קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יאווו איזה פחד ראיתם מה קרה עכשיו
    על ידי -Raz- בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 12-11-2007, 22:12
  2. ראיתם מה קרה לשחקן כדורגל?
    על ידי grass בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 01:29
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-07-2007, 22:32
  4. ראיתם מה קרה בטדי?!@# אלוהים ישמור
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 07-05-2007, 16:44
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678
מציג תוצאות 106 עד 117 מתוך 117

פיי ראיתם מה קרה בעמונה? - עמוד 8

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz
    חביב אתה לא יודע המ אתה מדבר ...
    דיייי נמאס לי מהויכח הזה לפני שאתם מגיבים תבדקו ..תבינו .. תראו ..
    לא רק תקשורת והורים =\
    אני אומר לך משפחה שאני מכיר יותר מזה לא יודע מה אני מדבר?
    אחות של חבר שלי גם כמוך או אולי לא כמוך היא עברה לגור בהתנחלות לא זוכר בדיוק תשם אני יביא לך בהזדמנות והם נשארו עד הרגע האחרון אבל סידרו את העניינים עם הממשלה לפני והם קיבלו את כל התנאים

2. קישורים ממומנים

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

אתה מכיר משפחה אחת
    אני חי בניצן עם מרבית ההילה מהגוש
    בוא נשווה

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אתה פה אתה בטוח לא שם פחחחח ביקשתם משפט מחץ לא?

עכשיו אם יבואו לפנות אותי מהבית שלי אני ידע שאני צריך להילחם ולא ישאיר אתת המקום שאני גר בו ככה לפחות להאבק על מה שיכולים.. אני בטוח לא יצא פה פראייר בקטע הזה בגלל כל השמלאנים ההאבלים האלה שהרסו את המדינה שלנו ובגללם אנחנו נמצאים בכזה מצב
    מרוב שהם רוצים לתת ולתת הערבים רק מתחזקים כולם ניהיו טרוריסטים ואפשר לשים לזה לב בזה שהחמאס עלה לשלטון הם רוצים שלטון טרור הם לא מכירים בארץ ישראל מתי תבינווווווווו
    וחוץ מזה מה עם נחא בתים של ערבים שנבנו באופן לא חוקי במקומות בארץ?! מי שרוצה אני יגיד לו תמקומות .. אבל זה גם בהרבה יותר בתים ממה שהיהודים בנו
    "את כתבת לי מכתב פרידה
    איך עזבת אותי ילדה
    ועכשיו אני לבד
    "ואת איתו שם יד ביד

"אין לי מזל באהבה
    כל חיי רק אכזבה
    עוד לא מצאתי אהבה כנה
    גם את פגעת לי בנשמה"

ציטוט נכתב במקור על ידי ShAi0S
    לכל החמודים פה
    איך בן יכול להרביץ לבת?! ככה הוא גבר?
    אני ראיתי תמונות בטלוויזיה השוטר מפוצץ אותהה מכות בן זונה מגיע לו למות ממתי נוגעים ההחורה הם באו להשפיל אותם השרמוטות האלה חרא מדינה אני רוצה לעזוב מכל הלב אני אומר את זה
    תשמע.. את התגובה הזאת אני כותב רק על סמך מה ששמעתי או ראיתי בטלויזיה, כך שאך ורק על התגובה הזאת
    תוכלו להגיד שאני מושפע מהתקשורת, אבל אותה בת שעומדת ומקללת את החיילים והשוטרים, אותה בת שהגיעה לעמונה או לכל מקום אחר לאו דווקא התנחלות רק כדי להאבק על מקום שהוא לא ביתה (לא גרה בו), אותה בת שעומדת מול הרכב הצבאי ולא נותנת לו לנסוע, אותה בת אחרי שמבקשים ממנה לזוז והיא לא זזה, אז כן יוציאו אותה בכוח.
    וגם אם זה היה בתל אביב מישהי תחסום אותי באוטו והיא לא תרצה לזוז אני אזיז אותה בכוח.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

תבינו המתנחלים הם לא האלמים בכל העיניין, מי שמתנהג באלימות אלה "הסייענים" שבאים "לעזור" למתנחלים .
    קרא חוקים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אתה פה אתה בטוח לא שם פחחחח ביקשתם משפט מחץ לא?

ציטוט נכתב במקור על ידי barlevitzky11
    תשמע.. את התגובה הזאת אני כותב רק על סמך מה ששמעתי או ראיתי בטלויזיה, כך שאך ורק על התגובה הזאת
    תוכלו להגיד שאני מושפע מהתקשורת, אבל אותה בת שעומדת ומקללת את החיילים והשוטרים, אותה בת שהגיעה לעמונה או לכל מקום אחר לאו דווקא התנחלות רק כדי להאבק על מקום שהוא לא ביתה (לא גרה בו), אותה בת שעומדת מול הרכב הצבאי ולא נותנת לו לנסוע, אותה בת אחרי שמבקשים ממנה לזוז והיא לא זזה, אז כן יוציאו אותה בכוח.
    וגם אם זה היה בתל אביב מישהי תחסום אותי באוטו והיא לא תרצה לזוז אני אזיז אותה בכוח.
    ואתה חושב שאתה גבר בזה שאתה בכלל מעיז לגעת בבחורה הזאת?
    שהיא חלשה ממך?
    איך אפשר
    על המקום שאני רואה מישהו נוגע בבחורה אני יורד עליו במכות מה זה השטויות האלה תגיד לי?Z
    "את כתבת לי מכתב פרידה
    איך עזבת אותי ילדה
    ועכשיו אני לבד
    "ואת איתו שם יד ביד

"אין לי מזל באהבה
    כל חיי רק אכזבה
    עוד לא מצאתי אהבה כנה
    גם את פגעת לי בנשמה"

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ווואי וואי היום חברות שלי שהיו בעמונה באו לביצפר איזה דברים הם סיפרו,פשוט השוטרים שם והיסמנקים התנהגו כמו בהמות!!!!!!!(זאת מחמאה לעומת איך שהם באמת התנהגו..) מה זה הדבר הזה אמור להביע?? ה' ירחם!!! השוטרים נכנסו לבית לא נתנו להם להוציא הגה מהפה וחלק מהם רצו לצאת מהבית בלי מכות ובלי ויכוחים אבל השוטרים לא נתנו להם לדבר ישר תקעו להם אלות בראש ובבטן חצי מהם יצאו עם חורים בראש ובגולגלת אתם קולטים מה זה???????? אז מה אתם מצפים שבנאדם לא יתגונן??כמעט הורגים אותו אז מה מצפים שיעמוד כמו איזה כבשה באמצע כל הזאבים?? חברות שלי היו שם והן אמרו שהשוטרים לא דיברו איתם כלום על ההתחלה רק הגיעו נכנסו באמא שלהם והפציצו אותם מכות (חברות שלי יצאו משם בנס בלי פגע) אבל אחות של חברה שלי שהיא שמינסטית עמדה בצד בעמונה לא עשתה כלום לא הייתה באמצע כל המכות פיתאום שוטר חייתי עובר לידה מעיף אותה על הריצפה ודורך לה על הצוואר!! מה זה החיתיות הזאת??? זה בנאדם אנושי עושה דבר כזה??? זה מפלצת!!!!!!!
    ולכל אלר שאומרים"פורעי חוק זה מה שמגיע להם" אז שיחשבו טוב לפני שהם מדברים!!! פורעי חוק מגיע להם כאלה מכות? טוב אם זה ככה כל מי שיש לו תיק במשטרה מגיע לו כאלה מכות לא? כי הוא "פורע חוק", לאנשים שרצחו, גנבו, אנסו ואנאערף מה לא מיתנהגים ככה אז למה להם להתנהג ככה?? השוטרים היו עם חיוך על הפנים שהם הרביצו לאנשים זאת פשוט בושה!!! ככה שוטר מתנהג? תרסן ת'עצמך!!!!!! מה הבנאדם עשה? רצה למחות על הדבר הזה של גירוש יהודים והריסת בתים בארץ ישראל!!
    אתם יודעים כמה בתים לא חוקיים של ערבים יש? למה אותם לא מעיפים מהבתים האלה והורסים אותם?? הרי אנחנו במדינת חוק לא? אז למה למיתנחלים מיתנהגים ככה ועל מה שהערבים עושים או כל בן אדם אחר אפילו בצפון תל אביב שעושה בניה לא חוקית לא מפרקים לו ככה את הבית?? לכולם מותר לעשות הכל אבל מתי שזה מגיע למתנחלים אסור כלום....

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי barlevitzky11
    הפעם זה לא היה ככה!!!! השוטרים והיסמניקים נכנסו לעמונה ישר התחילו להחטיף!! אפילו בטמבלויזיה ראו את זה, עומדים מלא אנשים פיתאום השוטרים האלה באים עם הסוסים רומסים אנשים מתחת לסוסים ומי שלא נרמס חוטף עם האלות בראש, אותו דבר מה שהלך בגגות, השוטרים הגיעו בום טראח התחילו להכות אותם! כמו יחיעם בן ה-15 שבמצב קשה, השוטרים עלו לגג והוא אפילו לא שם לב וישב שם פיתאום חבורת חיות באים עליו עם אלות ומחטיפיםםםםםםם לו שחבל על הזמן אפילו לא נתנו לו לנשום ולהגיד שהוא בכלל לא רוצה לריב איתם מכות, עשו לו שברים בגולגלת והוא חטף מכות בגפיים והוא פירקס כמעט למוות באמבולנס...אתם רוצים להגיד לי שככה בני אדם מיתנהגים?? המיתנחלים זרקו עליהם צבע ומים, מה קרה?? כלום...אבל לבוא ככה עם אלות וסוסים בואנה בני אדם מפגרים... ואח"כ מיתפלאים למה הם זרקו עליהם אבנים(לא שאני מסכימה עם הזריקת אבנים הזאת אבל אני גם מבינה מאיפה היא באה)...עומדים להרוג אותך מכות אז אתה תעמוד שם כמו בול עץ נכון?זה מזכיר לי את כל הקרבות האלה של הרומאים בארץ או כמו בסרטים.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShAi0S
    ואתה חושב שאתה גבר בזה שאתה בכלל מעיז לגעת בבחורה הזאת?
    שהיא חלשה ממך?
    איך אפשר
    על המקום שאני רואה מישהו נוגע בבחורה אני יורד עליו במכות מה זה השטויות האלה תגיד לי?Z
    כשהיא מנצלת את העובדה שהיא בחורה ובגלל זה אני לא אפגע בה.
    אז כן.

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה הרי דבר ידוע , שבאהבה נברא עולם

כל אחד פה היה מת לאומץ ולאחדות כמו שיש למתנחלים!!!!
    כשאחים שלהם צריכים עזרה ישר כולם באיםםםם הלוואי על כל עם ישראל ככה!!
    אבל יש אנשים מפגרים כמו השמאלנים האלה שרק רוצים לחיות בשקט בוילה הענקית שלהם ולא אכפת להם מגבולות המדינה כי הם גרים במרכז!
    הם אומרים שזה לטובת המדינה אבל הם לא שמים לב שהדברים האלה בסוף יגרמו להשמדת ישראל!
    החיילים והשוטרים באו ישר בכוח ישר התחילו להרביץ אנשים אשר שכבו על הרצפה 5 חיילים עמדו מסביבם והרביצו להם בלי הפסקה עם אלות!!
    בוא נראה אותכם כשמנסים לפנות אח שלכם מהבית שלו וא זישר באים ומרביצים לכם בלי הפסקה לא משנה מיזה אתם תחזירו לו!
    בקיצור להבא השמאלנים שאירגנו את המבצע הזה צריכים ללמוד שהמתנחלים ועם ישראל האמיתי לא פראייר ולא ניתן שיפנו אותנו מאדמות היסטוריות שלנו בשביל להביא אותם לערבים שרוצים רק להרוג אותנו!!
    אני לא מאמין איך עדיין לא למדו ת'לקח מההתנתקות!!!! הנההה החזרנו להםםם איזה שקט אתם רואים!?!?!? קאסמים ממשיכים ליפול בשקטטט ייאללה איפה הטילים שהבטחתם לנו שייפלו על עזה אם ישוגר משם קאסם?? איפה הם?!?!?!

סעמק באמת שאני לא מבין את כל השמאלנים האלה!!! להם באמת מגיע לסבולל לא על מעשים אלה על דיבורים@@@

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz
    בגוש אנשים היו מרוויחים הרבה ..
    לא כמו שהיום אם אתה אומר "שליח פיצה" נראה לך הגיוני ששליח פיצה מרוויח כמו מישהו שהיה לו 30 חממות !?
    ואתה יודע מה גם אם תוסיף לו ביטוח לאומי הוא לא ירוויח את זה ..

ומי בדיוק אמר לך שכל אחד מקבל ביטוח לאומי ? אמא שלך ? אבא שלך ? תקשורת ?!

אתה יכול להבטיח לי שיותר לא יהרגו חיילים ? זה ישנה את המצב ?
    אני מאוד מקווה אבל זה ממש משמ לא נשמע הגיוני ... =\
    אם הם היו נשארים שם גם הם וגם החממות שלהם היו מתפוצצים ונשרפים... עשו את זה לטובתם...

אני לא אומר שאין שוטרים מושחטים ושכל החיילים הם טובים, יש כאלה שכיף להם לעשות את זה וזה באמת מחריד, אבל הממשלה לא יכולה לשלוט על הדברים האלה כל כך, הם ניסו לעשות את זה לטובתם כדי להגן עליהם אבל המתנחלים הולכים ראש בראש "לטובת ישראל"...

מה אתם הייתם עושים במקום הממשלה? מתקיפים את הפלסטינאים ומעיפים אותם משטחים ישראלים ואח"כ מתקיפים את אלה שמאיימים על המתנחלים ובכך מתגרים בכל5 מדינות הערב מסביב לארץ ישראל? אם כן, אולי כדאי שתלמדו קצת על אסטרטגיה, כי צריך לחשוב גם על מה שמסביב... להשאיר אותם שם במצב הנוכחי זאת לא אפשרות, להשמיד את כל מי שמנסה להתקיף אותם זאת גם לא אפשרות כי המון חיילים ימותו, זה יעלה המון כסף, ומי יודע מה 5 המדינות מסביב יעשו בגלל המעשים האלה, אז האפשרות היחידה שנשארה זה לפנות אותם משם ולתת להם בתים אחרים!! כן זה קשה, אבל זה מה שקורה שאתה מקים בית במקום לא חוקי, למרות שהמטרה שלהם הייתה טובה...

די לנסות להוציא את הממשלה שלכם בתור משהו רע, זה האנשים שהולכים ראש בראש עם הממשלה ולא משאירים להם ברירה... תחשבו על זה גם מהצד שלהם פעם אחת, כי אני חשבתי על זה מכל הצדדים עד שהגעתי למסקנה שלפי דעתי היא הנכונה: לפנות את כל המתנחלים, להביא להם בתים חדשים ולנסות למצוא להם עבודות חדשות, ומי שמתנגד לתת לו עוד הזדמנות, ומי שמנסה "למרוד" להוציא אותו בכוח - לטובתו, כדי שהוא לא ישאר למות שם...

זה הכל

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

טוב תשמעו, אני לא גר בישראל, אני גר בקנדה ואין לי שום דרך לדעת על מה שבאמת קורה בישראל. אפילו לא מצאתי כתבה אחת שתיארה כמו שצריך את מה שקרה שם בעמונה. כל מה שאני יודע זה מהטופיק הזה שקראתי את כולו ויש לי כמה דברים לאמר.

מאוד עצוב וכואב לקרוא את מה שקורה בארץ. יש לי כמה דעות לגבי כל מה שדיברתם בטופיק הזה
    בעניין גוש קטיף, בשום אופן אסור היה לפנות. זה הרי הראה לפלסטינים שהם יכולים לסחוט מאיתנו עוד ועוד ומאוד כואב שזה קרה עוד כתוצאה מתהליך של ממשלה ימנית.

בקשר למה שקרה בעמונה והבנתי שגם השוטרים והחיילים וגם המתנחלים הכו אחד את השני. הפעם זה באמת היה צודק. הרי האזור ההוא היה אזור מסוכן ופשוט היה מאוד קשה לאבטח אזור כזה ונתנו למתנחלים הרבה זמן לפנות את האזור והם לא עשו את זה. אז מה חשבתם? שהחיילים פשוט יתנו להם לעשות שוב בעיות כמו בגוש קטיף? לא. הם התנפלו עליהם ישר וכיסחו אותם כדי לגמור אם זה כמה שיותר מהר. די נמאס מהבולשיט, לישראל יש ממשלה והיא החליטה מה שהיא החליטה, לא משנה עם ההחלטה הייתה נכונה או לא הצבא והמשטרה מחוייבים לעשות מה ששהממשלה אומרת אחרת בלאגן גדול יהיה פה.

אבל די כבר כמה אפשר, אי אפשר לסבול יותר את מה שהערבים האלו גורמים לנו לעשות לאחינו!!! פשוט נמאס! ישראל צריכה להפסיק לחיות לפי מה שאמריקה מכתיבה לה לחיות. עם כל הכבוד אמריקה זו אמריקה והיא נמצאת רחוק רחוק שם מעבר לים, היא לא יודעת מה הולך פה. נמאס, צריך לגמור כבר עם הפלסטינים האלו. זו הארץ שלנו. שלנו. של היהודים. קיבינימאט מצדי שלא יודע מה יעשו העיקר שיעיפו מפה את הבני זונות האלו שגורמים לקרע ולמלחמה בתוך העם שלנו.

+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,848 | הודעות: 8,174,435 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect