תודה ..
אבל אני מיכל .. אבל אני רוצה לדעת מה היה העיקרון שלו לשים את ההודעה ?
להראות שהוא לא בא ואם הוא בא אז הוא "מטיף" להראות שהוא חכם .. אני לא יודע אפילו מה לחשוב ..
מה ?!
תודה ..
אבל אני מיכל .. אבל אני רוצה לדעת מה היה העיקרון שלו לשים את ההודעה ?
להראות שהוא לא בא ואם הוא בא אז הוא "מטיף" להראות שהוא חכם .. אני לא יודע אפילו מה לחשוב ..
מה ?!
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
|
|
ווואלה גם אני לא יודעת...
נראה לי ... מה שרשמתי עליו .. זה הכוונה שלו לא יודע בעצם ...
נראה שהוא יחזור ..
אם בכלל ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אבי, לצערי נראה לי שלא כ"כ הבנת את מה שניסיתי לומר.
אני מאוד מצטער אם זה מה שהבנת, אבל אני בהודעה שלי ממש, אבל ממש לא התכוונתי לומר שמה שאתה אומר זה זיבולי שכל. אני אצטט שוב את מה שאמרתי:נכתב במקור על ידי AvixTz
באחת ההודעות שכתבת אמרת את הדברים הבאים:נכתב במקור על ידי חן
כל מה שאמרתי הוא שזה לא כ"כ הוגן להפנות אותנו להתעמת עם אדם כזה, מכיוון שכל החיים שלו הוא מתעסק בסוגיות האלו ועונה לאנשים על כל מיני שאלות, חלקן תמוהות יותר וחלקן פחות, ומכאן שרוב הסיכויים שהוא יוכל להביא הרבה יותר נימוקים מאיתנו.נכתב במקור על ידי AvixTz
לא זילזלתי בדעותיך ולא התייחסתי אליהן, התייחסתי לרעיון ההתעמתות עם המחזיר בתשובה, שלדעתי הוא לא הוגן.
בקשר לנ"ל, בתגובה שלי באמת לא עניתי על שאלת קיום האלוהים, כי היא מאוד סבוכה, וגם לי קשה להגדיר האם אני מאמין בקיום אלוהים, איזה אלוהים וכד'. אני אנסה לכתוב הודעה בהמשך ולנסח באופן מסויים את מה שאני חושב.נכתב במקור על ידי AvixTz
בקשר למתיחת ביקורת/לרשום דברים "מגובה" - זו ממש לא הייתה הכוונה שלי. התייחסתי לכמה רעיונות שונים שהועלו בתגובות במהלך כל הדיון הזה, הבעתי את עמדתי בנושא וניסיתי להעלות רעיונות נוספים. לא ניסיתי לרשום שום דבר בדרך מתנשאת, ואני גם לא חושב שעשיתי זאת.
אני מצטער שוב אם הייתה איזשהי אי-הבנה.
נערך לאחרונה על ידי חן; 27-01-2006 בשעה 19:28.
עכשיו אני מבין אותך ..
אם תקרא שוב תראה שלא היית מובן ..
שבוע טוב =]
אתה יודע מה אחי אולי אתה צודק...אולי באמת ה' לא קיים והכל זה תוצר של המפץ הגדול.
אני ימשיל לך משל קטן שהומשל בערך לפני 550 שנה אל תיתפוס אותי במספר.
לפני הרבה זמן היה מלך שהיה צמא לידע, המלך הזה היה מלך ספרד או פורטוגל אני לא זוכר בדיוק,בקיצור הוא פיקפק בקיום האל והיהדות בכלל,לכן הוא ביקש מהעוזר שלו לקרוא לרב הכי גדול בתחום המלוכה שלהם וכך עשה העוזר.
לאחר יום יום וחצי בא הרב אל המלך ושאל אותו מה רצונו, ענה המלך שהוא יתן לו ממון ענק בתמורה שיענה לו לשאלה פשוטה,מה היה לפני ה'? צחק בליגלוג הרב ואמר :"על שאלה כזאת אפילו בני יענה לך" וכך היה נקרא לבן לבוא אל ארמון המלוכה.
כאשר ניגש הבן אל המלך ושאל לרצונו שאל את הבן את אותה שאלה וכך ענה הבן.
בידי 5 גולות הבה נספור אותם יחד
1,2,3,4,5
כמה גולות יש כאן?
ענה המלך 5
שאל אותו הבן ומה היה לפני המס' 1?
ענה לו המלך
0
אמר לו הבן ומה הוא ה0
ענה לו המלך אפס הוא אפס אין כלום אין שום דבר אפס זה החוסר המוחלט.
ענה לו הבן את המשפט שיוגד עוד הרבה פעמים לנושאים כאלו"שמעו אוזנייך את דברי פיך"
לפני ה' לא היה דבר כזה הה' תמיד היה ותמיד יהיה על כן שה' ברוך הוא הוא איןסופי אין לו ראשית ואין לו סוף הוא היה הוא הוה והוא יהיה.
אז גם אם המפץ הגדול הוא באמת משהו ובאמת היה אז מי יצר את המפץ?ומי יצר את הגרגיר? ומי יצר את הלחץ על הגרגיר?
אה כן ועוד משהו
אתה טועה במה שאתה אומר עוד 7 מיליארד שנה אנחנו לא בדיוק נחדל להתקיים צר לי לאכזב אותך אבל עוד 273 שנה נחדל להתקיים כן אני יודע שברגעים אלו אתה לא מאמין אבל אני מניח שתשמע על זה בקרוב מאוד מאוד.....
לסיכום גם דרווין ממציא תורת האבולוציה שכולם כל המדענים היום מתבססים עלייה ולא על קיומו של האל שאל בספרו בסוף
אני יכול להיות צודק אבל דבר אחד לא הבנתי אם הכל נוצר ולא נברא אז איך נברא הנוצר?
אני רק יסביר לך שתבין בשפה פשוטה יותר
יצירה=ליצור משהו ממשהו
בריאה=ליצור משהו מכלום
הוא שואל איך נברא הכלום הזה וממנו כולנו נוצרנו?
שבת שלום...
A 41
יפה מאוד ..
חידדת עוד קצת =]
שבוע טוב
יש לתנועה הראלית יש לה ספר האמת על האלוהים ועדיף שתקרא אותו בעצמך אם אני ארשום את הנושא זה יהי קצת מוזר
נערך לאחרונה על ידי ishmael; 17-10-2007 בשעה 22:21.
מזה ההקפצה הזו?
אתה מתכוון אלי?
נעול
מה זה ההקפצה הזאת
אשכול בן יותר משנתים מה אתם לא רצינים
"אין לנו על מי לסמוך,רק על אבינו שבשמיים"
אמר להם הקב"ה לישראל:"בטחו בשמי והוא עומד עליכם שכל מי שבוטח בשמי אני מצילו"