RHCP - Californication
vs.
RHCP-Naked In The Rain
|
|
RHCP - Californication
Vs.
Fall Out Boy - Beat It
חבל, להקה נחמדה..
RHCP - Californication
Vs.
Bob Sincler - Rock This Party
RHCP - Californication
VS.
RHCP-Hey Ho
אם כבר חמודה לא אוהב אימו ופופ פאנק...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חבל, אני אוהב...
RHCP - Californication
Vs.
Skillet - Comatose
RHCP - Californication
VS.
Skillet-Rebirthing
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 10-07-2008 בשעה 18:47.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Skillet-Rebirthing
Vs.
Skillet - Better Than Drugs
Skillet-Rebirthing
VS.
Skilet-Whisper In The Dark
Skillet-Rebirthing
Vs.
Skillet - The Last Night
Skillet-Rebirthing
VS.
Police-Roxanne
חחחחחחחח התלהבת ממיק, הא?
ותגידי, יש מצב שאני תופס את הרדיו שאת משדרת בו דרך יס?
אם כן, איזה רדיו ומתי?
mike brandt - feelings
Vs.
RHCP - Road Tripping
mike brandt - feelings
vs
mike brandt- l'aisse moi t'aimme
כןןן מתה עליייו , הוא כזה מדהים .
את האמת נדבקתי בשירים אחרי שהייתי עם אבא שלי בהצגה מייק בבית ליסין והיה מדהים ...
ובקשר לרדיו ,
אני משדרת ב106FM, הבעיה שזה רדיו איזורי , הרדיו שקולטים ביס ב106 הוא קול הקמפוס אם אני לא טועה , את 106FM קול אדומים תוכל לשמוע רק אם תהיה במעלה אדומים / באיזור . ואם במקרה יוצא לך להיות פה, אז יום חמישי מ5 עד 6 , התוכנית "בא לה על הקיץ "
mike brandt- l'aisse moi t'aimme
vs
children of bodom - hate me!
נערך לאחרונה על ידי Rule2k; 11-07-2008 בשעה 12:22.