|
|
עידו אני אוהב אותך *_*!
גם גרמניה,גם אשכולילה,גם פולקסוואגן וגם רוק ומטאל! *_*
בוא נעשה אהבה עכשיו(לא)
1000
Serj Tankian-Empty Walls
וסרג' טנקיאן הוא הסולן של סיסטם אוף א דאון
אה ופעם הבאה תדרג את השיר מעליך
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לדרג תשיר שהבאת?
EMPTY WALLS שיר ממש סוס!!!!!! ואני יודע שהוא הסולן שלהם פשוט לא רציתי לעשות בושות ולרשום תשם שלו לא נכון - מי זוכר איך רושמים טנקיאן?!#!!
בתכלס - אמפטי וולס ואנטינקינג מג'וריטי הם השרידים היחידים שיש לי מהאלבום שלו - למה הם היחידים שהעברתי לפלאפון - לפני שהמחשב שלי "פרמט" תצמו- יש מצב אתה מביא לי להורדה את כל האלבום?
10
Linkin Park - ENTH E END
או In The End מהאלבם Reanimation
חחח מאיפה באת לי?
תנסה באשכול בקשות או פה או במוזיקה כללית עדיף במוזיקה כללית שם יש אשכול טוב פה סתם
וכן אתה צריך לדרג את השיר שלי
7 ללינקין
Priestess-Lay Down
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 02-08-2008 בשעה 06:13.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
פיטנס-8
השיר שאני שומע עכשיו
linkin park-don't stay דירוג-8
לא חח אתה לא מדרג גם את השיר שלך וגם את של זה מעליי רק את זה שמעליך!
8
Linkin Park-Runaway
אה
אבל דירגתי רק את זה שמעליי (זה היית אתה) ואת שלי
ומה ישך מהאלבום הייבריד תאורי?
דירוג לשיר שנתת- 7
שיר שאני שומע-linkin park-qwerty -old version
הגירסא היותר כבדה של השיר
תקשיב שניה...אתה צריך לתת דירוג רק לשיר של זה שמעליך...
8
Pantera - Hollow
הקשבתי כבר שאסף העיר לי
אבל תודה בכל מקרה
נממ 8
Kiss-Love Gun
8
Rock And Roll All Nite
8
Kansas -Carry on my Wayward son
קלאסה של שיר
7
Motley Crue - Girls Girls Girls
חחח הופעה בת זונה!!
10
Motley Crue-Live Wire