נכתב במקור על ידי Heracles 4 לסופר פיפו?! השתגעת? ראית אותו בכלל משחק? פיפו ענק.. איך בכלל אתה חושב על 4? 9.5 אשלי קול 8.5 מרן
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Heracles 4 לסופר פיפו?! השתגעת? ראית אותו בכלל משחק? פיפו ענק.. איך בכלל אתה חושב על 4? 9.5 אשלי קול אני מדבר כרגע, הוא לא משחק כל תזוזה שלו נשברת לו משהו בגוף. 8.5 פיקה
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana אני מדבר כרגע, הוא לא משחק כל תזוזה שלו נשברת לו משהו בגוף. 8.5 פיקה 9 אסטיגריביה
נכתב במקור על ידי Hannibal. 9 אסטיגריביה מצטער לא מכיר >< דני אלבס
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 17-02-2012 בשעה 16:43.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles מצטער לא מכיר >< דני אלבס 8.4 קנאלס
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.4 קנאלס 8.. תומאס מולר
נכתב במקור על ידי Heracles 8.. תומאס מולר 8.2 לוקאקו
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.2 לוקאקו מאוד אוהב אותו.. 8 ריברי
נכתב במקור על ידי Heracles מאוד אוהב אותו.. 8 ריברי 8.7 כי הוא אגואיסט. מאריסיה
נכתב במקור על ידי Hannibal. 8.7 כי הוא אגואיסט. מאריסיה מאריסיה? לא שמעתי עליו.. אולי אם תגיד את השם הפרטי? פיאניץ
נכתב במקור על ידי Heracles מאריסיה? לא שמעתי עליו.. אולי אם תגיד את השם הפרטי? פיאניץ משחק בשאלקה. 8.7 שחקן אדיר, רכש ענק של רומא , בעל שליטה גדולה בכדור וראיית משחק טובה. ריצ'ארדס
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 17-02-2012 בשעה 17:05.
נכתב במקור על ידי Hannibal. משחק בשאלקה. 8.7 שחקן אדיר, רכש ענק של רומא , בעל שליטה גדולה בכדור וראיית משחק טובה. ריצ'ארדס אין לך מושג, קניתי אותו בפיפא 2010 עם מילאן הפך לכוכב הראשי שלי.. 8.. רוני..
נכתב במקור על ידי Heracles אין לך מושג, קניתי אותו בפיפא 2010 עם מילאן הפך לכוכב הראשי שלי.. 8.. רוני.. 9.1 גרגאנו
נכתב במקור על ידי Hannibal. 9.1 גרגאנו 7.9 רונאלדיניו
נכתב במקור על ידי Heracles 7.9 רונאלדיניו 8.5 הונדה
חוקי הפורום