GNR-Sweet Child O' Mine
VS.
Sonic Youth-Kool Thing
GNR-Sweet Child O' Mine
VS.
Sonic Youth-Kool Thing
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
GNR-Sweet Child O' Mine
vs.
Smashing Pumpkins-Zero
יפה אסף אתה שומע סוניק יות'
להקה בת זונה!
עידן, זה לא מה שאתה חושב...
יש אתה זה בגיטר הירו 3...
GNR-Sweet Child O' Mine
Vs.
MCR - Dead!
GNR-Sweet Child O' Mine
VS.
Police-Roxanne
כן אותו דבר קרה לו עם RATM בגלל בולס און פארייד והיה לי יום אחד קראש על השיר הזה ושמתי תמונה של RATM בחתימה אז הוא חשב אותו דבר D:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
....אני שורף את גיטר הירו........
GNR-Sweet Child O' Mine
vs.
Soundgarden-Nothing To Say
GNR-Sweet Child O' Mine
VS.
Police-Message In A Bottle
חחחחח XD אבל אתה לא יכול כי אין לך:]
אבל אתה מוזמן לנסות לפרוץ לי לבית יש לי גם GH2 GH4 GH2 ROCK THE 80
מה GH4?!?!?
GNR-Sweet Child O' Mine
Vs.
GNR - Welcome To The Jungle
עידן! איך את היכול לדבר ככה!
לפינה! חחחחחחח
GNR-Sweet Child O' Mine
VS.
GNR-Paradise City
התבלבתי זה 3
עזוב לפינה לך לאב הבית לקנות כפכפי ים XD
GNR-Sweet Child O' Mine
VS.
Kiss-Detrot Rock City
חחחחח XD
אבל זה נתנאל רק הוא אשם אני לא עשיתי כלום הוא אמר לי הכל להגיד הוא מנצל את זה שהוא מנהל ואני רגיל :/
איזה שטינקר... P:
עכשיו הרסת ת'תוכנית שלנו...
תגיד עידן, אם היו משלמים לך כדי לשחק בגיטר הירו, היית משחק?
Kiss-Detrot Rock City
Vs.
The Who - The Seeker
אני לא מאמין שהעיפו את Sweet Child O Mine שנייה לפני שהגעתי... הורסים שכמותכם !!! :[
The Who - The Seeker
VS
Pink Floyd - The Wall
The Who - The Seeker
vs.
AIC-Nutshell
כבר שיחקתי בגיטר הירו זה דווקא סבבה
אני עושה 97% בeasy חח
איך שיחקת? עם גיטרה או בלי?
The Who - The Seeker
Vs.
The Sleeping - Dont Hold Back