יש ח' ??
נכתב במקור על ידי YUVAL852 יש ח' ?? אין ח' ... פסולים : ו' ה' ג' ח' _ א _ _ - _ _ א ד _ י
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 אין ח' ... פסולים : ו' ה' ג' ח' _ א _ _ - _ _ א ד _ י ר' ??
ב'
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי YUVAL852 ר' ?? נכתב במקור על ידי Display ב' יש ב' יש ר' רא _ _ - בראד_ י פסולים : ו' ה' ג' ח'
נכתב במקור על ידי Maor591 יש ב' יש ר' רא _ _ - בראד_ י פסולים : ו' ה' ג' ח' ראמל ברדלי.
נכתב במקור על ידי Display ראמל ברדלי. תשובה נכונה ! 'קלךכמגחלהמחכדגהעכדגפינידגףךכצדצכלגרשוןד עהגכמצדלגהמ מזכיר , אם אתה יודעים את התשובה תסמנו אותה ואל תרשמו את מה שמצאתם
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 31-10-2011 בשעה 20:13.
נכתב במקור על ידי Maor591 תשובה נכונה ! 'קלךכמגחלהמחכדגהעכדגפינידגףךכצדצכלגרשוןד עהגכמצדלגהמ מזכיר , אם אתה יודעים את התשובה תסמנו אותה ואל תרשמו את מה שמצאתם פיני גרשון 'קלךכמגחלהמחכדגהעכדגפינידגףךכצדצכלגרשוןד
נכתב במקור על ידי YUVAL852 פיני גרשון 'קלךכמגחלהמחכדגהעכדגפינידגףךכצדצכלגרשוןד זה לא מראה לי שרשמת משהו ... אבל אני מכיר את הבאג הזה אז הפעם אני יבליג תרשום מה התשובה שאתה חושב ..
כן גם לי זה פתאום לא מראה לא יודע מה זה קיצר התשובה היא פיני גרשון
נכתב במקור על ידי YUVAL852 כן גם לי זה פתאום לא מראה לא יודע מה זה קיצר התשובה היא פיני גרשון נכון ! טרוויה : איזה קבוצה ב NBA זכתה באליופת בשנת 2005 - 2006
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון ! טרוויה : איזה קבוצה ב NBA זכתה באליופת בשנת 2005 - 2006 דאלס
נכתב במקור על ידי YUVAL852 דאלס טעות
נכתב במקור על ידי Maor591 טעות מיאמי
נכתב במקור על ידי YUVAL852 מיאמי נכון מאוד ! נמשיך מחר ...
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום