thin lizzy vs. Blind Melon
|
|
thin lizzy vs iron maiden
מישהו חייב להרוס=]
thin lizzy VS nirvaNa
יאללללללה נראה אתכם עכשיו ממשיכים
Pink Floyd vs The Eagles
מה עשיתם מthin lizzy?! אוברייטד \=
לא עשינו שום דבר , פשוט הם נתקעו עליה
The Eagles VS RHCP
נערך לאחרונה על ידי paX; 06-07-2008 בשעה 20:21.
deep purple VS. Metallica
וואו עמוד וחצי שת'ין ליזי נשארו חשבתי שהם לא ישארו תגובה כי הם לא מוכרים בפורום
וסרפנט מה יש לך מאוברייטד כל משפט את דוחף את המילה הזאת!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני לא דוחף את זה כל משפט.
אני דוחף את זה לכל משפט שקשור בלהקות כמו thin lizzy (לא ממש) ונירוונה (ממש אבל ממש)
כי הן באמת כאלה, זה לא משהו אישי נגד אנשים, זאת דעה אישית, ואני חושב שהרוב בסופו של דבר יסכימו איתי, כי יש להקות יותר אבל הרבה יותר טובות ומוכרות ממש פחות, מכאן המונח אוברייטד.
אם תראה מישהו מדבר על פנתרה אתה לא תראה אותי אומר אוברייטד, או על דארק טראנקויליטי, או על אמון אמארת', או אין פליימס, וכו'. זה פשוט שנירוונה ממש אחת האובר.....
ולנושא..
Deep Purple vs The Yardbirds
טוב...:]
Deep Purple VS. Dio
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Deep Purple VS. Black Sabbath
Deep Purple VS. GNR