metalica vs soad
metalica vs soad
נערך לאחרונה על ידי the knight of the rose; 18-12-2008 בשעה 21:44.
אני כבר לא עני!!!!!!
><///*>
זה דגי שימו אותו בחתימה שלכם בשביל שהוא ישתלט על הפורום=]
|
|
SOAD Vs. Beatallica
סתם בא לי סיסטם יותר עכשיו חח
soad vs rammshtien
Beatallica ???????? מי הם לעזאזל?????
אני כבר לא עני!!!!!!
><///*>
זה דגי שימו אותו בחתימה שלכם בשביל שהוא ישתלט על הפורום=]
SOAD VS. Michael Jackson
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
SOAD Vs. Breaking Benjamon
אל תשאל מי אלה ביטאליקה....פשוט חפש ביוטיוב ><'
SOAD VS. Wierd Al
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יפה כולם SOAD ,אז גם אני
Soad VS GNR
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
GNR vs. OK Go
נערך לאחרונה על ידי Poseidon; 19-12-2008 בשעה 20:01.
GNR VS Blue Oyster Cult
Blue Oyster Cult VS. Kiss
ורוקנרול גיליתי את השיר הזה לפניךאת דונט פיר דה ריפר
Kiss vs Elvis Presley
יופי עשית אותי מאושר O_o
Kiss VS. Jethro Tull
נכון O.ם