מי אמר שאני לא עושה את זה? ???שים חזיה טמפון בתחת ותוציא קטשופ מהתחתונים וזהו ..
מי אמר שאני לא עושה את זה? ???שים חזיה טמפון בתחת ותוציא קטשופ מהתחתונים וזהו ..
|
|
נערך לאחרונה על ידי - oR -; 29-10-2007 בשעה 22:11.
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
מי אמר שאני רוצה שתגיב לי בנושא? אה? לך לפורום סקסמותק .. תעשי לי ילד
(בנתיים לא הולך לך לצאת גבר על ילדי פורום)
שתגיע לרמה נדבר ..
אני לא אגיב יותר לאשכול ח
העיקר הבריאות אחי..
לא לא אל תנעלי... זה בערך נושא עם יותר תגובות מכל הנושאים בפורום ביחד חח
אני לא מבין מה אתם רבים כמו ילדים בגן...זה שהוא רוצה להתאפר לא אומר שהוא הומו...אני אמרתי כבר את דעתי שאני חושב שזה מוגזם אבל זה לא אומר על בן אדם שהוא הומו...תגיבו כמו אנשים בוגרים ותגידו תדעה שלכם בלי לקלל ולריב ...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמע שמע לפני שאתה תרד לי בגדול
אתה אחד ה*******ים
מה קשור אין לך תקציב
מה קשור ואנס ואולסטאר זה לבנות
אמרתי סקיני ואולסטאר\ואנס זה לבנות
סקיני ואולוסטאר יעני שלובשים את זה ביחד כמו הבנות :||||
עילג
Dr.Nargila
מי שמדברת
הפעם היחידה שהלכתי עם איפור זה היה בפורים -_-
לא מתכוון לחזור על זה XD
עכשיו אתה עושה את זה כדי לזיין אני מבטיח לך שעוד כמה שנים תגיד איזה מכוער הייתי ומושפע..
לא שאני אומר שזה משו רע
קיצר שמע כולך מושפע "זה כי יש פה ערסים 90%" מה קשווור מההה
בוא נגיד בשכונה שלי יש 10 אחוז ערסים בלחץ ואפחד לא הולך עם סקיני
חוצמיזה מת'שואל פה ת'רוצה תשים.. אם תלך ברחוב ואנשים יצחקו זה בעיה שלך
אני יודע שאם הייתי רואה מישו עם איפור ברחוב או שהיתי מסתלבט עליו או שלאדע מה..
אה ומה זה מי קבע אם זה לבנים או לבנות? ככה זה היה מהתחלה
רוצה ללבוש שמלה? חזיה? שת'הולך לבית כנסת [אם בכלל] רוצה לשים כיסוי ראש ולעלות לעזרת נשים?
זה לא הולך ככה חלאס להיות מושפע.. אני בטוח שעוד שנה שנתיים ת'תבין שהיית טמבל
קיצר שמע כולך מושפע "זה כי יש פה ערסים 90%" מה קשווור מההה
בוא נגיד בשכונה שלי יש 10 אחוז ערסים בלחץ ואפחד לא הולך עם סקיני
חוצמיזה מת'שואל פה ת'רוצה תשים.. אם תלך ברחוב ואנשים יצחקו זה בעיה שלך
אני יודע שאם הייתי רואה מישו עם איפור ברחוב או שהיתי מסתלבט עליו או שלאדע מה..
אה ומה זה מי קבע אם זה לבנים או לבנות? ככה זה היה מהתחלה
רוצה ללבוש שמלה? חזיה? שת'הולך לבית כנסת [אם בכלל] רוצה לשים כיסוי ראש ולעלות לעזרת נשים?
זה לא הולך ככה חלאס להיות מושפע.. אני בטוח שעוד שנה שנתיים ת'תבין שהיית טמבל
למה שעוד "שנה שנתיים" אני יחשוב שהייתי טמבל, אם אני ככה כל הזמן ולא בזמן האחרון?
כי אתה סוף סוף תתבגר... בתקווה :\
אני אתן ת'דעה שלי.
איפור לבנים - כל עוד אין לך פצע או דבר אחר להסתיר, לדעתי זה נובע מחוסר ביטחון עצמי.
בנים מאופרים זה לא גברי, זה מאוד נשי וצריך להשאיר לבנות את התחום הזה. מספיק שאנחנו נכנסנו איתם ראש בראש בקטגוריית האופנה ואנחנו מנסים להיות כמה שיותר אופנתיים (שזה מאפיין בנות, עם כל הכבוד), לא צריך להשתלט על עוד קטגוריה. איפור לבנים זה לא קשור להומו, ******* או נשי- זה פשוט לא גברי וזה לא מחמיא במיוחד.
גם אם תשים איפור אני לא אסתכל עליך כהומו, אני לא חושב שאתה כזה, וזה לא פרמטר לקבוע את הנטיה המינית של בן אדם (מה גם שזה לא ענייננו כל כך עם מה אתה מעדיף להכנס למיטה).
אני לא רואה את עצמי ואף גבר שמסביבי נכנס לסופר פארם ובודק על עצמו אודם כזה או אחר . מה ההבדל בין זה לבין אישה?
חוץ מזה, אף אישה שתהיה איתה לא תסתכל על זה באור חיובי. ובצדק .
בקיצור.. תעבוד על הביטחון העצמי שלך , לפני שזה יהיה מאוחר מדי - ותנסה לפלוש גם לתחום ניתוח האף, כי האף שלך לא נראה לך ישר מספיק.
יום טוב .