) ולא חסרים אנשים זהב בקרב אותם לאומים.
התנגדות ונטיה לימין זאת לא שינאה כוללת כנגד כל העם זאת תפיסת עולם של זה או אני או אתה במצב של מלחמת קיום ממשית מה שאומר שללכת סתם ולהתחיל איזה ריב מפגר (שסביר מאוד להניח שלא יגמר רק בריב כי כמו שאני מכיר את הערבים הם פנאטים במצב של כבוד) זה מעשה של טיפשות ופחדנות נטו ולא איזה הירואיזם שתורם למישהו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כל הכבוד לך ועל מה שעשית להם .
הם לא צריכים ללכת עם דגלים של פלסטין ברחובתינו .
אני גם הייתי מרביץ להם כי הם מסתובבים ככה עם הדגלים במדינה שלנו וכשהם עושים לננו משהו אף אחד לא מתייחס אבל כשאנחנו פועלים העולם רואה את זה בצורה אחרת מה לא ככה?