אני לא מאמין, התווכחתי עד עכשיו עם גויים חחחחחחחחחחחח אני לא יודע עם לצחוק או לבכות תאמינו לי :\
טוב תיקונים מה נעשה הכל לטובה
וPIRATE בוא אני יגיד לך משו, צודק 80 אחוז מהעולם אוכל טרפות, בשר לא כשר, חזירים וכו' וכו' כל הדברים האסורים, צודק הם אוכלים את כל וזה ואפילו זה בריא להם אבל בוא אני יחדש לך, אם יהודי יאכל טרפה , הוא זה שירגיש את ההרגשה הלא טובה ויהיה עם כאבי בטן וכו' , כי אצלנו זה שונה אתם עדיין לא מבינים את זה.
גוי יכול לאכול את זה להנות וזה יהיה לו בריא כמו שאמרתי אבל ליהודי זה בדיוק ההפך , זה התשובה למה כל שאר העולם אוכל ולא קורה להם כלום. ועוד משו פיראט יש לך טעות גדולה מאוד, הכל ה' עושה, הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמים, אני מקווה שתזכה להבין את זה מתישהו בע"ה.
soundforge
אתה הטיפש פה , אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל, ועוד איך נסתרות הן דרכי האל, אנחנו לא נוטים לדעת שום דבר שמרומז בתורה הקדושה או ע"י הצדיקים שמספרים על המצב, חשבונות שמיים אתה יודע מה זה בכלל? זה לא שיבוא המשיח וכו', זה תיקונים של אנשים למשל , זה לא כזה פשוט העניין הזה , בנאדם שהיה רוצח למשל וחוזר בגילגול כדי לתקן , אז אל תתפלא אם יחזור בגילגול להיות עני מרוד, זאת סתם דוגמא. עזוב, אתה לא תוכל להבין את זה בחיים .
אתה גם מהעיוורים שלא שמים לב, שגם שהעם עושה בעיות השם יתברך עוזר לנו דרך אומות העולם, עזוב אתה לפי התגובה שלך נראה לי גם גוי אז אתה גם לא תבין חבל להתווכח עם גוי על דבר שלא בבשרו ולא בדם שלו !!!!!! ותשים לב מה ההבדל בין יהודים לבינך ולבין JASON תראה איך פיראט מגיב בלי לקטול, ובלי שום דבר, כי זה בדם שלו בדם היהודי שלו אולי הוא לא כ"כ מאמין אבל עדיין יש לו הרבה יותר כבוד מאשר לכם הגויים. ואל תגיד לי שאני קטלתי, כי אני להתחלתי לקטול אני יכלתי להמשיך בדרך יפה אבל אתם התחלתם עם הקטילות, אם יהודי היה מתחיל איתי ככה לא הייתי מחזיר לו אבל לכם כן.