זה היה טראוין, ואני משחק כרגע עוד..
מעולה!
טעון שיפור.
זה היה טראוין, ואני משחק כרגע עוד..
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 24-04-2011 בשעה 19:38.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
|
|
CABAL כפרה על המשחק הזה!
מי שמעונין לקנות משתמשי פייסבוק עם הרבה חברים בפרטי
משחק מעולה שיחקתי בוא מלאאא אני רמה 89 שם פשוט אדיר. ב-pvp אני ראנק 3 כרגע אני לא משחק כי אני עוסק בדברים אחרים אבל באמת משחק מעולה! תהנה לך. ד"א נורא אהבתי את המשימות שעושים במצרים למרות שזה לרמות נמוכות יחסית אבל הכי טוב כיף לדעתי זה הרובוטים אתה עוד תראה את זה תלוי איזה רמה אתה כבר שוב תהנה! ואולי אני יחזור בהזדמנות.
נערך לאחרונה על ידי karahanapmp123; 25-04-2011 בשעה 03:25.
נראה מגניב, אני נרשם.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לעוד מי שלא יודע את התאריך יציאה ל-CBT של- Dragon Nest Nexon .
המשחק יצא בתאריך 17/5/2011 שזה יוצא ביום שלישי במאי בעצם . . .
אז יאללה תתחילו לבדוק אימיילים יום לפני או באותו יום שיוצא D: , בהצלחה לכולם .
אגב ה-Open Beta יצא רק מתי שהוא בקיץ ^_^ , אז כדי להירשם עם עוד אימיילים xD .
עדכון מפיו של MMOHUNT .
לעוד מידע תוכלו לבקר באתר הרשמי של Dragon Nest :
http://dragonnest.nexon.net/home/index
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
ברוכים הבאים לאשכול הרשמי של המשחק Forskaen World .
קטגוריות המשחק : MMORPG/פנטזיה/3D/FreeWorld
חברה : Perfect World
הסבר לפני שנתחיל :
Forsaken World הוא משחק דיי חדש שיצא מחברת Perfect World משחק מסוג MMORPG .
נתונים :
גרפיקה : גבוהה
סוג : MMORPG
קצב ה-EXP : בינונית
PvP : Duels & Clan Wars
קובץ ההורדה שוקל : 3100 MB .
הסבר על הגזעים :
לכול גזע וגזע יש בונוסים משלו שמביאים לו פלוסים במשחק אז נגיד בגזע של Human יש סקיל שזה רק בגזע שלהם שמעלה לך
את ה-MP , וב-Kindred יש סקיל שמעלה לך את החיים ועוד בונוסים שאין לגזעים אחרים בגלל זה יש שתי עבודות בשתי
גזעים שונים .
גזעים :
Human
Elf
Dwarf
Stone Man
Kinderd
עבודות :
Human :
1) Warrior
2) Assassin
3) Mage
4) Priest
Elf :
1) Warrior
2)Mage
3) Bard
Dwarf :
1) Marksman
Stoneman :
2)Protector
Kinderd :
1) Assassin
2) Mage
3) Vampire
הסבר על העבודות :
Warrior :
הלוחם הוא שחקן הנלחם עם חרב אחד גדולה לשתי ידיים שחקן עם רמת התקפה והגנה טובה , חלק מהסיקלים (Skills) שלו הם
באפים (Buffs) שעוזרים לו במלחמה אחד מהבאפים שטובים ל-PvP נקרא בשם ה-Frenzy Stance הוא מעלה את רמת
ההתקפה , דיוק , והגנה .
שחקן טוב ל-PvP למי שיודע איך לשפר את הטאלנס שלו (Talens) .
נמצא בגזע ה-Elf וה-Human בלבד
Assassin :
המתנקש בעיקר מתמחה בשתי סקינים קטנים לא כמו בשאר המשחקים שהמתנקש נחשב לחלש במשחק פה ההפך
המתנקש הוא בין השחקנים הטובים במשחק עם סקילים של ההורדת חיים ממושכת , מתמחה בעיקר בסקילים שמורידים דברים
לשחקן האחר שחקן טוב , אך אני לא יודע עם הוא טוב ל-PvP .
נמצא בגזע ה-Human וKinderd בלבד .
Mage :
שחקן המשתמש בכשפים נגד האויבים מחזיק מטה כשפים , רמת החיים שלו יחסית קטנה אך רמת הMP שלו גבוהה מאוד , שחקן טוב של AOE
שזאת אומרת שהוא יכול לתקוף כמה שחקנים בוא זמנית בתחילת המשחק הוא קצת ישעמם אותכם לשחק איתו אבל עם הזמן
תראו שהוא נהיה שחקן טוב וכיפי למשחק PVP אחד על אחד לא נראה שהוא אחי טוב אך עם זה ב-Clan Wars אז אתם תהרגו
איתו הרבה שחקנים (: .
נמצא בגזע ה-Human וה-Kinderd בלבד .
Priest :
שחקן עוזר , הוא זה שמביא לכולם את החיים במשחק הוא בעצם Healer של המשחק שחקן חלש בכול המשחק
אך עוזר ממש לשאר השחקנים , אין קלאן שלו מאמץ לו אחד כזה . גרוע ל-PvP , משתמש בצלב דק ביד שלו בתור נשק .
נמצא בגזע ה-Human וה-Elf בלבד .
Bard :
נגן , משורר של המשחק תקראו איך שאתם רוצים הוא גם שחקן עוזר ומביא הילים אך גם נלחם , חוץ מזה שהוא גם יכול
להביא חיים לקבוצה הוא גם יכול להעלות את רמת ההתקפה שלהם , ההגנה דיוק וכו . . .
שחקן טוב ל-Pve אך ל-Pvp לא טוב כי רמת החיים שלו נמוכה , ד.א משתמש בנבל בתור כלי התקפה .
נמצא בגזע ה-Elf בלבד .
Dwarfs :
הם שחקנים גמדים המשתמשים בנשק כדי להרוג את האויבים שלהם שחקן כיפי מאוד (בשבילי לפחות) מקבל
בונוסים וסקילים מיוחדים שאין לשחקנים אחרים מקבל בתחילת המשחק את באפ של כדורים מיוחד , כדורי "זהב" שמורידים
יותר חיים ברגע שמשתמשים בהם ובכול סקיל שמקבלים על כדור זה שאתה משתמש עם הסקיל אתה מקבל אתו בונוסים .
טוב ל-PvE ו-PvP (תלוי נגד מי הוא נלחם ומאיזה טווח) וב-CW ברור שהוא טוב הורג את כולם מרחוק XD .
נמצא בגזע ה-Dwarfs בלבד .
Stoneman :
הטנקר של המשחק שחקן ממש טוב עם דפנס גבוהה מאוד רמת חיים ממוצעת יכול לשחק רק בתור בן , משתמש בפטיש כזאת
מאבן יש לו מלא סקילים של סטקאים (Stucks) שפשוט עוצרים אותך ולא מביאים לך לזוז שזה בונוס ענק למי שהוא נלחם אתו
בטווח הקרוב קשה להריגה בגלל רמת הדפנס שלו וגם בגלל הסקילים של הסטאקים .
רוב הילדים התעממו אתו רק בגלל דבר אחד שזה מינוס אצלו אך יש לו באפים שמסדרים את זה בהמשך המשחק (ברמות הגבוהות)
שהוא הולך איטי מאוד משאר השחקנים , אך מי שישקיע בוא ויגיע אתו לרמות וישחק ב-PVP מבטיח שהיה לכם ממש כיף איתו .
נמצא בגזע ה-StoneMan בלבד .
Vampire :
הערפד הוא מגזע ה-Kinderd שחקן ממש פופולרי במשחק אתם תראו את זה מהכמות של השחקנים שמשחקים איתו , שחקן עם
סקילים יפים והורדת חיים ממושכת אתם תתפעלו מהעוצמה שיש לשחקן הזה בכול הרמות ובמיוחד ברמות הגבהות פשוט שחקן
מדהים שלו נמאס לשחק איתו בחיים אחד השחקנים החזקים במשחק שחקן שהרבה משחקים איתו וטוב לכול סוגי הקרבות שזה אומר
טוב ל-PvP , Pve , CW הכול . משתמש בצלב גדול שנמצא תמיד על הגב שלו בתור הנשק שלו .
נמצא בגזע ה-Kindred בלבד .
תמונות :
אתר ראשי :
http://fw.perfectworld.com/
הרשמה :
https://register.perfectworld.com/register
"Once more into the fray
Live or die on this day
בואו לעזור ב erepublik צריכים שחקנים למדינת ישראל
אין לנו מספיק כוח והערבים רוצים לתקוף (ערב הסעודית ואיחוד האמיריות המאוחודות ואולי גם טורקיה בקרוב )
משחק מתקדם ובו אתה יש 3 עיסוקים איש צבאי
איש עסקים
ופוליטקאי
משחק שווה
משחק טכנולוגי ומפותח
לעוד פרטים אלי בפרטי או לסקייפ שלי mihael23232323 גם תקבלו ממני עזרה בהתחלה אני יסביר לכם הכל ותקבלו צ'ופרים
שווה לשחק !
שיהיה בהצלחה![]()
"Once more into the fray
Live or die on this day
בואו לעזור ב erepublik צריכים שחקנים למדינת ישראל
אין לנו מספיק כוח והערבים רוצים לתקוף (ערב הסעודית ואיחוד האמיריות המאוחודות ואולי גם טורקיה בקרוב )
משחק מתקדם ובו אתה יש 3 עיסוקים איש צבאי
איש עסקים
ופוליטקאי
משחק שווה
משחק טכנולוגי ומפותח
לעוד פרטים אלי בפרטי או לסקייפ שלי mihael23232323 גם תקבלו ממני עזרה בהתחלה אני יסביר לכם הכל ותקבלו צ'ופרים
שווה לשחק !
אל תתעצלו שווה להירשם
כל המידע שאתה צריך נמצא פה : http://www.iatraf.co.il/showthread.p...ight=EREPUBLIC
"Once more into the fray
Live or die on this day
תשלח לי בקשה בסקייפ אני יעזור לך
אחי רוצה לשחק בזה ?