מישהו יודע על Boogeyman מי הוא והאם הוא היה כבר בהאבקות כל שהיא ?
מישהו יודע על Boogeyman מי הוא והאם הוא היה כבר בהאבקות כל שהיא ?
|
|
שם אמיתי: מרטין (מארטי) רייטנכתב במקור על ידי stonecold
שנת לידה: 1964
מארטי רייט נטל חלק בתחרות `טאף אנאף` 4, וב15 באוקטובר 2004, הפיזיות המרשימה שהציג לקח אותו לאירוע של 50 אנשים שנערך יומיים בוניס ביץ`, קליפורניה, שבו שמונה מאלה שהגיעו לגמר נבחרים.
רייט שרד את היום הראשון של ההדחות, אבל ביום השני הוא הודה בזמן חקירה שעשו לו שהוא לא בן 30 כמו שטען לפני, אלא למעשה בן 40, מכיוון שנולד ב1964.
רייט נחתך כתוצאה מזה מהתחרות, אבל נשלח לOVW בדצמבר 2004 כדי להראות את יכולותיו, ולאחר מכן הוצע לו חוזה של 3 שנים עם הWWE.
רייט ערך הופעת בכורה מחודשת בOVW ב25 ביוני 2005. במהלך קרב שלא שודר בטלוויזיה בין סת` סקייפר ורוברט פיורי נגד ויק דלישייס ורובי דאובר, רייט נכנס לזירה, הכה את פיורי, דלישייס ודאובר, ולא מכר את ההתקפה של סקייפר. רייט אז הודיע שהוא "הבוגי מן" לפני שעזב את הבניין. ב2 ביולי הוכרז שלרייט יש עבר עם `בעיות פסיכולוגיות` ו`נדחה בשל מראהו`, גם מטאף אנאף ולא אושר להתאמן בOVW.
העובדה שרייט שיקר על מנת לקחת חלק בטאף אנאף הוכנסה לתוך הגימיק שלו, כשרייט מתואר כ"שקרן גמור" (הטענות שהוא היה בעבר בכלא אינן נכונות). הכניסה לזירה של רייט מלווה באפקטים מיוחדים כמו גשם ואורות.
הבוקר הראשי של OVW, ג`ים קורנט, שוחרר מהWWE לאחר שסטר לג`וני ג`יאו באסקו, תלמיד בOVW שהוכנס לקהל כאוהד שתול וצחק ממראהו של רייט במקום להראות פחד. קורנט הרגיש שבאסקו הרס את האנגל וזה המשיך למה שקרה.
בRAW של ה11 ביולי, הראשון מכמה פרומואים, בסגנון של סרט אימה, שודר לקראת הבכורה של דמות הבוגימן. זה הוקרן לראשונה בRAW אבל בעיקר בסמאקדאון. זה נמשך כמה שבועות אבל נעצר במהרה לאחר שרייט מתח את שני ברכיו במהלך האימונים.
הוא עשה את הבכורה שלו בסמאקדאון של ה14 באוקטובר 2005. הסטוריליין אמר שהוא פספס זמן בגלל בעיות של חוזהו עם הרשת המשדרת.
רייט הוצג לGM של סמאקדאון, טדי לונג, ע"י נציג הרשת, והתחיל לדקלם שיר מסתורי בסגנון פרדי קרוגר, ובסוף הקטע ריסק שעון על ראשו.
קרדיט: תפוז
תהנה![]()
לא יודע עם הוא התאבק פעם אבל הנה הוא בלי האיפור הזה
![]()
אני רואה שהרבה אנשים קונים דרך האינטרנט..
בבקשה תיתנו לי תכתובת..
קראתי שהמכירה נפתחת רק ב9 באפריל ועכשיו אני רואה שנמכרו כבר 8000 כרטיסים!
www.leaan.co.il
ואיפה אתה רואה שמכרו כבר 8000 כרטיסים?
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
זה לא רשום!נכתב במקור על ידי hydro
הודיעו שנמכרו כבר 8,000 כרטיסים...!
אה, ואם אני אוכל גם לשאול - מה קרה לגולדברג? למה הוא פרש (אם הוא פרש באמת..?)
D:
וראיתי באחד הפירסומים שלכם..בחדשות יענו
לא גולדברג כיום מתאבק ביפן ומרוויח כסף טוב..!נכתב במקור על ידי hydro
רצות המון שמועות בזמן האחרון שגולדברג הולך לחזור לאמריקה ולהתאבק באירגון TNA...!
אני דעתי הלוואי שיחזור... אני חולה עליו...
לגבי הפירשה, הוא פרש מהWWE בין שנת 2003 לבין שנת 2004 בגלל בעיות סיכסון עם וינס מקמהן...
זה הכול.. עוד שאלות, שאלו אני פה...
עצוב, אני גם מתגעגע לגולדברג
הוא מתאבק ביפן? איך קוראים בדיוק לארגון ההאבקות היפני?![]()
D:
NJPW
new japan pro wrestling
מזה בדיוק אמור להביע???נכתב במקור על ידי MaEStr0
קודם כל זה ריי מסטיריו... ודבר שני מזה הספאם הזה..
פעם אחרת יתנו לך אזהרה... פה שואלים שאלות לא רושמים שמות של מתאבקים..
כמה עולה כרטיס להופעה שתיהיה בהיכל נוקיה